• COVID-19

• Het einde jaar is in zicht, tijd voor bijvoorbeeld aankopen voor de feestdagen of het vergelijken van uw zorgverzekering. Waarschijnlijk zullen er de komende weken meer online aankopen worden gedaan. Met deze aankopen kunt u de club geheel gratis sponsoren.

Veel verschillende bedrijven zitten aangesloten bij Sponsorkliks. Cadeaus voor de feestdagen kunt u kopen via bijvoorbeeld bol.com. Ook voor sportartikelen zijn er webwinkels aangesloten zoals bijvoorbeeld Nike, Actiesport, Plutosport of Perry sport.

Voor elektronische apparatuur zijn winkels als Coolblue, Mediamarkt en Expert aangesloten.

Wilt u uw eten laten bezorgen en de club steunen, kies dan voor Thuisbezorgd. Ook zijn er supermarkten aangesloten zoals Lidl, Jumbo, Albert Heijn, Plus, Coop

Tevens zou u met een hotelovernachting die u boekt bij booking.com, hotels.com of Expedia ook de club kunnen sponsoren.

De komende weken kan ook weer gekeken worden of overstappen van zorgverzekeraar voor u gunstig is. Aangesloten vergelijkingswebsites zijn bijvoorbeeld Independer en Zorgkiezer. Ook zijn zorgaanbieders als OHRA, Zorg & Zekerheid en Ditzo aangesloten.

Zo zijn er talloze mogelijkheden aan webwinkels om de club te steunen en toch uw aankoop online te kunnen doen!

Hoe werkt het?

1. Ga naar de website van KV Furore op kvfurore.nl
    2. Klik op ‘bestel hier’ van Sponsorkliks onderaan de homepage
    3. U wordt doorgestuurd naar de pagina van Sponsorkliks waar u de desbetreffende webshop voor uw aankoop kunt selecteren.
    4. Klik op de webshop naar keuze.
    5. U wordt doorgestuurd naar uw webshop en kunt vervolgens uw aankoop doen.
    6. Als uw bestelling is geplaatst, ontvangt de club een klein percentage van uw aankoop als sponsorbijdrage.

Voor u als consument zijn de prijzen hetzelfde wanneer u direct naar de webshop gaat. Met deze eenvoudige stappen kunt u met dezelfde aankoop KV Furore steunen!

Denk de komende tijd aan de club als u online aankopen wil gaan doen!

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, kunt u contact opnemen via sponsorcommissie@kvfurore.nl