• COVID-19

 • Het seizoen zit er weer op, vanaf half maart t/m eind oktober is de G.O.-ploeg op de Omzoom op woensdagmiddag bezig geweest om de kunstgrasvelden en de natuurgrasvelden te onderhouden.

  Iedere week werden de kunstgrasvelden geveegd, de natuurgrasvelden gemaaid, maar daarnaast werden nog andere werkzaamheden gedaan.

  De perken werden gekortwiekt en bijgehouden, het onkruid werd regelmatig verwijderd, de beruchte greppel werd zowat iedere veertien dagen onder handen genomen.

  De randen van de kunstgrasvelden werden onkruidvrij gehouden, een klus, die zich elke drie weken herhaalde. De jeu-de-boulesbaan werd bijgeharkt en het onkruid verwijderd.

  De buitenkant van het clubhuis werd meerdere keren schoongemaakt van spinnen enz.

  Meerdere klussen zijn gedaan en ook werden er met verve takken gesnoeid, met hulp.

  Op al die middagen hadden over het algemeen redelijk goed weer, tweemaal is er niet gewerkt, want toen kwam de regen met bakken uit de hemel.

  Bram, Cor, Mieke, Joost, Ron en Oene gaan met ingang van komende week in winterslaap.

  We hebben wel eens gemopperd, als er weer een dekseltje niet geplaatst was of er ergens een bal lag, de grasmaaier niet schoongemaakt was, maar er is weer keihard gewerkt en met plezier.

  Annemiek bracht ons woensdagmiddag een versnapering met dank van het bestuur en dat werd gewaardeerd.

  De G.O.-ploeg bestaat vanaf de oprichting van Furore 2009, inmiddels 12 jaar.

  Bram, Cor en Oene zijn inmiddels ook 12 jaar ouder geworden, maar Mieke, Joost en Ron maken de ploeg gemiddeld wel weer een stuk jonger.

  Volgend seizoen starten we weer begin maart.

  Oene.