U bevindt zich hier: Volg Furore » Furore Intern

Furore Intern

Op deze pagina wordt door het bestuur van Furore elke twee weken een Furore Intern geplaatst. Het onderwerp van deze Furore Intern is vrij. Het bestuur gebruikt dit middel om zaken die spelen binnen de vereniging vanuit het bestuur te belichten. Het kan over van alles gaan. Volg de Furore Intern om te weten hoe het bestuur van Furore tegen de zaken aankijkt.

10-03-2020 20:40 uur

Aan het begin van dit seizoen heeft u op de site kunnen lezen dat wij een samenwerking met Furore zijn aangegaan. Op dinsdag 3 maart j.l. vond, na diverse andere commissie overleggen, voor de eerste keer een bestuurlijk overleg plaats tussen delegaties vanuit het bestuur van Furore en van KZ/Thermo4U. Op datzelfde moment speelde toevallig het vierde van KZ/Thermo4U een oefenpartij tegen Furore 2 en de volgende dag speelt het derde/Thermo4U tegen Furore 1 een oefenpartij. Sportief weten we elkaar dus ook al goed te vinden.

04-09-2019 20:13 uur

Zaterdagmiddag waren het terras van de kantine en het veld weer prachtig versierd met ballonnen en vlaggen. Dat was vrolijk binnenkomen. Op het gras stond een springattribuut en om half vier begonnen de clubkampioenschappen. De opening van het nieuwe seizoen kon beginnen.

07-01-2019 20:39 uur
De kerstvakantie zit erop en het wordt weer tijd om alle oliebollen, kerstdiners en al het andere eten eraf te gaan trainen en ons weer te gaan richtingen op korfbal. Via deze intern wil ik jullie namens het bestuur een mooi, gezond en sportief 2019 wensen!

De afgelopen weken is er op de vereniging niet heel veel gebeurd op het gebied van korfbal, echter zijn er welke leuke activiteiten georganiseerd! Zo is er een kerstdiner geweest waarbij iedereen netjes gekleed was en er heerlijk met elkaar gegeten en gedanst heeft.
03-12-2018 20:45 uur

Zo zitten we alweer in de laatste maand van het jaar
Voor dat je het weet is 2018 helemaal klaar

Het is allemaal erg snel gegaan
En wat hebben we met elkaar ontzettend veel gedaan

Dat kunnen we natuurlijk niet alleen, dat doen we met meer
Alle vrijwilligers waarderen we daarom zeer

Soms komen we handjes te kort en is het behelpen
Wat is het dan fijn dat u spontaan klaar staat om te helpen

Sportief gaat het ook heel erg goed
Dat is tenslotte waar je het allemaal voor doet

Kampioenen bij de senioren en heel veel bij de jeugd
Dat doet ouders, spelers en commissies deugt

05-11-2018 20:28 uur
Wanneer ik dit schrijf is het buitenseizoen alweer afgelopen. We hebben een heleboel kampioenen mogen huldigen bij de jeugd en de senioren. Wat is dat altijd leuk om te zien: glunderende koppies, mooie medailles en daarbij nog een heus diploma. Dit wordt natuurlijk gevierd met een drankje en wat lekkers. Soms nog een feestje onder de douche (uiteraard in tenue en daarna zelf opruimen) en een nat gegooide trainer. Het hoort er allemaal bij. Ik hoop dat het seizoen in de zaal net zo succesvol zal zijn!
23-10-2018 20:23 uur
Deze Furore Intern gaat over vrijwilligers, en hoe belangrijk vrijwilligers voor onze vereniging zijn. Zonder vrijwilligers geen vereniging, en om die reden hebben we vorige week zaterdag het eerste Furore Vrijwilligersfeest gehouden. De opkomst was zeer goed: zo’n 70 trainers, scheidsrechters, materiaalploeg, ledenadministratie, schoolkorfbalcommissie, bestuursleden, technische commissieleden, activiteitencommissieleden, kantinecommissieleden, en nog heel veel anderen waren gekomen om samen bij te praten, te borrelen, te dansen en zingen. Het is die avond ook gezegd: we mogen heel trots zijn op onze vrijwilligers en dat zijn we dan ook!
08-10-2018 21:10 uur
Het is gelukt, het financieel seizoen 2017-2018 is onlangs afgesloten en de doelstelling, om minstens op nul uit te komen, is behaald. Totaal komen we op een plus uit en daar ben ik best wel blij mee.

