• COVID-19

• Beste kinderen en ouders van onze jeugdleden,

Bijgaand ontvangt u het trainingsschema voor de start van het seizoen 2021-2022. De trainingen starten in de week van 23 augustus ’21. Wij hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad en uitgerust het nieuwe seizoen vol energie in gaat!

Voor het wedstrijdschema zal u nog even geduld moeten hebben, maar zodra deze bekend is, wordt hij gepubliceerd. Tevens willen wij u er op attenderen dat het wedstrijdschema ook in de KNKV App wordt geladen. De KNKV App kunt u op uw telefoon installeren, uw kind als favoriet aanmerken, en direct inzien wanneer er wedstrijden zijn. Ook belangrijk is dat in de app eventuele wijzigingen direct zichtbaar zijn. Wij raden u dan ook zeker aan deze app te installeren.

Het definitieve wedstrijdschema zal op 18 augustus ’21 in de app en op de website beschikbaar zijn. Vanaf 28 augustus a.s. staan er oefenwedstrijden gepland, alle informatie staat op de website van Furore (www.kvfurore.nl). De competitiewedstrijden starten in het weekend van 11 september a.s.. Tevens starten de kangoeroes, voor kinderen van ca. 3,5 jaar tot 6 jaar, op 28 augustus a.s. weer met trainen. De trainingen zijn wekelijks op zaterdag van 10.00 uur tot 10.45 uur.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben verzoeken wij u vriendelijk dit te mailen naar tc@kvfurore.nl Op naar een zonnig en droog veldseizoen waarbij wij u allen weer hopen te zien en te spreken!

Hopende hierbij u genoeg te hebben geïnformeerd,
    Namens de TC
    Qruun Lelij