• Nieuwsbrief inschrijving

• Komend weekend bereiken de meeste ploegen de helft van de zaalcompetitie. Als commissie krijgen we het soms met wat vliegwerk steeds rond om de scheidsrechterinvulling in te vullen, hoewel het soms aardig hoofdpijn veroorzaakt, zowel bij jonge jeugd als bij de senioren. Uiteindelijk lukt het allemaal weer, dus veel dank aan allen die bereidwillig zijn om mee te helpen (bv Qruun Lelij en Sander Orsel bij zaterdagochtend issues en Sven die nog wat connecties had voor een externe scheids bij het tweede verleden week). Positief is dat ik mensen zie groeien qua fluitprestaties: belangrijk! Jammer is dat Jerry heeft aangegeven aan het einde van de zaal te gaan stoppen met fluiten.

SR Furore on tour

Dit weekend transfer naar het witte zuiden gemaakt voor een wedstrijd in Tilburg. Wegen prima, stoepen spiegelglad; heel anders dan hier in Krommenie waar geen vlok was gevallen. Vrij kleine sporthal naast het veld van KV Tilburg, goede verzorging met koffie en sportdrank op de scorebordtafel. Lokale ploeg tegen Swift Middelburg. Helaas al snel een blessure bij Tilburg waardoor er enige tijd een 4-3 situatie was in afwachting van een reserveheer, waar Swift niet van wist te profiteren (moet zeggen dat ik ook niet helder had dat je tegenwoordig in de wedstrijdsport ook zonder tegenstander mag scoren), maar in de 2e helft wisten de bezoekers alsnog het verschil te maken: 3-10. Niet super gefloten, volgende week maar beter in Amsterdam. Daarna staan momenteel nog wedstrijden in Wolvega en Linschoten op de planning

• Furore KNKV Teller per 22 januari

Hieronder de stand van zaken met betrekking tot onze verplichtingen. Op het veld staan we er prima voor; in de zaal staan we na zes competitieronden staan we op 9 gefloten wedstrijden (25.7%) van het aantal te fluiten wedstrijden; daar moet nog wel wat gebeuren! Inschrijven als gediplomeerde KNKV-scheidsrechter kan zoals bekend via mijn.korfbal.nl.

• De scheidsrechterscommissie,

Patrick, Caro en Jasper