• Nieuwsbrief inschrijving

 • Groot onderhoud kunstgrasvelden Omzoom.

  Vrijdagochtend stonden de mannen van Antea, uit Nunspeet, om 07.15 uur al op de Omzoom voor het groot onderhoud van de kunstgrasvelden. Ze waren vroeg, er was geen file, gelukkig was de poort al open, daar de fysio er ook al was om die tijd.

  De afspraak was kwart voor acht, toen waren de mannen al druk bezig. Het zand is los gemaakt er diverse malen geveegd, de hoeken van de velden zijn extra schoongemaakt.

  Antea was zeer tevreden over het onderhoud, wat de G.O ploeg wekelijks doet, vegen en bijhouden onkruid aan de zijkanten. Dat was fijn om te horen. Rond half twee waren ze klaar en zag het er pico bello uit.

  Al het korfbalmateriaal van het Trias is afgelopen week, weer op de Omzoom teruggebracht, palen, manden, voetplaten en ballen. Ook het spelmateriaal en de grote blauwe manden zijn weer terug.

  Eind april, begin mei wordt begonnen met het uitvlakken van de greppel aan de westkant van het terrein. Het gras zal dan ingezaaid worden, het voordeel hiervan is, dat er dan met de grasmaaier gemaaid kan worden. Aan de zuidkant van het gras blijft de greppel zoals het nu is.

  Oene