• COVID-19

• Twee nieuwe sponsors: Zaannotarissen en Freek Hypotheek

De sponsorcommissie is verheugd mede te kunnen delen dat er twee nieuwe sponsoren aan de club zijn verbonden. Beide sponsorborden zijn binnenkort te bewonderen langs ons hoofdveld!

Zaannotarissen is een notariskantoor met vestigingen in Zaandam, Wormerveer en Assendelft. Zij staan klaar voor zowel particulieren als bedrijven. Meer informatie op www.zaannotarissen.nl.

Freek Hypotheek zorgt voor je hypotheek. Of je nu je eerste huis koopt, gaat samenwonen of juist scheiden. Ook als je jouw bestaande hypotheek aan wilt passen. Freek doet er alles aan om de beste oplossing te vinden. Anders dan de gemiddelde hypotheekadviseur houdt Freek de hele looptijd van je hypotheek actief contact met je. Zodat jouw hypotheek mee verandert met jouw leven, jouw inkomen en jouw wensen. Meer informatie op www.freekhypotheek.nl

• Deen Sponsoractie

Zoals eerder medegedeeld heeft Furore meegedaan aan de DEEN SPONSORACTIE. Als resultaat hiervan heeft dit voor de club €500 opgebracht. Graag bedanken wij iedereen die de muntjes aan onze mooie vereniging hebben gedoneerd!

• Selectie presenteert nieuwe inschietshirts en balsponsor van de week

Komend weekend speelt de selectie haar eerste thuiswedstrijd. Voor aanvang van deze wedstrijd kunt u de nieuwe inschietshirts van de selectie bewonderen. Deze zijn gesponsord door BG Promotions en KeukenSpuitenIn1dag.nl. Met de nieuwe inschietshirts loopt de selectie er nu ook voor de wedstrijd representatief bij.

Tevens is BG Promotions de balsponsor van aankomend weekend!

Bent u op zoek naar promotie artikelen of relatiegeschenken, denk eens aan onze sponsor BG Promotion. Of bezoek www.bgpromotions.nl.

Wilt u uw keuken een nieuwe look geven, dit kan in 1 dag! Kijk op www.keukenspuiten1dag.nl voor meer informatie.