Het ging niet vanzelf, afgelopen seizoen heb ik de penningen weer overgenomen, samen eerst met Patricia en later met Pascale. Dat we tot een positief resultaat zijn gekomen, dat is niet zomaar, er zijn fantastische acties gehouden: Grote Club Actie, Vriendenloterij en Schoolkorfbal-loterij brachten extra geld binnen. Ook de kantine had een mooi resultaat.
12-09-2018 09:06 uur
Zo, de kop is er af! Iedereen zit inmiddels denk ik zo weer in het ritme van school of werk, trainen en spelen. Afgelopen zaterdag hebben we het seizoen geopend met een gezellig openingsfeest. De 3e keer al weer op de Omzoom, en we gaan het 10e jaar Furore in, tijd gaat toch echt heel snel. Volgend jaar een jubileum, maar eerst dit jaar nog een aantal feestjes te gaan, de activiteitencommissie is al druk bezig en dit jaar zullen we voor het eerst een vrijwilligersfeest organiseren, om alle vrijwilligers van Furore in het zonnetje te zetten.
28-08-2018 20:06 uur
Nadat iedereen van zijn welverdiende vrije tijd heeft genoten is het weer tijd om te trainen, commissie vergaderingen bij te wonen, te klussen, bardienst te draaien, te coachten, een training in elkaar te knutselen, te selecteren, het gebouw te onderhouden, onkruid te wieden, kantine dienst te draaien en vele zaken meer. Nu ik dit zo aan het typen ben besef ik wat nodig is en bedenk ik mij wederom wat een fantastische vrijwilligers wij eigenlijk hebben en ik hier trots op ben. Ik durf te stellen dat al deze zaken zich afgelopen weken al ruimschoots hebben voorgedaan.

Zo heeft de gouwe ouwe ploeg ontzettende veel werk verricht op de omzoom. Tijdens de vakantie was ik er even aanwezig en verbaasde mij over de hoeveelheid onkruid die tussen de tegels vandaan kwam. Bij de eerste training van de selectie was alles verdwenen. Super geregeld weer zou ik zeggen !! De selectie is alweer twee weken aan het trainen en heeft al drie wedstrijden gespeeld, waarbij we nu al met het eerste ongeslagen zijn dit beloofd een mooi seizoen te worden. Aanstaande donderdag speelt het eerste bij ZKC om half negen.
15-05-2018 20:55 uur
Voor vele jeugdleden staat aanstaande weekend een spannend weekend op het programma… Er wordt namelijk met twee bussen afgereisd naar Ommen voor een te gek Pinksterkamp!! Het bestuur wenst alle kinderen en de leiding veel plezier.

Vorige week dinsdag heeft Sportbedrijf Zaanstad in samenwerking met Furore, Lycurgus, Cromtigers en de brandweer "sportdag de Omzoom" georganiseerd. Het was prachtig weer en er kwamen ongeveer 130 kinderen op deze sportdag af. Furore was het middelpunt van deze dag, er werd namelijk gestart en geëindigd bij ons op het veld.
01-05-2018 19:23 uur
Beste leden en ouders van jeugdleden,

In een lang Koningsweekend werd er alleen een wedstrijd van senioren 1 gespeeld. Met de weersomstandigheden was het een lastige wedstrijd maar gelukkig gewonnen. Met deze overwinning staan ze een goede middenmoot, ga zo door!

Op dinsdagmiddag 8 mei organiseert Sportbedrijf Zaanstad een sportdag op de Omzoom. Onze buren Lycurgus en Cromtigers vergezellen ons. Het gaat een leuke middag worden en wij verwachten ongeveer 150 + kinderen! Ben je die middag vrij en vind je het leuk om kinderen met korfbal kennis te laten maken? Meld je aan bij Sara of Monique.
15-04-2018 20:14 uur

Wie dit weekend op De Omzoom is geweest, heeft het vast gezien: het elektronische scorebord! Een supermooie aanwinst voor de vereniging. Met dank aan Dave van Zonderen voor het regelen van het scorebord en Henk Egberts, Dennis Tuinstra en Mark Ballering, die hebben geholpen bij het plaatsen hiervan.

