• COVID-19

• Dinsdag 2 augustus is Ingrid van Weerden op 55-jarige leeftijd overlijden na een lange strijd tegen een meedogenloze ziekte. Ingrid was dapper, positief en strijdbaar tot aan het einde, maar helaas was half juli duidelijk dat winst niet meer mogelijk was. Zaterdagochtend 23 juli was Ingrid met ‘haar’ Fit & Fun groep nog een keer samen voor koffie en thee in het clubhuis, een samenkomst zoals ze in die periode ook had met haar vrienden van AV Lycurgus. Want we moeten afscheid nemen van een sportvrouw in hart en nieren. Een goede korfbalster, die met haar inzet en doelpuntjes altijd belangrijk was voor het team. Een enthousiaste scheidsrechter die altijd bereidwillig was om jeugdwedstrijden voor haar rekening te nemen. Een atlete, die voor hardlopen en wandelen altijd energie genoeg had. Ze maakte samen met Eric mooie vakanties in binnen- en buitenland, waarbij bij het sportieve en het aangename werden verenigd. We zullen haar ontzettend missen.

We wensen Eric, Stefan, Alex en de rest van de familie heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

Bestuur KV Furore