• Nieuwsbrief inschrijving

• Op zaterdag 30 juli 2022 heeft Furore met een aantal leden een sportdag voor de asielzoekers die verblijven in de sporthal van Lycurgus georganiseerd. De asielzoekers verblijven in de sporthal tot en met 1 oktober 2022. De dag begon om 10.00 uur op het veld. Er kwamen gelijk kinderen op het veld af. Naarmate de ochtend vorderde kwamen er steeds meer kinderen mee sporten. In totaal deden ongeveer dertig kinderen aan mee aan de sportdag. De activiteiten verschilden van korfbal tot een estafetteloop en van een minidisco tot pittenzakjes gooien. De kinderen deden met veel enthousiasme mee en genoten van elk onderdeel. Het was een mooie dag en fijn om een lach op de gezichten van de kinderen en de ouders te zien.

Dank aan alle vrijwilligers die bij deze mooie dag aanwezig waren om te helpen.