02-04-2018 18:02 uur
We zijn alweer buiten begonnen en de eerste resultaten zijn binnen waarbij ons eerste de zo broodnodige punten bij Zaandam Zuid in ieder geval heeft gepakt. 

Seizoen 2018-2019
De start buiten wil zeggen dat de TC ook weer aan het nadenken is over het komende seizoen. Welke trainers hebben we? Hoeveel hebben we er volgend jaar i.v.m. de zeer waarschijnlijke uitbreiding van het aantal teams weer nodig en wie kunnen we waar inzetten? In de komende weken gaan we inventariseren en komen we met een voorlopige teamindeling die we uiteraard eerst uitvoerig intern zullen bespreken.
19-03-2018 19:01 uur
Al weken staat zondag 18 maart geblokt in de agenda, want misschien, wellicht, waarschijnlijk speelt Furore dan een beslissingswedstrijd… Alle voorbereidingen waren al getroffen: bussen in optie geregeld, een adhoc feestcommissie bij elkaar geroepen, activiteiten voor de jeugd in de planning, eten in optie geregeld en afspraken hoe de communicatie zou lopen. Natuurlijk was er ook plan A, maar dat was een hele, hele kleine kans. De zenuwen kwamen in ene volop vorige week zondag toen bleek dat OKV voor stond tegen DKV. Gekluisterd aan radio Oostzaan, via de mobiele telefoon, net als vele andere Furorianen.
04-03-2018 19:45 uur
De zaalcompetitie is bijna afgelopen. Komend weekend volle bak, belangrijke wedstrijden voor het eerste, er moet gewonnen worden, het tweede, er zal een overwinning behaald moeten worden, echter dat wordt een zware opgave, het derde moet de punten ook pakken, dan zijn jullie veilig, het vierde en junioren 1 zijn veilig, junioren 2 staat op de laatste plaats.
04-02-2018 22:39 uur

Spelregelbewijs verplicht per 1 september 2018:
Het KNKV gaat uiteindelijk toch het verplichte spelregelbewijs invoeren. Dit houdt in dat de eerste categorie leden, de senioren, vanaf 1 september 2018 in het bezit dient te zijn van het spelregelbewijs. Vervolgens komt daar ieder jaar een categorie bij, wat er schematisch als volgt uitziet:

Ingangsdatum

Categorie

1 september 2018

Senioren

1 september 2019

Junioren

1 september 2020

Aspiranten

22-01-2018 20:37 uur
De jeugd heeft de toekomst. Dat is natuurlijk al jaren bekend maar ook bij Furore zijn wij ontzettend blij met al onze jeugdleden. We hebben gigantisch veel jeugd die getraind moet worden en er zijn ook coaches nodig bij onze kleinste telgen.
08-01-2018 19:05 uur
Aan mij de eer om jullie namens het bestuur een goed en sportief 2018 te wensen! Afgelopen zaterdag hebben we met elkaar op het nieuwe jaar geproost tijdens de nieuwjaarsborrel.

De eerste wedstrijden van 2018 zijn alweer gespeeld en wederom wist onze eerste te winnen. Zij namen het op tegen Stormvogels in Uitgeest. Het eerste blijft door deze overwinning op een mooie eerste plaats staan! Volgende week staat er een belangrijke wedstrijd op de planning tegen DKV Victoria uit Diemen, de nummer twee uit de poule. Deze wedstrijd wordt om 15:40 uur gespeeld in Diemen, kom ze aanmoedigen!
11-12-2017 21:01 uur
Vorig jaar schreef ik eind december “Je staat er haast niet bij stil maar als iedereen je fijne dagen gaat toewensen dan denk je: het jaar zit er al weer op. En wat is het snel gegaan en wat is er door iedereen binnen de vereniging een pak werk verzet. We hebben een ontzettend mooi park gekregen en ik hoor dan ook alleen maar positieve geluiden”.

En dat is nog steeds zo en we zijn nog steeds bezig om alles nog beter te maken en nog beter te laten lopen. Maar dat gaat allemaal niet zomaar. Als bestuur zijn we bezig en nog steeds een beetje zoekende naar de juiste invulling op de juiste plekken en ook binnen de vereniging zijn er nog wel een aantal zaken die we willen veranderen. Maar: alles op zijn tijd.
26-11-2017 21:36 uur
Ondertussen zijn we alweer drie wedstrijden onderweg in het zaalseizoen en het vlaggenschip van Furore gaat goed van start met drie overwinningen op een rij.

