• COVID-19

 • Op deze mooie maar beetje bewolkte dag hadden we eindelijk weer eens een gezellig uitje met de Fit en Fun groep.
  Zoals we onderhand gewend zijn begon de middag om 15.00 uur met overheerlijk gebak van de meesterbakkers van deze keer. Ik verbaas me er elke keer weer over dat de kwaliteit iedere keer zo hoog is en vooral dat het gebak zo lekker is. We hadden tijdens de koffie/ thee en gebak natuurlijk veel te bespreken want ook voor ons was het alweer lang geleden dat we met een groep van 18 man bij elkaar waren.
   
  Er moest natuurlijk ook gespeeld worden en nadat Hans de ploegen, door loting, had ingedeeld konden we om 16.00 uur beginnen. We waren zes ploegen met drie spelers en we speelden op twee banen met twee ploegen tegen elkaar. De twee ploegen die “vrij” hadden waren voor de aanmoedigingen en natuurlijk ook voor het bezorgen van de drankjes.
   
  Het was heel gezellig op en rondom de baan maar bij het spel op de baan ging het er echt om. Regelmatig moesten we wel twee of drie keer meten om met zekerheid te kunnen zeggen wie zijn boule nu echt het dichtste bij de but lag.
   
  Na twee ronden hadden we een kleine regenpauze en werden we in de kantine uitstekend verzorgd door Sandra die in de kantine aanwezig was en voor de lekkere hapjes en drankjes zorgde. Hiervoor nogmaals onze dank.
   
  De laatste rondes werden met een zonnetje gespeeld en de punten werden geteld. Zo rondom half zes gingen we naar binnen waar we na een klein uurtje konden beginnen aan een heerlijke Thaise maaltijd. Natuurlijk was er een huldiging van de groep die gewonnen had.
  Dit keer waren dat Rita, Oene en Ron. Deze namen de prijs (ze mogen volgende keer voor de taarten zorgen) in ontvangst en nadat we nog even bij elkaar gezeten hadden gingen we langzaam huiswaarts.
   
  Het was gezellig en voor herhaling vatbaar!