U bevindt zich hier: Volg Furore » Nieuwsarchief

Nieuwsarchief

14-03-2020 16:43 uur
In verband met het Corona virus komt het klaverjassen op 20 maart te vervallen.
03-03-2020 20:07 uur

Furore B1 - AW/DTV B2

De uitwedstrijd werd gelijkgespeeld met de uitslag 8-8 en de gelijkmaker viel in het laatste fluitsignaal. Zou deze wedstrijd een kopie worden van toen? Over 2 x 25 minuten weten we meer!

Coaches Kaylee en Anouk kwamen met de volgende ploeg in het veld. Aanval - Maudi (heer), Isa, Jasmijn en Cajo en in de verdediging Robin, Juliën, Kristel en Mirthe. Wissel was Dewi en Dani was niet aanwezig. Tycho hield de tijd en de stand bij en Sander had de leiding over deze zeer spannende wedstrijd.

25-02-2020 21:34 uur
35 plus doet weer aan sneldoelen
Het 35 plus team traint ook in de zaal lekker door. We hebben ondertussen een vaste kern van negen personen en afgelopen week waren deze er allemaal. Er stond namelijk sneldoelen op het programma. Sneldoelen is een echte klassieke "Hoger Op" activiteit . Elke eerste training van de maand mocht iedereen 1 minuut schieten op de korf. Te beginnen op 2,5 meter van de paal en dan zelf afvangen en weer schieten. Er waren altijd medailles te winnen welke werden gekleid door de PWWG ( pupillen,welpen werkgroep ) van toen. Dit waren meestal Rita, Marianna, Marianne en Monique.
10-02-2020 13:46 uur

Furore C1 - BEP C2

Ik ging met een goed gevoel naar deze wedstrijd toe, want ik had in de stand gezien dat jullie bovenaan staan met 14 punten uit 7 wedstrijden, 92 doelpunten voor en 27 tegen. Dat is een prima uitgangspunt voor de wedstrijd tegen BEP. De uitwedstrijd hadden jullie met 5-17 gewonnen, dus dat moet goed gaan. Maar ja ...... De bal is rond, je weet het nooit en er moet nog om gespeeld worden.

04-02-2020 13:25 uur

Furore A1 – Nova A1

Ik had gezien en gehoord dat de wedstrijd bij Nova met 12-18 was gewonnen. Dus ik bereidde me voor op een wedstrijd met lekker veel doelpunten, zodat ik steeds moest vragen wie maakte deze, omdat ik dan nog zat te schrijven over het vorige doelpunt.

Maar het ging iets anders en ik kan wel een hele bladzijde volschrijven over de “randjesballen”. Maar dat doe ik natuurlijk niet, want uiteindelijk hebben we niet veel doelpunten gescoord, maar wel de punten behaald en dat is het belangrijkste in mijn ogen.

27-01-2020 21:02 uur

Korfbalvereniging Furore uit Assendelft door VriendenLoterij benoemd tot Club van de Week

10.000 euro voor uitbreiden van activiteiten voor de buurt

Amsterdam, 27 januari 2020 – Groot feest voor Korfbalvereniging Furore uit Assendelft! De vereniging werd afgelopen weekend benoemd tot ‘Club van de Week' en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij. De korfbalvereniging gaat het geld gebruiken om Jeu de Boules aan te kunnen bieden bij de club.
27-01-2020 07:48 uur

Inschrijfformulier Pinksterkamp 2020


19-01-2020 19:59 uur

Furore F1 - DSO F1

De kleinsten van onze vereniging moesten afgelopen zaterdag spelen en ik dacht, kom dat is een mooie tijd om er heen te gaan voor een verslag voor de Furorebril.

Toen ik binnenkwam was de ploeg al compleet met coaches Patricia en Elisa en de scheidsrechter Kayleigh was er ook al. De stand zou bijgehouden worden door de moeder van Jet, maar al snel had ze hulp van een zusje en broertje van de spelers.

De spelers van deze grandioze ploeg zijn Jimmy, Tygo, Meike, Isis, Sam, Daan en Jet. Toen de E3 klaar was met spelen ging de F1 het veld op om even warm de draaien en daarna floot Kayleigh voor de wedstrijd.

16-01-2020 09:04 uur

20 December was weer de maandelijkse klaverjasavond bij Furore. De opkomst was 21 personen dus we speelden met vijf tafels en een joker. Het was zoals altijd een gezellige avond en er werd weer veel gelachen. De eerste prijs was deze avond voor Frank van Enkhuizen en de poedelprijs voor Rob van den Berg.

14-01-2020 10:21 uur

Furore B3 - Celeritas B1

Zou het deze wedstrijd lukken om de eerste punten binnen te slepen? De voorbereiding was in ieder geval goed, want in de hal werd warmgelopen en de spieren losgemaakt. Hier maakte coach Stefan ook de beginopstelling bekend, t.w.: in de aanval Yara, Carmen, Sietze en Lotte als heer, terwijl in de verdediging begonnen: Mirte, Nina, Tom en Lisa als heer.

16-12-2019 20:47 uur

Furore B2 – OKV B3

Rox en Marieke waren ziek en Bodile was nogal gevallen en kon dus ook niet meedoen, maar er zijn gelukkig altijd jongens of meiden die in willen vallen om de ploeg compleet te maken. Hulde hiervoor!

De wedstrijd van vandaag werd geleid door Stefan en gecoacht door Eline, Bouchra en Chris. Senna ging de knoppen bedienen om de stand en tijd bij te houden. Nu nog het voorstellen van onze ploeg en we kunnen aan de wedstrijd beginnen.