Als we kijken naar de uitslagen van de overige teams van Furore wordt er wisselend gepresteerd. Voor degene die al wat gewonnen hebben: Ga zo door! Voor de ploegen die het wat moeilijker hebben: De meeste hebben pas een paar wedstrijden gespeeld, het kan nog alle kanten op. Jullie kunnen het!
12-11-2017 18:30 uur
Het zaalseizoen is weer begonnen, en dat is maar goed ook met de regen en hagel van dit weekend. De eerste training is altijd wennen: hal opzoeken (ik geloof dat we ze in het Trias nu allemaal gebruiken), materiaal verdelen en wennen aan het de warmte en zuurstof in de zaal. Maar alles is gelukt, mede de materiaalcommissie, die ballen, spelmateriaal en palen vanuit de Omzoom hebben rondgebracht.
30-10-2017 17:49 uur
De eerste helft van het veldseizoen is inmiddels beëindigd. Als bestuur zijn wij trots op de vele ploegen die kampioen geworden zijn.

Namens deze weg wil ik, namens het bestuur, de senioren 3, senioren 4, aspiranten C1 en de pupillen D1, D2, E1 en E2 van harte feliciteren met dit geweldige resultaat.

De zaalperiode staat voor ons en komende weken zijn er voor diverse ploegen oefenwedstrijden ingepland. Het trainen en spelen in de zaal brengt weer een andere structuur en organisatie met zich mee. Zo zijn de palen en ballen inmiddels naar de verschillende zalen gebracht, wordt er een sleutelkluisje geplaatst op de ballenkast en zal een ieder verzocht worden zich in te zetten als zaalcommissaris of zaaldienst.
17-10-2017 16:35 uur
Najaarsvergadering 16 oktober
Afgelopen maandag was de najaarsvergadering.  Klik hier voor de powerpoint van deze avond. De vergadering stond voor het grootste deel in het teken van de toekomst 2017-2022. Sven hield een presentatie over de focusgebieden waar het nieuwe beleidsplan op gericht is. Er kwamen veel vragen en opmerkingen uit de vergadering, positieve punten waar het bestuur mee verder kan. Voor het uitwerken van het beleidsplan worden werkgroepen samengesteld en iedereen is uitgenodigd om zich vooral spontaan aan te melden. Dit kan via furore.krommenie@knkv.net of bij een van de bestuursleden.
02-10-2017 17:33 uur

Even voorstellen… Pascale Tuinstra, secretaresse

Mijn naam is Pascale Tuinstra. Ik woon in Krommenie (bijna in de achtertuin van de Slibkuil) met mijn man Dennis en kinderen, Jesse (B2) en Lotte (D1). Sinds september vorig jaar werk ik als medewerker polisbeheer bij Robidus Risk Consulting BV, een bedrijf dat adviesdiensten levert op het gebied van inkomen gerelateerde financieringsproducten.

Sinds onze zoon zo’n 6 jaar geleden lid werd van Furore, doen mijn man en ik al diverse vrijwilligers activiteiten zoals meehelpen achter de bar bij het schoolkorfbal, organiseren van uitjes met de teams van de kinderen en helpen klussen in-en rondom ons nieuwe clubgebouw op De Omzoom.
17-09-2017 20:36 uur

Even voorstellen... Jessica Freesen, penningmeester

Mijn naam is Jessica Freesen en ik woon in Krommenie met mijn man en dochter van 9 jaar. Sinds 2015 werk ik bij Synetic, een full service internetbureau in Haarlem, waar ik verantwoordelijk ben voor de financiële administratie.

