• Korfbal bij Furore, voor alle leeftijden
  Furore is dé Korfbalvereniging van Zaanstad Noord! Korfballen bij Furore is voor iedere leeftijd mogelijk. Vanaf 4 jaar kan je al mee trainen met de Kangoeroes, terwijl er vanaf zes jaar in competitieverband gekorfbald kan worden.  Voor de seniorenleden zijn er wedstrijdteams op verschillende niveaus. Ook is het mogelijk om als recreatief lid alleen aan trainingen deel te nemen.

  3 x gratis meetrainen
  Voordat je lid wordt is het mogelijk om vrijblijvend drie maal mee te trainen bij een team van Furore. Zo kun je de sfeer bij de vereniging proeven en kijken of het korfbal je bevalt.

  En verder...
  Naast het meedoen aan wedstrijden en trainingen krijg je als lid van Furore ook de "Furore Nieuwsbrief" en ben je uiteraard welkom op alle feesten, uitjes en overige evenementen die regelmatig binnen de vereniging worden georganiseerd.

  Aanmelden
  Dit kan via de pagina lid worden!

  Reglement van Kledingfonds

 • De contributie per 1 juli 2019 per kwartaal en per jaar is onderstaand te vinden.

  Machtiging betaling contributie
  De contributie voor de leden van KV Furore wordt geïnd via een automatisch incasso. Hiervoor is het noodzakelijk dat korfbalvereniging Furore wordt gemachtigd de contributie van uw rekening af te schrijven. Dit kan door middel van dit onderstaande formulier. Print het uit, vul het in en onderteken het en stuur het naar het op het formulier vermelde adres.

  Formulier

 • Opzeggen

  Met ingang van de ledenvergadering van juni 2013 kan het opzeggen van het lidmaatschap van Furore slechts gedaan worden aan het einde van het lopende competitieseizoen met als vaste einddatum 30 juni. U betaalt dus ook voor één jaar contributie. Een opzegging dient schriftelijk te worden gedaan bij de ledenadministratie van de vereniging. De opzegging moet voor 30 juni binnen zijn.

  Stuur uw opzegging naar:
  ledenadministratie@kvfurore.nl