• COVID-19

• Het Tweede en Eerste konden met een nieuwe kleine competitie, zaterdag einde middag, van start in het Trias.
    Het werden twee overwinningen, het tweede won ruim en verdiend in een doelpuntrijke wedstrijd met 24 - 17 van Tweemaal zes uit Maartensdijk.

Het eerste moest tegen KZ Danaïden en dat werd een spannende wedstrijd. Het eerste was gehavend door blessures en Corona, maar er werd met enorme inzet gespeeld. Met de rust stond het eerste met vier punten voor, maar vier minuten in de tweede helft was de stand weer gelijk.

Het eerste kwam zelfs een punt achter te staan, maar herpakte zich en wederom met veel inzet en mooie doelpunten, werd er uiteindelijk met 17-15 gewonnen.

Klasse beide ploegen.

Publiek is weer toegestaan en na ongeveer twee jaar konden we weer wedstrijden zien in het Trias.

Dat was zeer fijn, dus kijk hoe de komende weken het programma is en komt alle ploegen aanmoedigen.

Volg daar uiteraard de regels bij die daarvoor gelden.

Oene.