Afgelopen mei ben ik over de schutting door mijn achterbuurvrouw, en algemeen bestuurslid, Monique de Wildt, benaderd voor de functie van penningmeester.
03-09-2017 22:22 uur
Nu iedereen weer terug is van een welverdiende vakantie, is het weer tijd voor een nieuw seizoen. Een aantal teams is alweer fanatiek begonnen met de trainingen en er is een groot aantal toernooien en oefenwedstrijden gespeeld. Zelfs de eerste competitiewedstrijd is al gespeeld. Helaas werd deze verloren maar... geen zorgen! We hebben nog een heel seizoen voor ons.
30-05-2017 20:28 uur
Het einde van het seizoen is weer in zicht, sommige ploegen zullen nog promotiewedstrijden hebben of juist degradatiewedstrijden en voor hen zal de competitie nog iets langer duren. Als ik voor Furore spreek hebben we een prima seizoen achter de rug met 5 jeugdkampioenen en 2 seniorenteams. Het vlaggenschip zal volgend jaar gelukkig weer 3e klasse spelen.
29-04-2017 21:33 uur
Het seizoen 2016/2017 begint al aardig op te schieten en daarmee loopt het einde van het eerste periode op de Omzoom ook financieel ten einde.

Midden januari hebben we, Patricia en mijn persoon het penningmeesterschap overgenomen en sindsdien zijn we keihard aan het werk geweest om alles in de vingers te krijgen en dat viel niet altijd mee. Echter het begint steeds beter te lopen.
17-04-2017 23:08 uur
Het veldseizoen is alweer een aantal weken aan de gang, alle teams hebben de eerste wedstrijden in de tweede veldhelft gespeeld en in een klein aantal poules lijkt het zelfs al gespeeld. Toch zijn er ook nog genoeg teams die nog moeten strijden voor hun plek. Verder zijn bijna alle seizoenen al voorbij gekomen, zo stonden we vorige week nog in de stralende zon heerlijk te korfballen en zo hebben we het laatste weekend in de stromende regen, hagel en loeiende wind moeten spelen.
21-03-2017 20:24 uur
Wat gaat de tijd toch snel! Zo zit je nog midden in de spanning van het zaalseizoen en zo sta je weer op het (kunst)gras. Maar wat is het weer lekker zo buiten op de Omzoom. Het zaalseizoen hebben we netjes afgesloten en de doelstellingen zijn gehaald. Bij de jeugd hebben we zelfs ook kampioenen mogen huldigen en van de jeugd moeten we het in de toekomst ook hebben!
06-03-2017 20:40 uur
Tijdens de vakantie hebben een aantal jeugdteams de straten van Krommenie onveilig gemaakt. Gelukkig deden ze dit voor Jantje Beton, en is er een bedrag van 424,06 euro opgehaald. De helft is voor de vereniging. Bij deze willen wij de jeugd en begeleiders bedanken voor hun inzet!

Dit weekend zijn er maar weinig wedstrijden gespeeld, maar wel een goed weekend voor ons vlaggenschip. Furore 1 en 2 hebben gewonnen. Zaterdag aanstaande spelen beide ploegen de laatste zaalwedstrijd thuis in Sporthal Zaanstad Zuid. Het 2e begint om 18.15 uur, kom gezellig langs om beide ploegen aan te moedigen!
21-02-2017 20:33 uur
Eind februari: nog een paar weekjes en dan gaan we ons weer opmaken voor het buitenseizoen. De laatste wedstrijden staan de komende weken op het programma, en voor een aantal ploegen zijn dat nog spannende wedstrijden, voor broodnodige puntjes of voor een kampioenschap. Succes allemaal!

Deze week is de Jantje Beton collecte. Jantje Beton zorgt er voor dat alle kinderen buiten kunnen spelen, en dat is natuurlijk heel belangrijk!
05-02-2017 19:46 uur
Er speelt op dit moment, zowel op sportief als op organisatorisch gebied,  veel binnen Furore en via deze intern wil het bestuur jullie daarvan op de hoogte brengen.

