• COVID-19

• Beste jeugdspelers en ouders van jeugdspelers,

Hierbij willen wij jullie laten weten dat er op 12, 19 en 26 juni nog drie competitieronden voor de jeugd in de leeftijdscategorie E t/m A gespeeld gaan worden. Het KNKV heeft deze officiële wedstrijden georganiseerd en deze zullen zoveel mogelijk binnen de regio worden afgewerkt. Vanuit KV Furore is besloten om deze 3 wedstrijden te gebruiken om de teams voor volgend seizoen definitief te maken. Spelers die hun lidmaatschap hebben opgezegd, kunnen helaas niet deelnemen aan deze wedstrijden. Voor deze 3 wedstrijden zijn voorlopige jeugdopstellingen gemaakt. Deze voorlopige opstellingen hebben we gemaakt op basis van de gezamenlijke trainingen die we de laatste weken hebben gehouden en zijn verstuurd via de nieuwsbrief. Hierbij zijn alle trainers en TC druk bezig geweest om een goed beeld te krijgen van elke speler en hebben gezamenlijk met deze informatie de voorlopige opstellingen gemaakt. Na deze competitie wedstrijden zullen we de balans opmaken en verwachten we voor de meeste ploegen de definitieve opstellingen voor de zomervakantie te kunnen publiceren.

De teams zullen zo veel mogelijk worden gecoacht door de coach die ook komend seizoen voor de ploeg komt te staan. Wanneer dit niet mogelijk is zullen we een beroep doen op een ouder van een kind uit de ploeg.

Zondag heeft het KNKV het wedstrijdprogramma voorzien van de juiste aanvangstijden gepubliceerd. Het is ook op onze website zichtbaar, www.kvfurore.nl. Afzeggingen moeten bij de coach en TC (tc@kvfurore.nl) gedaan worden. Let dus goed op berichtjes van je coach en houdt ook de website goed in het oog.

We moeten er even aan wennen, maar er gaan voor de jeugd weer echte wedstrijden met echte tegenstanders gespeeld worden! Helaas nog geen publiek Voor nu is het helaas zo dat er nog steeds geen publiek aanwezig mag zijn wegens de corona-maatregelen. Dit is erg jammer, maar zijn wel heel blij dat de jeugd op deze manier het seizoen nog sportief kan afsluiten. Bij uitwedstrijden mogen ouders - die als chauffeur mee zijn - wel aanwezig zijn.

Allemaal heel veel plezier! 💪🏻

Namens de TC,