• COVID-19

• Helaas hebben we weer te maken met nieuwe coronamaatregelen. Het doel van deze maatregelen is het aantal contactmomenten te verminderen om zo de kans op een coronabesmetting te verkleinen. Dit betekent het volgende voor trainingen en wedstrijden bij Furore:

-Zowel bij trainingen als wedstrijden is geen publiek toegestaan. Onder publiek vallen ook ouders die hun kind naar een training of wedstrijd brengen.
    Kinderen kunnen op trainingsdagen bij de ingang van Het Trias worden afgezet en ook weer worden opgehaald. De trainers zullen de kinderen ophalen en na de training terugbrengen naar de deur.

Het is dus niet toegestaan om boven in de sportzaal en in een andere hal te kijken naar de trainingen of wedstrijden.

Voor personen van 18 jaar en ouder is altijd een corona-toegangsbewijs (CTB) nodig om Het Trias te betreden, dus zorg ervoor dat je de juiste zaken bij je hebt.

Voor wedstrijden mogen per wedstrijd de volgende mensen in de sporthal aanwezig zijn:
    •    Maximaal 2 coaches/ begeleiders van de thuis- en uitploeg
    •    Maximaal 4 rij-ouders per bezoekend jeugdteam in de E- en F-leeftijd
    •    Maximaal 4 rij-ouders per bezoekend jeugdteam in de A-, B-, C- en D-leeftijd
    •    Noodzakelijke vrijwilligers, zoals scheidsrechters, zaalcoordinator en zaaldienst.

Na afloop van je training of wedstrijd verlaat je zo vlug mogelijk de zaal.

Bij uitwedstrijden van de jeugdteams gaan we ervanuit, dat onze teams met zo min mogelijk auto’s richting tegenstander vertrekken. Kijk voor je vertrekt ook even op de website van de andere vereniging, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Hopelijk zijn deze maatregelen maar voor even en kunnen we daarna allemaal weer genieten van wedstrijden in de sporthal.

Verzoek aan iedereen om zich aan bovenstaande regels te houden en niet te discussiëren met vrijwilligers. Zij doen dit ook niet voor de lol maar om te helpen.