• COVID-19

• Nieuw gezicht bij de selectie: Sven de Jong!

De TC is verheugd te kunnen meedelen, dat Sven de Jong volgend seizoen de overstap zal maken naar de selectie van KV Furore. Om alvast kennis te maken met Sven, stelt hij zichzelf voor:

¨Ik ben Sven de Jong, 25 jaar en sinds kort woonachtig in Krommenie. In het dagelijks leven houd ik mij als gymleraar ook veel met sport bezig. Ik geef les op twee verschillende basisscholen. Na jaren bij Groen Geel te hebben gespeeld, kwam de vraag of ik geïnteresseerd was in een overstap. Sinds mei train ik mee en het bevalt me meteen erg goed! Daardoor heb mij aangesloten bij de selectie van Furore. Op korfballend vlak is mijn ambitie om mijzelf uit te dagen en tegen sterke tegenstanders te spelen. Mijn sterke punten zijn rebounden en mijn fanatisme in het veld gebruiken om veel onderscheppingen te maken.

Mocht je mij tegenkomen op de vereniging of in de buurt, spreek mij gerust aan om even een praatje te maken. Ik kijk er naar uit om mijn eerste wedstrijd in het shirt van Furore te spelen en zie jullie op de vereniging!¨