• Commissies & werkgroepen

 • De scheidsrechters commissie bestaat uit: Patrick Souverein, Caro Jansen en Jasper Jak

  Mail: scheidsrechters@kvfurore.nl

 • De technische commissie bestaat uit: Angelique van der Pas, Kaylee de Groen, Nils Breebaart, Sven Heinsbroek en Sven de Jong (tot de zaalcompetitie)

  Mail: tc@kvfurore.nl 

 • Sponsor commissie

  De sponsor commissie bestaat uit:
  Thomas Kenter en Nils Breebaart


  Mail: sponsorcommissie@kvfurore.nl

 • Activiteiten commissie

  De AC organiseert feestjes en activiteiten voor iedereen: vanaf de kangoeroes t/m senioren. 

  De activiteiten commissie bestaat uit: Eline Egthuijsen, Heleen Vredenburg, Martin van der Honing, Yara Vestering, Elisa Bakker en Henk Egberts.

  Mail: ac@kvfurore.nl

 • Kantine commissie

  De kantine commissie zorgt voor alles wat erin de kantine gebeurd. Het regelen van de inkoop van dranken en versnaperingen tot de kantine dienst. Tijdens de kantine diensten is er altijd iemand van de commissie aanwezig als coördinator.

  Daarnaast zijn er een aantal moeders die tijdens het veldseizoen voor de schoonmaak zorgen van de gehele kantine.

  De kantine commissie bestaat uit: Sandra Bakker-Heesen, Elisa Bakker, Patricia Heesen, Liza Zwart en Hans Smit.

  Mail: kantine@kvfurore.nl

 • Materiaal commissie

  De materiaal commissie is onderverdeeld in de Gouden oude ploeg, Technische Kantine Beheerder en Veldbeheerder. Deze commissie vergadert regelmatig waarin lopende en nieuwe klussen worden besproken om deze vervolgens te begeleiden. Tevens organiseert de commissie de zogenoemde werkersdagen met als doel kleine reparaties, aanpassingen en grotere onderhoudszaken uit te voeren.

  De G.O.-ploeg werkt iedere woensdagmiddag om de velden, kunstgras en gras, te vegen en te maaien. De omgeving van de velden en de kantine bij te houden. De G.O.-ploeg is iedere week actief in de periode van half maart t/m eind oktober.

  De materialen commissie bestaat uit: 9 vrijwillgers

 • Pinksterkamp

  Elk jaar gaat Furore met de jeugd op pinksterkamp, pupillen tot en met junioren. Een groot kamphuis ergens in Nederland en een weekend vol gezelligheid en plezier.

  Pinksterkamp staat in het teken van een bepaald thema (rode draad) en daaromheen worden veel sport en spel activiteiten georganiseerd door een grote groep vrijwilligers.

  De kerngroep Pinksterkamp bestaat uit: Martin van der Honing, Kaylee de Groen, Sandra Donker en Sandra Bakker-Heesen. Daarnaast zijn er nog veel vrijwilligers die elk jaar mee gaan op kamp.

  Mail: pinksterkampfurore@gmail.com

 • Schoolkorfbal

  Het schoolkorfbaltoernooi is niet weg te denken bij korfbalverenigingen en dus ook niet bij ons! Iedereen jaar verzamelen basisscholen uit de Zaanstreek zich op de Omzoom. Groepen 4 tot en met 8 strijden voor de winst. Met een week lang elke avond wedstrijden en een tombola staan de kantine en de velden vol spelers en supporters!

  De werkgroep schoolkorfbal bestaat uit: 
  Danny Schermer, Anouk Nentjes, Kaylee de Groen, Rick Wiersma en Yara Vestering.

  Mail: schoolkorfbalfurore@gmail.com

 • Stichting Beheer Provily Sportpark

  De werkgroep SBPS bestaat uit:
  Paul Houweling en Henk Egberts. 


  Mail: info@kvfurore.nl

 • Redactie

  De redactie van Furore is onder andere verantwoordelijk voor de communicatie met onze leden via de website, social media en nieuwsbrief.

  De redactie bestaat uit: S
  ander Rijs, Dionne van Dijk, Jasper Jak en Sanne de Vos.

  Mail: redactiefurore@outlook.com