10-12-2019 16:19 uur

Furore C2 - DKV C1

Ik wil vast wel verklappen dat er veel doelpunten zijn gevallen, dus de moeder van Nora die de tijd en score bijhield, had een druk uurtje.  Trainers/coaches Eline en Sven; scheidsrechter Jurre.

Na het opstellen van Tigo, Fleur, Sienna (heer) en Lotte in de aanval en Jikke, Fenna (heer), Minte en Larissa in de verdediging en uiteraard de tegenpartij kon de wedstrijd beginnen.

De wissels waren Melisa en Nora.

10-12-2019 15:55 uur

Afgelopen weekend stond er een belangrijke wedstrijd op het programma. Er was een duidelijk tweedeling in de competitie en dit weekend zou er 100% zeker een verdeling van ploegen vallen. Winst van deze wedstrijd zou betekenen dat we bovenin blijven meedraaien.

Het is natuurlijk nog vroeg in het zaalseizoen om al naar het einde te kijken, maar mijn ambitie is toch zeker om bij de eerste drie te zitten einde zaal. Met deze wetenschap was ik zelf wat gespannen zondagmorgen en ik zag aan de gezichten tijdens de warming up dat er enige spanning in de ploeg was. Hier ben ik dan ook blij mee omdat er dan een gezonde wedstrijdspanning is.

26-11-2019 21:32 uur

De kop is er af!

Het zaalseizoen is begonnen, EN HOE! Alle seniorenteams wisten hun wedstrijd winnend af te sluiten!

Dit alles begon op zaterdagavond in Leiden. Om 19.00 uur opende het tweede hun zaalseizoen tegen KZ Danaïden 3. Op het veld verloren van hun vierde, maar dit was duidelijk een ander team met iets minder ervaring. Thomas is nog geblesseerd, Tom Nellen begon in de basis. De bank werd gevuld met Jasper, Rik Bos, Lisa en Yanis.

28-10-2019 20:34 uur

Zondagmiddag was de laatste veldwedstrijd in Oostzaan, voor dat de zaal weer in zicht komt. OKV werd thuis verslagen, de punten meenemen zou prettig zijn en dat gebeurde ook. Het eerste was volledig en het was Bram, die in de derde minuut de 0-1 op het scorebord zette, door een kansje vlakbij de paal raak te schieten, goed aangegeven door Britt.

13-10-2019 20:51 uur

Zondagmiddag kwam de koploper op bezoek: ALO uit Den Haag. Het was redelijk weer en droog, afgelopen week was er heel veel water gevallen, maar de velden hadden het goed doorstaan. Thomas en Sven zijn geblesseerd en Imar en Martin waren de goede vervangers.

10-10-2019 08:49 uur

Zondagmiddag, de Omzoom, het was koud, een beetje nat en een stevige wind uit het noordoosten, dus geen gemakkelijk weer voor beide ploegen. SDO komt uit Veldhoven en voor het eerste een onbekende tegenstander.

Thomas is geblesseerd en Imar was zijn vervanger. Het eerste opende de score, na acht minuten, Heleen snelde langs haar dame en benutte de doorloopbal fraai, 1-0. Een minuut later was het wederom Heleen, die 2-0 inschoot van afstand.

25-09-2019 20:08 uur

Een volledig eerste kwam in actie op een zonovergoten Omzoom, zondagmiddag, lekker weer, niet te veel wind. DKB komt uit Best. Dat is best ver weg en een onbekende tegenstander. Wat al snel bleek was dat de beide partijen aan elkaar gewaagd waren. In de eerste helft ging het met de score op en neer. Het was Thomas, die de score opende van afstand, 1-0, maar in dezelfde minuut werd het gelijk ook van afstand.

16-09-2019 20:58 uur

Om half 12 moest de D2 aantreden tegen Groen Geel D3 en we zagen een wedstrijd met twee verschillende helften. Ronald, Tom en Bastiaan zijn de trainers en coaches van deze ploeg, waarvan in de aanval werden opgesteld Tigo, Lisa H (heer), Solane en Shanaya, terwijl Roan, Daan, Jenna en Fleur de korf moesten dichthouden. Lisa N en Lieke waren wissel en Thomas ging deze wedstrijd fluiten.

09-09-2019 22:05 uur

Zondagmiddag op de Omzoom was het goed toeven, mooi weer, niet te veel wind en de wedstrijd tegen OKV, altijd een moeilijke tegenstander en voor het eerst in de tweede klasse.

Het eerste begon met Caro, Merel met Niels en Sven in de verdediging en in de aanval Britt, Heleen en Bram en Thomas.

Dit was de eerste wedstrijd van de competitie en er werd een indrukwekkende minuut stilte gehouden voor ons overleden erelid Nettie Heesen.

De wedstrijd ging van start en OKV maakte al snel 0-1 uit een vrije bal, maar Heleen schoot ook meteen raak van afstand en het was 1-1. Na 1-2 van halve afstand was het Sven, die van afstand 2-2 inschoot, maar OKV benutte een strafworp en het was 2-3.

03-09-2019 17:06 uur
Helaas werkt de competitie-button bovenaan onze website niet meer. Voor info over de competitie (programma, uitslagen en standen) kun je terecht op www.korfbal.nl/competitie
11-08-2019 10:04 uur
Hier is het trainingsschema voor de eerste helft van het veldseizoen 2019-2020. De trainingen starten in de week van 19 augustus, tenzij de trainer anders heeft aangegeven.
11-07-2019 19:23 uur
De Furorevlag hangt halfstok.

