• COVID-19

• We missen jullie, het veld, het spel, de gezelligheid. Helaas is het hele land nog in lockdown en betekent dat ook veel voor Furore. Als club zitten we nog steeds in een moeilijke periode, het corona virus is nog steeds niet onder controle en de competitie kan maar niet starten. We mogen gelukkig wel weer trainen tot 27 jaar. Voor 27 jaar en ouder: alleen op 1,5 meter en in 4-tallen. Ook fit & fun traint weer. Dit is nog steeds geen competitie maar het is een begin.

Het is voor mij persoonlijk een hele opgave om deze trainingen aan te bieden gezien het feit dat je nooit gericht naar een wedstrijd kunt trainen en het moeilijk is de balans op te maken waar de ploeg nu staat. Ik kan me enorm goed voorstellen dat dit een negatief impuls geeft aan de motivatie om er voor 100% voor te gaan. We moeten dit wel met elkaar proberen zodat, als de competitie weer start, we er ook allemaal klaar voor staan. Het starten van de competitie geeft een aantal scenario’s. Hierbij even de link waarop je dat kunt bekijken: Routekaart-competitie-voorjaar-2021.pdf (knkv.nl)

Als bestuur zijn we nog steeds aan het vergaderen via Teams. Deze vergaderingen lopen anders dan normaal. Het is erg moeilijk om voor de club plannen te maken omdat alles nu stil ligt. We hebben met elkaar afgesproken om hier toch mee te gaan starten en de 5 pijlers zoals besproken weer op te pakken. In feite hebben we er nu tijd voor en moeten we nu de boel klaar maken als alles weer start. Mochten er mensen input willen leveren en meedenken aan de toekomst dan horen wij dat natuurlijk graag.

• Er zijn inmiddels gesprekken geweest met Yoram van de Boer, onze hoofdtrainer van de selectie, en hij heeft te kennen gegeven om nog een jaar door te gaan. Wij zijn hier natuurlijk heel erg blij mee en zien de samenwerking heel positief tegemoet.

We hebben in tal van commissies nog vrijwilligers nodig, met name in onze jeugdcommissie. We zoeken voor volgend seizoen nog vervangers voor Gaby en Patricia, aangezien zij te kennen te hebben gegeven met ingang van het nieuwe seizoen te stoppen. Daarnaast zijn we op zoek naar jeugdtrainers voor volgend seizoen en het is elk jaar weer een heel gepuzzel om alles weer in te vullen.

Deze maand zal de contributie weer afgeschreven worden. Dit is voor dit seizoen de laatste keer, omdat we hebben afgesproken dat we een kwartaal niet gaan innen. Er is ook een deel van de huur door de gemeente kwijtgescholden en dit zorgt natuurlijk voor een verlichting in de kosten. De club staat er ondanks de corona perikelen nog steeds financieel gezond voor. Deze zorg hebben we gelukkig niet.

Onze activiteiten commissie heeft een aantal leuke dingen georganiseerd. Zo was de Escape Room een hele leuke avond, afgelopen weekend werd er een paastraining verzorgd en was er zelfs een echte paashaas. De filmpjes zijn te zien op KV Furore Facebook en Instagram. Ik heb al gehoord dat de activiteiten commissie met een Pubquiz bezig is en dat is ieder jaar weer een groot succes. Houd onze digitale kanalen in de gaten voor de datum.

Onze kantine commissie is achter de schermen bezig om een koffie apparaat te bestellen en deze in de kantine te plaatsen, zodat ook op trainingsavonden, als we weer gebruik mogen maken van de kantine, ouders/leden een kopje koffie kunnen halen. Daarnaast, mocht je het zien van wedstrijden echt missen kun je onze korfbal league bekijken op de onderstaande link.

Alle Korfbal League korfbal video's vind je hier | Eyecons.com

Tot slot hopen we dat het iedereen goed gaat en gezond blijft. En misschien wel het belangrijkste: ‘’Let een beetje op elkaar’’

Met vriendelijke groet,
    Namens het Bestuur,