Het bestuur is nog  STEEDS op zoek naar een penningmeester, u ontvangt dan ook allemaal een mail waarin wij deze belangrijke functie hebben omschreven. Wij willen u vragen om deze aandachtig door te lezen. Mocht u interesse hebben, meldt u zich alsjeblieft aan, want een vereniging kan echt niet draaien zonder een penningmeester…
23-01-2017 22:38 uur
Mijn eerste Furore intern als nieuw bestuurslid, dus laat ik mij eerst even voorstellen aan degene die mij nog niet kent. Mijn naam is Sven Heinsbroek, ik ben 22 jaar en speel ondertussen al bijna 5 jaar in de selectie. Sinds mijn zevende ben ik lid van KV Hoger Op, wat later, zoals bekend bij iedereen, fuseerde met KV Kieviten tot KV Furore. Sinds korte tijd draai ik mee in het bestuur, waar hele leuke dingen staan te gebeuren. Samen met Jaap Broersma gaat het bestuur kijken waar aanpassingen gedaan kunnen worden om de club naar een hoger plan te tillen.
18-12-2016 20:43 uur
Je staat er haast niet bij stil, maar als iedereen je fijne dagen gaat toewensen dan denk je:  het jaar zit er al weer op. En wat is het snel gegaan en wat is er door iedereen binnen de vereniging een pak werk verzet. We hebben een ontzettend mooi park gekregen en ik hoor dan ook alleen maar positieve geluiden. Ook als bestuur zijn we blij, dat deze klus geklaard is en dat we nu weer meer met de vereniging aan de gang kunnen gaan. We zijn het er over eens: dat moet echt gaan gebeuren en de eerste stappen daarvoor zijn gezet. Er zijn een aantal “jongere “ bestuursleden bijgekomen en dat is een goede zaak. Ook zijn we samen met de bond en ons aller Jaap aan het kijken, hoe we de organisatie van het bestuur en de commissies op een meer professionele manier kunnen regelen. Dat gaat zeker niet over één nacht ijs en we zullen echt nog wel wat tijd nodig hebben, maar we willen vooruit en dus is de reorganisatie echt nodig als we op deze mooie plek met meer enthousiaste leden naar een hoger niveau willen. En dat willen we toch allemaal? Een mooi wens voor 2017, toch?
12-12-2016 20:50 uur
Na alle pepernoten en cadeaus van de Sint is er weer ruimte in huis voor de Kerstboom. De donkere dagen voor Kerst komen eraan! Dit jaar is er dan ook nog maar 1 speelweekend. Afgelopen weekend is ook weer volop gespeeld, maar vooral veel spannende partijen geweest. Gelukkig werden de meeste punten behaald door ons en staan ook een aantal teams goed bovenaan in de stand.

Ook is er een huishoudelijke mededeling, vanaf maandag 12 december kan er in het Trias niet gedoucht worden. Ook voor de trainingen en wedstrijden is er geen mogelijkheid om een flesje water te vullen, neem deze mee van huis!
05-12-2016 19:32 uur
‘’Vol verwachting klopt ons hart’’
Terwijl ik deze intern schrijf zullen veel van onze leden Sinterklaas aan het vieren zijn, het is namelijk het weekend voor 5 december, de dag dat de goedheiligman jarig is. Ik hoop dat jullie allemaal verwend zijn door de Sint en zijn Pieten!

We zitten alweer de laatste maand van 2016, de tijd vliegt voorbij! Binnen het bestuur zijn wij druk aan het samenwerken met meneer Broersma. Samen met hem gaan we kijken, hoe wij bepaalde dingen vanuit het bestuur kunnen gaan aanpakken. Denk bijvoorbeeld aan ledengroei of het besturen van de vereniging zelf! Op de ledenvergadering is hier al wat kort over verteld.
28-11-2016 20:50 uur
De Grote Club Actie is ook dit jaar goed verlopen. De trekking is op 8 december, nu maar hopen dat er binnen de vereniging een mooie prijs is gevallen.  

De organisatie van de volgende actie is ook gestart: de Jantje Betoncollecte wordt gehouden van 13-25 februari. Dat lijkt nog ver, maar je bent er zo. Het zou fijn zijn als er veel leden/ ouders van leden deze datum vast noteren om ergens in deze periode een uurtje te collecteren. 50% gaat naar Furore, 50% om het buitenspelen bij kinderen te bevorderen. 
06-11-2016 20:03 uur
Zo tussen het veld en de zaal en met twee krukken naast me, in verband met een nieuwe heup, toch even de tijd nemen om de intern te schrijven.