Ons erelid Nettie is zondagmiddag 7 juli overleden, na een kort ziekbed en geheel onverwacht.

Nettie is een icoon van onze vereniging, jaren bezig in de kantine, zowel bij Hoger Op, als bij Furore. Zij stond niet op de voorgrond, maar was altijd aanwezig.

De verantwoordelijkheid voor het reilen en zeilen van de kantine en de bar was heel groot.  Naast de inkoop was de verkoop heel belangrijk. De administratie ging vaak met pen en papier, maar dat ging hartstikke goed. Beroemd was het aantekenboekje, waar alles in genoteerd werd.  Jaren heb ik de boekhouding van de kantine gedaan en dan kwam dat boekje soms aardig van pas.
11-07-2019 19:13 uur
Op zondag 7 juli bereikte ons het trieste nieuws dat Nettie Heesen - Post na een kort ziekbed was overleden. Een enorme schok, voor haar naaste familie, en voelbaar in onze vereniging. Nettie was lid sinds 1985 en een vertrouwd gezicht voor de hele vereniging: altijd aanwezig en bezig, altijd bereid om te helpen. Als vrijwilliger met een tomeloze inzet heeft ze veel voor eerst Hoger Op en nu Furore gedaan, als blijk van waardering is zij op 16 oktober 2017 tot erelid benoemd. Wij zijn vereerd en ontroerd dat wij, op verzoek van haar familie, Nettie een laatste eer kunnen bewijzen door de condoleance in ons, in haar, clubhuis te laten plaatsvinden. Wij wensen Gerard, Sandra, Patricia, Jeroen, George, Elisa en Isis veel sterkte en kracht.

 

Namens bestuur KV Furore

Dave van Zonderen
Monique de Wildt

25-06-2019 22:15 uur
Zoals velen al gehoord hebben is het verplicht om je spelregelbewijs te halen. Een groot aantal leden heeft dit al heel netjes gedaan. Gisteren zijn er activatiebrieven verzonden aan alle spelende leden (vanaf de C-aspriranten), die zich nog niet aangemeld hebben of gediplomeerd zijn.

Voor de A-junioren en senioren geldt de nieuwe regel van de KNKV dat je het aankomende seizoen niet mag spelen als je nog geen spelregelbewijs hebt gehaald vóór 1 augustus as. Voor de B-aspiranten geldt deze regel vanaf begin 2020. Het advies is om het spelregelbewijs nu al te halen.
25-06-2019 21:54 uur
De KNKV heeft een nieuwe korfbalvorm opgezet: 35 plus korfbal. Dit is speciaal voor leden die niet meer elke week een wedstrijd willen spelen en zou een goede manier zijn om oud leden weer bij de club te betrekken.

Afgelopen seizoen hebben oud Hoger Op leden een 35 plus groepje opgezet. Totaal zijn we met 12 personen en een trainer. Elke woensdag hebben we getraind en deden als afsluiting een kort partijtje tegen elkaar. We hebben het erg leuk gevonden en als afsluiting deden we mee met het mixtoernooi.
18-06-2019 21:38 uur
De voorjaarsvergadering werd dit jaar heel goed bezocht en het werd een goede vergadering. De vele kampioenen van dit seizoen werden gememoreerd en het drukke lange seizoen werd nog even kort doorgenomen. Deze vergadering is bedoeld om de commissies weer voor een jaar te benoemen en de begroting voor het nieuwe seizoen te bespreken.
18-06-2019 21:12 uur
Door de vele veranderingen door het Sportbesluit btw van de overheid, maar ook een sterke verhoging van de energieprijzen en zaalhuur, heeft de ledenvergadering ingestemd met een 2% verhoging van de netto contributie. Hierdoor is de begroting voor komend seizoen sluitend.
15-06-2019 21:50 uur
Zaterdagmiddag was de laatste wedstrijd van het veldseizoen tegen DSO. Er stond niets meer op het spel en het eerste kwam met een gemixt team in het veld van senioren 1 en 2 en junioren. Vakantie en afspraken waren de oorzaak, daarentegen loopt deze veldcompetitie wel heel lang door dit seizoen. Niettemin deden de spelers en speelsters hun best, maar DSO was sterker.
02-06-2019 20:03 uur
Het eerste is KAMPIOEN, GEWELDIG!!!!!
Op de winderige Omzoom trad het eerste tegen Stormvogels aan, er moest gewonnen worden, maar deze wedstrijd was voor Stormvogels ook belangrijk voor de nodige punten. Het was warm, maar er stond een stevige en flagerige wind, dwars over het veld en dat viel niet mee met de vele afstandsschoten. Lekker veel publiek, het veld aangekleed met vlaggen en zwart/witte ballonen, dus het zag er allemaal goed uit.

Merel opende de score, na een goede actie van het vak en het was 1-0. Twee minuten later was het gelijk door een strafworp, 1-1, maar het was Lisanne, die verkeerd werd afgestopt, strafworp, benut door Sven, 2-1.
29-05-2019 21:34 uur

Schoolkorfbaltoernooi 2019 op De Omzoom

Afgelopen week is het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi gehouden op de Omzoom. Er werd op vijf avonden gespeeld en ook dit jaar was het een groot succes. Het weer was de eerste twee avonden koud en winderig, maar droog, vanaf woensdag werd het zonnig en warmer, al met al, uitstekend toernooiweer. 96 teams deden mee dit jaar en het was een enorme drukte, iedere avond weer.

