• Nieuwsbrief inschrijving

 • Gemotiveerde korfbaltrainer voor het tweede team van KV Furore gezocht!

  Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging als korfbaltrainer? Ben je enthousiast, gedreven en gepassioneerd om een groep (jonge enthousiaste) korfballers beter te maken? Dan is dit je kans!

  Korfbalvereniging KV Furore uit Assendelft zoekt voor het lopende seizoen een trainer/coach voor het tweede seniorenteam. Het tweede team speelt in de zaal 2e klasse en heeft op het veld nog alle kans om te promoveren naar de 2e klasse.

  Over KV Furore
  KV Furore is een vereniging met de ambitie door te groeien naar een vereniging die structureel uitkomt in de eerste klasse. De sportieve organisatie van de vereniging is hierop gericht, zowel voor jeugd als senioren. Furore heeft daarnaast een sociale en maatschappelijke rol in haar directe omgeving. Ze biedt kinderen en jongeren een veilige plek waarin ze zich kunnen ontwikkelen. Furore traint en speelt op haar eigen nieuwe accommodatie ‘de Omzoom’ in Assendelft. Voor de zaalcompetitie is sporthal ‘het Trias’ in Krommenie de thuisbasis.

  De trainer/coach is:

  ● Een leider met natuurlijk overwicht, maar ook voldoende inlevingsvermogen in jongeren en volwassenen;
  ● Enthousiast en betrokken bij zowel de selectie als de vereniging;
  ● Empathisch en in staat de coaching af te stemmen op het individu.
  ● Samen met de trainer van het eerste team, Niels Bolhoeve, verantwoordelijk voor de trainingen voor de selectie van Furore. ● Regelmatig in overleg met de trainer/coach van de A1.
  ● Bereid een trainerscursus te volgen of heeft deze al afgerond.

  Wij bieden:

  ● Een gezellig, gemotiveerd selectie met veel individuele capaciteiten;
  ● Meer dan uitstekende faciliteiten;
  ● Een passende vergoeding.

  Deze uitdaging past prima bij een jonge, startende korfbaltrainer. Er zijn zeker mogelijkheden om op termijn door te groeien. Ook geïnteresseerden binnen de vereniging nodigen we uit om te reageren. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Nils Breebaart via tc@kvfurore.nl