• COVID-19

• Voor het seizoen 2022 / 2023 ben ik gevraagd om het eerste van Furore te gaan trainen/coachen. Deze vereniging in natuurlijk niet nieuw voor mij, want ben er altijd lid gebleven nadat ik gestopt was als speler en als trainer eerst bij andere clubs mijn vleugels heb uitgeslagen.

Ik ben Niels Bolhoeve, 38 jaar, heb 2 dochters en ben getrouwd met mij lieve vrouw Charity. Met ons gezinnetje wonen wij in Wormerveer, lekker dichtbij de club. Verder in het dagelijks leven ben ik werkzaam als logistiek manager bij Hazet. Naast korfbal heb ik ook mijn eigen stichting (stichting kinderkoningsdag) deze stichting organiseert kosteloze evenementen voor kinderen en het grootste evenement is op Koningsdag (+/- 5000 man afgelopen evenement), hier ervaar ik veel plezier aan. Verder zijn mijn hobby’s tijd met het gezin en vrienden doorbrengen, sporten en vakanties.

Mijn Korfbal roots ligt bij Kieviten. Waar ik als 11 jarige korfballer hoger ging spelen bij Groen Geel. Na een lang periode als speler bij Groen Geel, heb ik de laatste 2 jaar nog in de selectie bij Furore gespeeld, helaas door fysieke problemen lager gaan spelen en uiteindelijk gestopt. Hierna ben ik als trainer mijn weg gaan vervolgen bij de junioren van Groen Geel, daarna senioren bij OKV en mijn laatste klus was Badhoevedorp. I.v.m met privé en werk ben ik een jaar gestopt geweest, maar na een rustperiode ga je het toch weer missen en ga je bedenken wat je wilt. Na goede gesprekken met de nieuwe voorzitter en de TC ga ik samen met Imar een hele mooie uitdaging aan met de selectie van Furore.

Wij hebben zin in deze mooie uitdaging!

Hopelijk zien en spreken wij jullie snel langs de lijn of in kantine!