• Nieuwsbrief inschrijving

 • Beste leden en/of ouder/verzorger van een jeugdlid,

  Als vereniging zijn we gezegend met een geweldige groep vrijwilligers. Jullie onvoorwaardelijke inzet en toewijding vormen de basis van onze club en maken het mogelijk voor iedereen om van onze sport te genieten. We willen graag onze dankbaarheid uitspreken voor al jullie bijdragen.

  Echter, zoals velen van jullie al hebben opgemerkt, wordt het steeds moeilijker om voldoende vrijwilligers te vinden voor de essentiële taken binnen onze vereniging. Dit legt een zware last op enkelen van onze meest toegewijde leden en maakt onze vereniging kwetsbaar voor de toekomst.

  Om deze uitdaging aan te pakken en onze vereniging te versterken, introduceren wij vanaf de tweede veldhelft van dit seizoen ons vrijwilligersbeleid. Dit beleid zal richtlijnen en ondersteuning bieden voor het werven en behouden van vrijwilligers, zodat we samen kunnen bouwen aan een duurzame toekomst voor KV Furore.

  Alle details van het vrijwilligersbeleid zijn beschreven in dit plan. Voor eventuele vragen of opmerkingen hierover, aarzel niet om contact op te nemen via vrijwilligers@kvfurore.nl. Caro staat klaar om jullie te woord te staan en jullie verder te helpen. Wij zijn ons ervan bewust dat dit beleid zich in de test en learn fase bevat. Daarom zijn wij blij met alle feedback. 

  Alvast bedankt!

  Lees het beleid op de website!