• COVID-19

• In de laatste veldwedstrijd en tevens de eerste returnwedstrijd stond er meteen een kraker op het menu voor het tweede. In de heenwedstrijd werd er onnodig verloren, mede omdat het de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen was en omdat in de helft maar 1 maal het mandje gevonden werd. Kortom DWS was voor ons de te kloppen ploeg niet alleen omdat er wat rechtgezet moest worden, maar ook omdat we graag de aansluiting wilde houden met de koploper.

DWS 2 en Furore stonden om 14:00 uur in de stromende regen klaar om er een spektakelstuk van te maken. Nadat Yara 2x, Ivo, Tiuri, Heleen en Kaylee trefzeker waren stond er na 17 minuten een 6-0 score op het scorebord. DWS kwam van een koude kermis thuis en was genoodzaakt een time-out in te zetten om het tij te keren. Gelukkig voor ons hield we sterk stand en werd de thee opgezocht met een 6-1 ruststand.
    Direct na rust wist Heleen direct het verschil weer 6 te maken, waarnaar DWS een 3-0 run scoorde dat bracht de stand op 7-4. Tijd voor de tactische wissels van Imar, Thomas kwam voor Ivo en Julia voor Kayleigh. Na een aantal lange aanvallen was het onze charmante goaltjesdief Rik die het verschil weer op 4 bracht. DWS deed nog iets terug, maar na goals van Yara, Heleen en Ivo was daarmee de winst veilig gesteld.
    Een keurige 11-5 overwinning waarbij we goed hebben laten zien dat we als team gegroeid zijn ten opzichte van de heenwedstrijd. We willen graag al het publiek bedanken die de moeite genomen hebben om de regen en wind te trotseren en we zien jullie hopelijk weer in het Trias!