• Nieuwsbrief inschrijving

 • KV Furore gaat loten verkopen met de Grote Clubactie

  Zaterdag 23 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,- per stuk, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

  Verkoopboekje met QR-code
  Alle jeugdleden t/m de B ontvangen deze week tijdens trainen het verkoopboekje, waarmee zij loten kunnen verkopen. Het verkoopboekje is uitgebreid met een extra optie. Kopers kunnen ook met hun telefoon (op afstand) een lot kopen door de QR-code op de voorkant van het verkoopboekje te scannen.

  In deze brief lees je hoe het in zijn werk gaat en wat jij als verkoper voor onze verenging zelf kunt winnen!

  En verkoop je meer dan 30 loten, dan ontvang je van ons een mooie Furore sporttas!

  Succes!

 • GEZOCHT COÖRDINATOR/ COÖRDINATOREN GROTE CLUBACTIE

  Wat houdt het in? De Grote Clubactie is een jaarlijkse klus in de periode september- november

  Voor de start moet de actie klaar gezet worden: verkooppagina klaarmaken, leuke actie bedenken voor de verkopers, de verkoopboekjes klaar maken en zorgen dat alle jeugdleden deze krijgen.

  Ook de promotie wordt klaargezet en gedeeld met de redactie.

  Gedurende de verkooptijd zijn er soms vragen en verder is het de actie volgen en tussentijds nog eens promoten. En natuurlijk zorgen dat alle boekjes ingeleverd worden.

  Loten die via de verkoopboekjes worden verkocht met een machtiging moeten worden ingevoerd op de verkoopsite van de Grote Clubactie.

  De actie wordt afgerond met een mooie cheque voor de vereniging en zorgen dat alle verkopers hun verdiende medaille en cadeau ontvangen.

  Het is een overzichtelijke klus, het kan alleen, maar met 2 of 3 is het werk prima te verdelen. Er zijn  een paar piekmomentjes qua tijdsdruk, én verstand van korfbal is niet nodig. Wel digitale vaardigheden en enthousiasme om de actie tot een succes te maken.

  Interesse? Neem contact op met Monique de Wildt (moniquedewildt@upcmail.nl/ 06-20671904) Wie weet kun je (of jullie) dit jaar al met mij meelopen voor de overdracht.

 • https://www.kvfurore.nl/grote-clubactie-2023#