20-05-2019 19:22 uur
Het was lekker weer op de Omzoom, zondagmiddag. Caro speelde voor de geblesseerde Britt en deed dat heel goed. Het eerste moest winnen, na het gelijkspel van vorige week en deed dat dus ook. Na acht minuten spelen was 3-0, door Heleen scorend uit een vrije bal, Tiuri vanachter de korf raak en Lisanne van halve afstand.

Het werd 3-1 van afstand, maar Tiuri schoot even later 4-1 van afstand. Aurora benutte een strafworp, 4-2, maar het was Sven, die 5-2 benutte na een fraai aangeven bal.
29-04-2019 17:03 uur
Nog iets minder dan 6 weken en dan is het weer zover, Pinkersterkamp 2019. Dit jaar zal het thema zijn.....
25-03-2019 14:48 uur
Zaterdag 23 maart
Zaterdagochtend om 09.00 uur was de materiaal commissie paraat op de Omzoom om een aantal klussen te klaren voor de tweede helft veld. De douches zijn extra doorgespoeld, het Melkert systeem is goed vastgezet. De kapotte stoelen van de kantine zijn gerepareerd. Door de harde wind en stormen van de afgelopen tijd waren de houten meubels buiten nogal verschoven, vastgezet en het staat weer op zijn plaats.
22-03-2019 20:38 uur
Van 20 mei t/m 24 mei 2019 is het schoolkorfbaltoernooi. Het toernooi zal weer goed bezocht gaan worden, er hebben zich 96 teams ingeschreven!

Uiteraard hebben we daarom ook weer veel hulp nodig, voor onder andere de kantine, begeleiding parkeren, op- en afbouwen, maar vooral scheidsrechters.
18-03-2019 22:26 uur

Na even gewacht te hebben op Ellen waren er 5 tafels om te spelen. Het was een gezellige avond en er vielen diversen marsen.

18-03-2019 21:56 uur

Zondagmiddag was de belangrijke wedstrijd tegen DOT uit Oss. Het was druk op de tribune, het tweede had net gelijkgespeeld tegen Groen Geel, in de laatste seconden scoorde Groen Geel nog, maar toch een punt.

De opkomst was met de E1 en E2. Het eerste startte met Tom voor Ivo, die net terug was van een studiereis.

Het werd een doelpuntrijke wedstrijd, met veel spanning.

11-03-2019 19:55 uur
Het laatste verslag is al weer een tijdje geleden, maar hier dan de uitslag van de maand februari en de totaal stand tot nu toe.
11-03-2019 19:51 uur
Sporting West was de tegenstander zondagmiddag, thuis werd er gewonnen, maar deze middag lukte dat niet. Sporting West was de betere ploeg en heeft verdiend gewonnen.

Het eerste begon met drie invallers, Lisa, Max en Coen begonnen in de basis., het was Tiuri, die van afstand 0-1 inschoot, maar het was al snel gelijk, vanachter de korf, 1-1. Sporting West liep uit tot 4-1, na een kwartier spelen, Heleen maakte 4-2 uit een vrije bal en na 5-2, maakte Max van afstand 5-3.
04-03-2019 21:11 uur
Zondag vroeg in de middag was de belangrijke wedstrijd tegen DKV/Victoria. Uit was er verloren en het werd deze middag een wedstrijd met veel doelpunten, maar geen punten. Britt en Bram waren na ziekte en blessure weer terug in de basis. Het eerste heeft vooral in de eerste helft de wedstrijd verloren, de eerste tien minuten gingen nog aardig gelijk op.

Bram opende de score van afstand 1-0, maar het was al snel 1-1 vanachter de korf. Na 1-2 van halve afstand werd het 1-3 door een makkelijk gegeven strafworp. Bram maakte 2-3, vlakbij de korf en even later werd Bram verkeerd afgestopt, de strafworp werd gemist.
21-01-2019 19:45 uur
Op een voor ons vreemde tijd was de wedstrijd tegen ALO uit Den Haag. Na een minuut stilte, voor het vorige week overleden erelid Stefan Hartman, begon de wedstrijd, met Niels voor Bram, die geblesseerd is. Het zou niet gemakkelijk worden deze avond en dat kwam ook uit.

Er werd in hoog tempo gestart door beide ploegen en het was Niels, die het eerste op voorsprong zette, vanachter de korf raak, 1-0. Even later was het Ivo, die 2-0 maakte van afstand, maar ALO kwam al snel terug tot 2-2, via een doorloopbal en afstand.
17-01-2019 15:24 uur
Ons bereikte het trieste bericht dat op 89 jarige leeftijd de heer Steven Hartman plotseling is overleden. Steven Hartman is de oprichter van Kieviten en erelid van de vereniging. Door zijn verhuizing in 1974 naar Oldenzaal werd zijn directe betrokkenheid minder, maar door zijn dochter Hanneke bleef hij op de hoogte.
07-01-2019 20:50 uur
Eind 2018 werd bekend, dat de regering een Sportbesluit BTW had ingediend en dat het ook aangenomen is.

Er werden in december voorlichtingsbijeenkomsten gehouden door de Gemeente. Deze werden ook bezocht door diverse bestuursleden. Langzamerhand werd wel duidelijk, dat het Sportbesluit, voor onze vereniging ook gevolgen zal hebben.

