• COVID-19

• We mochten eindelijk weer! Na maanden geen wedstrijd te hebben gespeeld was het voor Furore 3, aka Team Bitterbal, tijd om het op te nemen tegen Blauw Wit 5. Voor de meeste was dit een bekende ploeg. Niet meer de allersnelste, maar erg slim met een goed schot. We gingen de wedstrijd in met één doel, ons eigen spel spelen en niet laten leiden door de tegenstander.

We begonnen de wedstrijd met in de aanval Bram, Jurre, Dionne en Sanne. In de verdediging was het de taak aan Martin, Danny, Senna en Caro. Daar was het eerste fluitsignaal en we konden van start! In een van de eerste aanvallen scoorde Bram met een handig balletje tegen zijn oud trainer Dave. Al snel werd het 1-1 door een afstandsschot van een Blauw Wit heer. Martin maakte er 1-2 door een zuiver afstandsschot!

Nadat Blauw Wit weer gelijk maakte volgde er aanvallen met gemiddeld 10 schoten per aanval. Onze ster rebounder, Bram, had alles onder de korf. Al ging de afronding niet helemaal soepel weet Furore er binnen no time 2-7 van de maken. Een mooie voorsprong die we zeker moeten behouden. Blauw Wit moest hun tactiek veranderen en besloot geen rebound meer weg te geven. Het vak van Martin had het er lastig mee, omdat de lengte aanzienlijk bij Blauw Wit lag. Danny had een aantal mooie korte kansen, helaas werden deze onbenut. Onze scores stagneerde, waar Blauw Wit steeds dichterbij kwam.

Met een 6-7 voorsprong gingen we de rust in. Alleen schieten met een rebound werd het doel. Rustig oplossen en gewoon de korte kansen blijven pakken. Blauw Wit had een paar wissels toegepast waarbij wij anticipeerde. Danny verliet het veld voor Jasper en aan hem de taak om onze Jan Niebeek (zover dat überhaupt mogelijk is) het lastig te maken. Zoals verwacht sprak het vak af om hem uit te spelen. De meiden extreem voor verdedigen en Jasper coachen waar nodig. Senna verliet het veld voor Liza. Aan Liza de taak om meer paalpositie te pakken zodat de rest het schot kon pakken. Meer goals volgde, maar Blauw Wit bleef ons op de hielen zitten.

In de laatste minuten stond het 9-10. Dionne wist nog via een doorloopbal er 9-11 van de maken. Als laatste scoorde Blauw Wit met een afstandsschot de 10-11 en daar was gelukkig het eindsignaal! De twee punten gingen gelukkig weer mee naar Krommenie.

Aankomende zaterdag om 12:30 nemen we het op tegen Oosterkwartier 2. Gezellig als jullie ons komen aanmoedigen!