• COVID-19

• Senioren 1, overigen, veldkompetitie 2021/2022.

Haarlem 1 was, afgelopen warme zaterdagmiddag, de laatste wedstrijd van de veldcompetitie. Het werd een spannende wedstrijd, uitslag 15 - 15. Er stond niets meer op het spel, maar er werd door beide ploegen met veel inzet gespeeld. Het eerste eindigde op de derde plaats met 18 punten, vier verloren, Woudenberg en ZKC, twee gelijk Viking en Haarlem, de overige wedstrijden werden gewonnen. ZKC is kampioen geworden en toch wel verrassend, OKV verloor de laatste wedstrijd tegen DWS, eindigde op de laatste plaats. Al met al een uitstekende veldcompetitie met de derde plek, het is de eerste volledige veldcompetitie in de 2e klasse van het eerste. De vorige competitie werd gestopt en beide zaalkompetities afgebroken. Afgelopen zaalseizoen werd uiteindelijk nog een kleine competitie gespeeld.

Het tweede eindigde ook op de derde plaats, verloor van Haarlem 2, deze op deze warme middag. DWS 2 werd kampioen. Het derde won de laatste wedstrijd van Aurora, 15-17, eindigde als vierde in de competitie en het vierde verloor de laatste wedstrijd van de koploper, geen stand bekend.

Junioren 1 speelde een volledige veldcompetitie en eindigde als derde De overige jeugdploegen speelden een redelijke competitie. De standen kan ik niet terug vinden op Sportlink, helaas.

Twee kampioenen, pupillen 1 en aspiranten C1. Al met al is het een lang seizoen geworden. Het schoolkorfbaltoernooi, deze week en de afsluiting het mixtoernooi, volgende week zaterdagmiddag/avond is het slotstuk.

Hopelijk wordt het komend seizoen, weer een normale competitie, zonder onderbrekingen.

Sibbeltje.