De grootste verandering is, dat Stichting Provily-Omzoom geen BTW meer in rekening mag brengen over de gebruikersvergoeding, die de vereniging nu betaalt.
07-01-2019 20:47 uur
I.v.m. de BTW verhoging en hogere inkoopprijzen zijn we genoodzaakt de prijzen van diverse dranken te verhogen.
Deze verhoging is per direct ingegaan.
23-10-2018 20:27 uur
Het eerste deel van het veldseizoen zit er bijna op en we hebben met alle scheidsrechters keihard gewerkt om op elke wedstrijd een scheidsrechter te hebben. Dit betekende dat sommige scheidsrechters meerdere weekenden achter elkaar hebben moeten fluiten, ons dank is dan ook groot dat zij zich zo fanatiek hebben ingezet in het eerste deel van het veldseizoen. Op dit moment staat de teller van verplichte knkv wedstrijden op een totaal van 13, na de zaal zal dit weer verder gaan.
11-09-2018 18:53 uur
Het schoonmaakrooster staat online. Bekijk deze hier.
29-08-2018 10:21 uur
We gaan weer beginnen en dus zullen er weer kantinediensten gedraaid worden.
28-08-2018 20:12 uur
Heb je geen inlogcode ontvangen, of ben je je inlogcode kwijt?
24-08-2018 11:02 uur
Vanaf heden is het niet meer toegestaan om te roken rond om de velden en op het terras.
13-06-2018 12:03 uur
De indeling van de jeugdploegen voor volgend jaar is bekend.
04-06-2018 11:23 uur
Het korfbalseizoen 2017-2018 zit er op! Wat een geweldige prestatie hebben we met z’n allen geleverd als Furore scheidsrechters! Door de inzet van onze KNKV-scheidsrechters is zowel op het veld veld als in de zaal zaal een positief resultaat behaald en hebben we in totaal 1904 Euro aan boetes bij aanvang van het seizoen weggefloten en zelfs 142,80 Euro weten te verdienen voor de club door buiten de deur te fluiten of zelf onze wedstrijdsport thuisteams te fluiten als daar geen externe scheidsrechter aanwezig was: HULDE!
03-06-2018 20:36 uur
Zondagmiddag op de Omzoom, lekker weer, zon en een beetje wind, dus goed toeven op de Omzoom. Het was een belangrijke zondagmiddag, het tweede moest winnen en deed dat op overtuigende wijze met 25-7 en handhaafde zich. Geweldig!
28-05-2018 20:53 uur

Via onderstaande link kun je de foto's bekijken die door Rob van den Berg zijn gemaakt tijdens het schoolkorfbal.

https://photos.app.goo.gl/Vv4s7rdM0xBVuiUK2

26-05-2018 18:42 uur

Lieve kinderen, ouders en leiding...

Het was weer een feest vorige week, met de leiding mochten wij uw 98 kinderen een heel weekend lang vermaken met sport, spel en wateractiviteiten op ons jaarlijkse pinksterkamp.

26-05-2018 18:30 uur

Furore doet mee aan het Buurtinitiatief van de Dekamarkt in Krommenie. De Dekamarkt verdeeld in totaal 5000 euro onder de verschillende buurtinitiatieven. Hoe meer stemmen Furore krijgt hoe meer geld Furore ontvangt! Met dit geld willen we nieuwe sportmaterialen voor de jeugd gaan aanschaffen.

15-05-2018 20:54 uur
Het KNKV gaat voor de Rookvrije Generatie, en ook het bestuur van Furore is voorstander van een rookvrij sportcomplex, passend bij de sport en de rookvrije generatie. Want daar waar kinderen gezond aan het sporten zijn, hoort roken niet thuis. Maar liefst 9 op de 10 Nederlanders zijn voor een rookvrij sportterrein. Maar wat is jouw mening/ wat wil jij voor onze vereniging? Laat jouw stem horen, door de enquête in te vullen via: https://enquete.rookvrijegeneratie.nl/knkv/k-furore
15-05-2018 20:32 uur

Zaterdagmiddag kwam DSO uit Alkmaar op bezoek op de Omzoom, het was prachtig weer, weinig wind. De uitwedstrijd werd verloren, dus het zou niet gemakkelijk worden deze middag.

Het eerste opende sterk, want na twee minuten schoot Heleen van afstand de 1-0 binnen en een minuut later werd Merel verkeerd afgestopt en Brian schoot de strafworp raak, 2-0. DSO kwam terug tot 2-2, via afstand en strafworp, maar Bram werd gehinderd bij het scoren en de strafworp werd benut door Brian, 3-2.

Merel werd ook gehinderd en de scheids gaf wederom een strafworp, die Brian inschoot, 4-2. Vlak daarop was het Dionne, die van afstand 5-2 maakte en het eerste ging nog even door, Coen kreeg een strafworp en het was 6-2 en even later was het Bram, die een kansje vlakbij de paal benutte, 7-2.

