• Nieuwsbrief inschrijving

• Hoi iedereen,

Het is weer gelukt om een compleet fluitschema te maken voor het aankomend veldseizoen. Hoi iedereen,

Mocht je niet kunnen, ga dan eerst zelf op zoek naar een vervanger en geef dit door aan Jasper of Julia.

Zoals in de laatste ledenvergadering is aangekondigd gaan we bij Furore een vrijwilligersbeleid invoeren, waarbij leden punten verdienen voor inzet binnen Furore op allerlei vlakken en leden per seizoen een bepaald aantal punten moet behalen. De planning is dat dit vanaf volgend seizoen wordt ingevoerd, maar tijdens de tweede helft van de veldcompetitie gaan we dit systeem al rustig uitproberen. Meer informatie hierover volgt binnen enkele dagen vanuit het bestuur. Voor wedstrijden die je fluit, scoor je uiterwaard punten!

Succes en veel plezier met fluiten en alvast heel erg bedankt voor jullie inzet! 🙌🏻

Groetjes van de Scheidsrechterscommissie

Bekijk hier het schema