• COVID-19

•

Furore 2 speelden afgelopen zaterdag tegen ZKC 4 en ondanks dat de wedstrijden worden gezien als oefenwedstrijden, ging het tweede van start met de mindset alsof het een échte wedstrijd was en deden zij er dan ook alles aan om te winnen. In de aanval begonnen Julia, Kaylee, Danny en Ivo en met Kayleigh, Yara, Thomas en Rik in de verdediging floot de scheidsrechter in.

Het tweede begon goed met een 3-1 voorsprong door de goals van Ivo, Yara en Thomas. Maar daar bleef het niet bij, want nadat Ivo nog twee keer de korf goed wist te raken en doordat de verdediging er goed bij bleef, kwamen wij met 5-1 op een steeds grotere voorsprong op de ZKC’ers. Uiteindelijk zijn we gaan rusten met een stand van 9-3 door de goals van Kayleigh, Thomas en de absolute topscoorder van de week Ivo!

Furore 2 wint met twee punten verschil van ZKC 4

Na de rust ging het tweede vrolijk door met scoren en werd de voorsprong alleen maar groter door twee mooie goals van Kaylee en Ivo wat de stand op 11-3 bracht. Helaas hadden we het in de tweede helft toch een stuk moeilijker met de Zaandammers en kwamen zij vrij goed terug. Hierdoor kwam er al snel een stand van 11- 7. Gelukkig wist het tweede uiteindelijk wel te winnen met 14-12, maar er had voor ons wel wat meer in gezeten! Oh ja en natuurlijk niet te vergeten onze Sven uit de A1 maakte een mega goede inval beurt met zelfs een goal! Bedankt Sven! :)