22-04-2018 21:08 uur
Zaterdag 16 juni is het mixtoernooi bij Furore!
02-04-2018 18:42 uur
Op 9 maart was weer de maandelijkse klaverjasavond van Furore.
31-03-2018 15:21 uur
Aan alle leden en vrienden van Furore,

Zoals elk jaar is er tijdens het schoolkorfbal toernooi een tombola. De opbrengst komt onze vereniging ten goede. Hiervoor hebben wij een en ander aan prijzen nodig, dus begin de voorjaarsschoonmaak en wie weet komt u nog wat vergeten kadootjes tegen. Wij houden ons aanbevolen!
20-03-2018 21:08 uur
De tweede veldhelft staat weer op het punt van beginnen en dus moeten ook de kantinediensten geregeld worden.
11-03-2018 19:10 uur
Furore 1 is na de overwinning op Stormvogels (17-10) kampioen geworden en promoveert naar de 2e klasse! Allemaal gefeliciteerd met dit geweldige resultaat!
18-02-2018 20:04 uur
Zaterdagmiddag was de laatste uitwedstrijd van het eerste in Hoogvliet bij Rotterdam tegen Nikantes. Thuis was er gewonnen en dat lag ook nu in de lijn der verwachting.
04-02-2018 19:28 uur
Zondag 28 januari speelde Furore 1 haar volgende thuiswedstrijd tegen Conventus 1. Omdat wij meer jeugdploegen hebben dan dat er thuiswedstrijden zijn van Furore 1 waren deze week de E2, E3 en E4 team van de week.
08-01-2018 19:15 uur
We zijn hard aan het groeien met onze vereniging en daar zijn we super blij mee! Maar het toenemen van leden betekent ook dat dat we meer vrijwilligers nodig hebben om al deze leden op te vangen. Vooral op scheidsrechters gebied wordt het krap, nu we maar liefst zes E ploegen hebben wordt het lastig om voldoende scheidsrechters te vinden. Hierdoor komt er veel druk op onze huidige scheidsrechters.
05-01-2018 20:36 uur
Vrijdag 15 december was er weer klaverjassen bij Furore. En ondanks vier af berichten waren er toch 24 mensen gekomen, dus 6 tafels. Het was een erg gezellige avond en erg werd erg veel gelachen, soms tot huilen aan toe. Er waren ook weer lekkere hapjes verzorgd door Wanda en de tombola tafel in kerstsfeer zag er weer top uit.
04-01-2018 11:58 uur
Donderdag 28 december hebben de D, C en B samen gezellig kerst gevierd. Iedereen had iets lekkers meegenomen voor het kerstdiner,  er moesten zelfs tafels bij gehaald worden om alles op uit te stallen. Maar bijna alles ging op, iedereen heeft heerlijk gegeten! Er gold één gouden regel tijdens het kerstdiner: wie op zijn telefoon zit, doet de afwas. Dus na afloop konden 3 meiden de afwas doen (gelukkig voor de dames is er een vaatwasser, en was het dus alleen het afdrogen:)).
11-12-2017 21:20 uur
Zondag 3 december was de tweede thuiswedstrijd van het eerste team van Furore tegen OKV 1.

Het ploegje van de week was deze keer de E1.

Na de bespreking in de kleedkamer werden ook de ouders van de kinderen en andere belangstellenden door trainer Dave van Zonderen ingelicht over het te verwachte spel en ook werd uitgelegd hoe anders het senioren korfbal is ten opzichte van het E-korfbal.
03-12-2017 20:39 uur
Vrijdag 10 november was weer de maandelijkse klaverjasavond bij Furore.
22-11-2017 19:03 uur
Laat geen waardevolle spullen achter in de kleedkamers van het Trias!!

Er zijn helaas meerdere waardevolle spullen gestolen. Neem je tas met inhoud mee de zaal in.
12-11-2017 21:24 uur
Vanmiddag waren de Kangoeroes en onze F-pupillen als eerste ploegjes uitgekozen om “ploegje van de week” te zijn.
29-10-2017 19:55 uur
Zaterdag 28 oktober was het zover: de Omzoom was omgetoverd tot een griezelige boel. Griezelige mensen, enge geluiden en een spannend spookhuis. D’tjes, C’tjes en B’tjes verzamelden zich in de kantine om samen te beginnen aan de spooktocht. Rond de omzoom stonden een hoop griezels klaar: clowns, zombies, heksen, en vampiers.
09-10-2017 18:21 uur

Beste Furorianen,

Het is alweer een aantal weken geleden dat het najaar seizoen begon. Wat gaat de tijd toch snel! Er zijn weer flink wat wedstrijden gespeeld en gefloten op ons veld. Alle scheidsrechters die afgelopen weken bij Furore hebben gefloten zijn we ontzettend dankbaar. Naast alle verenigingsscheidsrechters hebben ook een aantal scheidsrechters buiten de deur gefloten.
02-10-2017 18:15 uur
Achterin het materialenhok staat een kast waar veel speelgoed op en omheen staat. Dit speelgoed is bedoeld om te gebruiken bij de trainingen voor de jongere kinderen. Natuurlijk mag iedereen het verder gebruiken, maar dan graag weer opruimen. Het is ons een aantal keer gebeurd dat wij speelgoed op en rond de velden vinden of dat het door het hele materialenhok ligt. We zijn nu helaas al spullen kwijt geraak en dat is zonde!
02-10-2017 17:42 uur
De kantinecommissie zoekt een 4e coördinator voor het begeleiden van de vrijwilligers die kantinedienst hebben en het coördineren van de barwerkzaamheden. Op dit moment zijn we met zijn drieën, maar we kunnen nog 1 iemand erbij gebruiken. Werk je graag in een horeca omgeving, dan zijn we op zoek naar jou!
01-10-2017 17:10 uur
Sinds een aantal jaar hebben wij bij Furore de Kangoeroeklup. Dit zijn kinderen van 3 tot 6 jaar en zij doen vooral bewegingspellen, waarbij ook aan de beginselen van korfbal gewerkt wordt. Iedere woensdag van 18.00-18.45 uur trainen er zo’n 5 kinderen mee, wat altijd erg gezellig is!
18-09-2017 20:49 uur
Op zaterdag 16 september 2017 is de Grote Clubactie van start gegaan. De Grote Clubactie is voor ons een welkome aanvulling op de begroting: De Omzoom is een prachtig sportpark, maar de verhuizing en inrichting in 2016 hebben veel geld gekost, en met een groeiende vereniging  groeit ook de behoefte aan meer speelmateriaal. Met de inkomsten van de Grote Club Actie kunnen we materiaal aanschaffen: palen, manden, ballen, trainingsmateriaal…. noem maar op!
02-09-2017 19:04 uur
Vanaf dit seizoen zullen wij weer gaan werken met een schoonmaakrooster voor onze kleedkamers, zodat wij en onze gasten gebruik kunnen maken van een schone kleedkamer. Om dit voor elkaar te krijgen hebben wij daarbij hulp nodig van onze senioren en junioren!

