• Nieuwsbrief inschrijving

 • Met trots presenteren wij jullie onze nieuwe trainer voor Furore 2 voor het seizoen 2023/2024! Vanaf volgende seizoen zal Marianne de Kort-Jansen samen met Niels Bolhoeve ons tweede onder haar hoede nemen. Graag stelt Marianne zich aan ons voor:

  Terug waar ik begon!

  Graag wil ik mij hierbij -voor wie mij niet kent- graag officieel voorstellen als nieuwe trainer/ coach van Furore 2. Mijn naam is Marianne de Kort- Jansen, ik ben 45 jaar en ik woon met mijn man Marnix en mijn twee kinderen (Myrthe en Merijn) in het oude dorp van Uitgeest.

  Wat houdt mij bezig:

  Ik ben Veiligheidskundige van beroep, ik adviseer bedrijven op het gebied van goede en veilige arbeidsomstandigheden, dit voer ik al ruim 8 jaar -vanuit mijn eigen bedrijf-met veel plezier uit.

  Zelf heb ik bijna 20 jaar in het korfbalveld gestaan (eerst bij Hoger Op in Krommenie en aansluitend bij KV Watervliet te Beverwijk) Een lelijke enkelblessure gooide roet in het eten en heb ik besloten mij te richten op het trainen/coachen. In eerste instantie bij KV Stormvogels (jeugd A/B), daarna de overstap gemaakt naar Hoger Op/ Furore aan de Slibkuil. Mijn vader Dirk Jansen en ik trainden/coachten met heel veel plezier het team waar mijn zusje (Jessica Jansen) in speelde, nadat zij de overstap maakte naar Blauw-Wit Amsterdam zijn wij hiermee gestopt.

  Mijn kinderen korfballen nu beiden bij KV Stormvogels te Uitgeest en geef daar af/aan trainen en zo nu en dan coach ik een wedstrijd van de jeugd. Het trainen/coachen van een jonge enthousiaste groep korfballers op niveau is persoonlijk altijd een grote wens geweest. Teamvorming (groeien, winnen maar ook verliezen als team) en op individueel vlak de sterke kanten versterken. De oproep voor een trainer/coach voor KV Furore 2 kwam dan ook precies op het juiste moment, waarna een afspraak direct werd gemaakt en de handen op een succesvol seizoen goed zijn geschud.

  Ik kijk uit naar de leuke samenwerking met Niels Bolhoeve en de selectie en dank de TC en het bestuur van Furore voor het in mij gestelde vertrouwen!

  Groet en tot snel!
  Marianne de Kort-Jansen