Er is veel gebeurd in de afgelopen periode. Speelruimte moest worden geregeld net als elk ander jaar. Dus dan denk je, dat is zo klaar maar …..daar denkt de verhuurder van de sporthal toch anders over. De trainingsuren zijn tekort en de wedstrijden zijn ingepland op tijden en plekken waar niemand wil spelen. Gelukkig kent Patrick S. de mensen daar ook al jaren en na heel veel bellen en mailen komt het dan uiteindelijk weer op zijn pootjes terecht. We kunnen allemaal weer trainen en spelen. Meestal in het Trias voor de training maar ook in andere hallen. Een heel enkele keer spelen we Thuis maar dan in Koog Zaandijk of Zaandam. Zo kom je nog eens ergens moeten we maar denken.
24-10-2016 22:09 uur
We zitten in de periode tussen veld en zaal. Heerlijk vind ik dat, zo'n korfbalvrij weekend, hoewel ik weet dat daar ook anders over gedacht wordt (bijvoorbeeld bij mij thuis:) ).

Vanavond hebben we met het bestuur een overleg met Jaap Broersma, projectleider bij sport plus, en Barbara Bakker, verenigingsondersteuning van het KNKV. We doen met Furore mee aan een pilot, waarbij de vereniging onder de loep wordt genomen en een plan komt waarmee we als vereniging kunnen versterken. Nadat de aandacht de afgelopen jaren naar de nieuwbouw, Omzoom en verhuizing is gegaan, lijkt ons dit een mooi moment.
17-10-2016 16:34 uur
De eerste helft van het veldseizoen zit er alweer op en wat hebben we genoten van onze nieuwe complex! Toen het seizoen startte was het voor sommigen nog even zoeken, welke route is er nou het snelst om naar de Omzoom te komen? Hoe kom ik überhaupt bij de Omzoom terecht? Deze vragen zijn nu gelukkig beantwoord door iedereen!
10-10-2016 22:07 uur
Iedereen is inmiddels al een beetje gewend aan het nieuwe complex. Maar iedere keer als ik er kom blijf ik de accommodatie fantastisch vinden. Zoals ik al een keer eerder op het openingfeest geroepen heb zijn alle ingrediënten aanwezig om met onze vereniging grote stappen te maken. De velden liggen er de kantine staat er en nu moeten we gaan zorgen voor kwalitatief goed korfbal. Als we ervoor kunnen zorgen dat we in alle lagen groeien in ledenaantal en klasse kunnen we het nog ver gaan schoppen. Zo heb ik al gezien dat er weer trainerscursussen zijn gestart en zie ik dit met veel vertrouwen tegemoet. Ook onze E’s doen het geweldig we hebben al twee kampioenstitels binnen !! de E1 & de E2 zijn kampioen geworden. Ik wil deze ploegen dan ook van harte feliciteren met het resultaat.
25-09-2016 18:51 uur
We zijn buiten alweer een paar weekjes bezig en het voelt alsof we al jaren op deze plek op de Omzoom zitten. Het is er elke avond en in het weekend gezellig druk op ons terras en ook de wedstrijdresultaten zijn over het algemeen best goed. Wel hoor je iets over de afstand. Soms vinden mensen het wel wat ver, maar daar krijg je dan wel wat speelplezier en gezelligheid voor terug. Laten we er maar van uit gaan dat het een kwestie van wennen is.

Ook de weg naar de Omzoom is, zeker nu het wat eerdere donker gaat worden, niet helemaal veilig voor de kinderen die op de fiets komen.
19-09-2016 20:40 uur
Na een aantal mooie tropische dagen, stond er weer een weekend vol korfbal voor de deur. Helaas is een aantal wedstrijden verplaatst naar de dinsdag en woensdag wegens de Dam tot Damloop. Na een knappe overwinning van de A1 was het de beurt aan het vlaggenschip op zaterdagmiddag. De tegenstander Amsterdam 1. Al snel scoorde het 1ste en kon dit doortrekken naar een ruime voorsprong. Eindstand 29-9!!! Wat een leuke wedstrijd en vol plezier! Willem Klopper heeft van deze overwinning prachtige foto’s gemaakt, deze zijn op Facebook te vinden.
11-09-2016 20:42 uur
Het seizoen is nog maar net begonnen, met een mooi openingsfeest  of de volgende activiteiten staan alweer voor de deur:

Woensdag 28 september komt het Nederlands team 's ochtends een clinic geven aan een aantal Assendelfse scholen. Een mooi aanbod, waar wij als Furore graag gebruik van maken. We zijn nog op zoek naar een paar vrijwilligers om te helpen met palen opzetten, rond 10.00 uur en rond 13.30 uur weer op te ruimen, meld je aan bij mij!