Elk team krijgt dit jaar een kleedkamer toegewezen waarvoor zij verantwoordelijk zijn qua schoonmaak. Wij hopen op deze manier dat de kleedkamers schoon zijn en optimaal gebruikt kunnen worden bij trainingsavonden en wedstrijden.
29-08-2017 23:04 uur
Zoals besproken tijdens de voorjaarsvergadering is er nogmaals een prijsverhoging doorgevoerd op de consumpties van de kantine.
28-08-2017 13:14 uur

Het seizoen gaat weer starten, diverse voorbereidingen zijn inmiddels gestart en de kantine is ook al open geweest voor de baderie cup. Zoals u al heeft kunnen lezen hebben we een explosieve groei meegemaakt in de jeugd, echter hebben we minder senioren teams. Dit brengt ook voor de kantine nogal wat planningsproblemen met zich mee. We hebben daarom uw hulp nodig!
Lees verder

21-08-2017 20:24 uur
Beste Furorianen,
Het is weer bijna zover! Nadat de meesten van jullie de afgelopen weken hebben genoten ontspanning in zuidelijke oorden en drie tinten donkerder naar huis zijn wedergekeerd, begint over enkele weken het korfbalseizoen weer. Ook dit jaar is het jonge grut goed vertegenwoordigd op de vereniging. Er kan werkelijk worden gesproken van een ware jeugdexplosie binnen onze vereniging! Supergoed nieuws natuurlijk!
19-08-2017 16:54 uur
Beste kaarters,

Ik ben misschien een beetje vroeg en als het goed is, heb ik met de meeste mensen al contact gehad. De eerste keer klaverjassen is op vrijdag 15 september 2017. Dit was eerst een week eerder gepland maar omdat zowel Ilse en ik allebei afwezig waren op 8 september, hebben we besloten de eerste keer te verzetten naar 15 september 2017.
19-08-2017 16:32 uur
In de week van 28 augustus zullen de trainingen weer van start gaan, tenzij anders is afgesproken door de trainer/coach.

Ook is het programma voor de eerste helft van het veldseizoen bekend. Je kunt het wedstrijdprogramma vinden onder de button competitie op de site.

Wij wensen jullie allemaal veel succes en plezier de komende weken!
15-08-2017 20:18 uur
Wedstrijden Baderie cup en oefenwedstrijden voor Furore 1 en Furore 2
08-08-2017 22:19 uur
Beste spelers van senioren drie, vier en vijf,
In de periode tussen mei en augustus hebben we vele reacties gekregen op de verschillende versies van de teamindelingen voor de breedtesport seniorenploegen.
25-07-2017 21:50 uur
Vanwege de vele nieuwe aanmeldingen, mede naar aanleiding van het schoolkorfbaltoernooi, hebben wij voornamelijk in de E en F ploegjes een aantal verschuivingen moeten doen en zelfs een E5 ingeschreven voor de competitie. Ook bij de C en B aspiranten zijn er enkele verschuivingen geweest. Kijk dus even goed in welk ploegje je ingedeeld staat voor het komende seizoen.
02-06-2017 22:32 uur
Afgelopen woensdag is in de app-store een nieuwe versie van het DWF (digitaal wedstrijdformulier) online gekomen. Dit is de grootste release tot nu toe. In deze versie zitten meer wijzigingen dan in alle versies hiervoor samen.
30-05-2017 20:07 uur
Maandagavond was de ledenvergadering van onze vereniging op de Omzoom, de vergadering werd goed bezocht. De punten verkiezingen van de diverse commissies verliepen vlot. Twee thema’s werden uitvoerig behandeld, de resultaten enquête en de begroting 2017/2018.
29-05-2017 21:17 uur
Zet hem vast in uw agenda! Op 9 september is ons openingsfeest om het nieuwe seizoen feestelijk en spetterend te beginnen!
29-05-2017 20:51 uur
Afgelopen week is Ton Huisman plotseling overleden, echtgenoot van Marianna Huisman.
28-05-2017 10:25 uur
Furore is naast het eerste en vijfde, nog 4 kampioensploegen rijker!
Gefeliciteerd Furore F1, E2, E3 en D2!
22-05-2017 21:06 uur
Van 15 tot en met 19 mei jl. vond het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi van korfbalvereniging Furore weer plaats. Voor het eerst op de nieuwe locatie de Omzoom waardoor er een aantal nieuwe scholen meededen aan ons toernooi. Maar liefst 107 teams streden dit jaar voor de titel, wat het hoogste aantal deelnemende teams ooit was voor ons toernooi!
21-05-2017 20:17 uur
Furore 1 – HBC 1 (25-7)
Een volledig eerste trad aan tegen HBC. Het was lekker weer, zon en niet al teveel wind. De eerste zes minuten werd er niet gescoord, ondanks wat kansen en een gemiste strafworp. Echter Merel opende de score door van afstand raak te schieten, na een goede actie van het vak, 1-0. Even later was het Bram, die verkeerd werd afgestopt en Coen benutte de strafworp, 2-0. Caro schoot een minuut later 3-0 in vanachter de korf en toen lukte het niet even met scoren, maar het eerste was veel sterker.
16-05-2017 20:51 uur
Hier vinden jullie de teamindeling voor de senioren en voor de jeugd.

