U bevindt zich hier: Volg Furore » Gastenboek

Bericht 41-50 van 220.
04-07-2015 14:46 uur
Mieke en Paul
Voor iedereen een hele prettige en zonnige vakantie gewenst. (sun) (plane) :D (beer)
14-06-2015 01:35 uur
Oene
Het koppelschieten werd een gezellig gebeuren, er werd, ondanks de sterke wind, fel om de punten gestreden.
Na de maaltijd ging het om de eerste plaats en nog lekker na zitten.
De opbrengst gaat naar de inrichting van het nieuwe clubhuis, alles helpt, dus grandioos.
Prettige vakantie!!!!
09-06-2015 11:36 uur
jasper
Vandaag is de laatste dag voor het inschrijven van koppelschieten!!

Geef je nog snel op bij: jasperjak@outlook.com
05-06-2015 23:33 uur
Oene
De laatste dag van het schoolkorfbaltoernooi, het was zeer warm en de diverse voorspellingen van het weer waren niet goed.
Echter om tien over zes stond alles gereed, het was droog, de ploegen waren present, dus er kon begonnen worden.
Toch moest het toernooi nog even gestopt worden door dreigend onweer, maar dat viel mee, er viel een beetje regen, maar dat was ook snel voorbij.
Het toernooi ging verder en er werd gestreden om de voor de eerste prijs.

Na afloop was het opruimen geblazen en dat wederom geweldig, alles was om half tien weer aan de kant,
fantastisch, enorme medewerking, dank!!!!

04-06-2015 23:04 uur
Oene
Donderdag, schitterend weer op de Slibkuil en het er werd fel gestreden voor de punten.
Wat een supporters, wat een drukte, maar alles verliep vlekkeloos, met veel medewerking van velen van onze club.
Er staan wat foto's op facebook.
Vrijdagavond de finales, het wordt warm, hopenlijk zit het weer mee.
03-06-2015 22:26 uur
Oene
Woensdagavond was het prachtig weer en heel druk op de Slibkuil.
De gemeente had in de middag de grote tak, die het dinsdagavond het had begeven, weggehaald en het hele veld was weer schoon geblazen.
Nieuwe ploegen, veel doelpunten en het liep perfect.
Donderdag gaan we er weer voor.
02-06-2015 23:09 uur
Oene
Het schoolkorfbaltoernooi kende een heftige tweede avond.
De zeer stevige wind was bijna spelbreker, maar gelukkig was het droog en waren alle ploegen aanwezig.
Het was druk op de Slibkuil en er werd fel gestreden en er was een prijsuitreiking.
Woensdag de derde avond, wat minder wind zou prettig zijn.
01-06-2015 13:48 uur
Oene
De velden liggen, de palen staan, alles is in gereedheid gebracht voor de start van het schoolkorfbaltoernooi vanavond,
op acht velden gaat het los.
Succes allemaal !!!!!!

18-05-2015 20:46 uur
Cindy c <dot> kalf8 <at> upcmail <dot> nl
Afgelopen zaterdag 16 mei heeft Fenna uit de E1 haar trainingsbroek laten liggen op het veld. Wie haar broek per ongeluk meegenomen? Het is een zwarte broek, maat 140, met een oranje/roze bies op de broekspijpen.
17-05-2015 20:32 uur
Roland
Ach, het valt eigenlijk wel mee, BEP blijkt gelukkig toch verloren te hebben.....