• SponsorKliks

  Wat is SponsorKliks?

  Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw vereniging/stichting, zonder dat het jou een cent extra kost! 

  Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en jouw sponsordoel ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Via de website van SponsorKliks kan je tevens bij diverse webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar jouw sponsordoel. En nogmaals, het kost je niets extra! 

  Wil je jouw vereniging ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van jouw club. Voor jou een kleine moeite, voor jouw vereniging directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden, supporters en overige betrokkenen dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die jouw club een warm hart toedragen.  

  Hoe werkt het?

  Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van jouw vereniging of stichting. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert jouw vereniging hier direct van! Bron & meer informatie? Kijk op: www.sponsorkliks.com

  1. Klik op deze link.
  2. Je wordt doorgestuurd naar de pagina van Sponsorkliks waar je de desbetreffende webshop voor jouw aankoop kunt selecteren.
  3. Klik op de webshop naar keuze.
  4. Je wordt doorgestuurd naar jouw webshop en kunt vervolgens jouw aankoop doen.
  5. Als jouw bestelling is geplaatst, ontvangt de club een klein percentage van jouw aankoop als sponsorbijdrage.

  Voor jou als consument zijn de prijzen hetzelfde wanneer je direct naar de webshop gaat. Met deze eenvoudige stappen kan je met dezelfde aankoop KV Furore steunen!

 • SponsorKliks Extensie

  Waar dient de Chrome browser-extensie voor?

  Deze is ontwikkeld om het gebruik van SponsorKliks zoveel mogelijk te stimuleren en men niet gauw meer "vergeet" een aankoop te doen zonder gebruik te maken van SponsorKliks.

  Klik hier om de Chrome versie te installeren (ook voor Edge).

  Dit zal ervoor zorgen dat Furore meer inkomsten zal genereren. 

  De categorie reizen levert het grootste deel van alle ontvangen commissie op. En binnen de categorie reizen levert Booking het meeste op, als je die website direct bezoekt wordt een popup getoond zodat je alsnog kunt SponsorKlikken en de commissie niet verloren gaat. 

  Hoe werkt de extensie?

  Het is van belang dat je eerst de extensie installeert vanuit de Chrome Web Store en vervolgens instelt dat de commissie naar Furore dient te gaan.

  Stel: je gaat direct naar Booking (dus je vergeet dit via de Sponsorklikspagina van je sponsordoel te doen) dan zal er een pop up verschijnen die je een keuze laat maken of je je sponsordoel wil sponsoren of deze keer niet. Zodra je kiest voor "Ja, ik sponsor gratis" word je doorgelinkt naar de website van de shop en zal er na een aankoop een commissiebedrag voor Furore gehonoreerd worden. 

  Voor de webshops die je aan- of uit kunt vinken geldt dat, zodra je deze aanvinkt, deze in de bladwijzerbalk van je browser komen te staan. Zodra je een aankoop voor 1 van deze webshops wilt doen klik je op de bestelknop van de betreffende winkel en de aankoop zal automatisch ten goede komen van het ingestelde sponsordoel.