Net als in andere jaren is dat een voorlopige indeling en kunnen er nog wijzigingen plaatsvinden.

Voor de senioren is deze indeling gemaakt in overleg met de trainers en voor de lagere teams (niet selectie)is er indien mogelijk rekening gehouden met de wensen van de spelers.
15-05-2017 19:17 uur
Na vele jaren stopt het dan nu ECHT!

Na (voor een aantal van zaterdag 1) de start op het LSV (Linoleum Sport Vereniging) terrein en trainen op het plein bij school B verhuisde de vereniging naar het Provily sportpark. Hier hebben we lang gespeeld en ook een aantal kantines versleten. Daarna de verhuizing naar de Slibkuil met een prachtige kantine en een nog mooier veld. Hier hebben we als zaterdag 1 vele hoogte punten beleefd. Ook hier kwam al eens de vraag naar boven moeten we niet eens stoppen? Gaat het geen tijd worden?
14-05-2017 21:09 uur
In de lage beplanting voor de kantine zetelde al enige tijd een eend. Afgelopen week bleek, dat deze eend zat te broeden.
08-05-2017 20:47 uur
Waar het in voorgaande jaren altijd goed ging met het op komen dagen voor de kantinediensten, wil het dat deze veldhelft al 6 mensen niet zijn komen opdagen voor hun kantinedienst. Waar ze voor zijn aangewezen, al dan niet zichzelf hebben opgegeven.
07-05-2017 20:02 uur
Furore 5 is kampioen geworden vandaag.
01-05-2017 08:55 uur

Beste leden, ouders en andere betrokkenen van Furore,

Het bestuur van Furore wil graag weten wat eenieder belangrijk vindt binnen de club. Als bekend is wat iedereen belangrijk vindt, kan aan een nieuwe toekomst voor Furore worden gebouwd, waar iedereen tevreden over is, vandaar deze enquête. Het invullen hiervan kost ongeveer 5 minuten en u helpt Furore hier heel erg mee!
29-04-2017 21:43 uur
SCHEIDSRECHTERS
Voor het schoolkorfbaltoernooi op maandag 15 t/m vrijdag 19 mei. Op de inschrijflijst in het clubhuis staan nog niet veel namen, maar er was de laatste twee weken ook niet veel activiteit op de Omzoom.

Maar de tijd gaat door en we hebben een groot toernooi met 9 velden, dus voor twee rondes hebben we 18 scheidsrechters nodig.
23-04-2017 18:34 uur
Op zaterdag 24 juni organiseert KVA voor de 35e keer het KVA Priktoernooi. Deelname is gratis en inschrijven kan via www.priktoernooi.nl/inschrijven.
25-03-2017 22:05 uur
Het was vanmiddag goed toeven op de Omzoom, tijdens de oefendriekamp. Zonnig en een straffe wind.
18-03-2017 21:05 uur
De E3 heeft vanmorgen met 3-8 gewonnen van WWSV en is kampioen! Gefeliciteerd!!
17-03-2017 19:38 uur
Een record aantal van 109 teams hebben zich aangemeld om te komen schoolkorfballen! Dit is in de historie nog niet voorgekomen. Nu is het de kunst om al deze ploegen in een poule te verdelen en een competitie te laten spelen. Maar dit gaat lukken!!
25-01-2017 20:21 uur
In samenwerking met sportbedrijf Zaanstad zijn wij op zoek naar een korfbaltrainer voor een naschoolse activiteit. Ben jij een enthousiaste jeugdtrainer, die het leuk vind om op een school een serie korfballessen te verzorgen?

Kun jij een groep kinderen enthousiasmeren?
Heb je bij voorkeur een trainersdiploma, maar in ieder geval trainerservaring?
Ben je in bezit van een Verklaring omtrent Gedrag, of bereid om deze aan te vragen?
En heb je tijd op:
  • woensdag, 12.30-13.30, 6 weken, periode 5-4-2017 - 25-05-2017, groep 8-12 jaar, Wormerveer
  • vrijdag, 14.00-15.00 uur, 4 weken, periode 10-03-2017 - 31-03-2017, groep 9-12 jaar, Assendelft
  • donderdag, 14.00-15.00 uur, 4 weken, periode 9-03-2017 -  30-03-2017, groep 6-9 jaar, Assendelft
Dan zijn wij op zoek naar jou!
15-10-2016 21:05 uur
Op maandag 14 november wordt de najaarsvergadering gehouden. Willen de commissies mij voor 2 november a.s. het jaarverslag 2015/2016 toesturen
19-10-2015 19:40 uur
Algemeen
Binnen Furore is de penningmeester onderdeel van het dagelijks bestuur, samen met de voorzitter en de secretaris. De penningmeester is verantwoordelijk voor het financiële reilen en zeilen binnen de vereniging. Zowel de algemene financiën als de gelden voor de commissies.