U bevindt zich hier: Volg Furore » Gastenboek

Bericht 41-50 van 224.
29-07-2015 17:06 uur
Oene
Zomerstorm, de gevaarlijke tak aan de Komarovlaan is weg en vandaag zijn de drie omgevallen bomen in het plantsoen opgeruimd door de Gemeente, uit voorzorg is er nog een boom omgezaagd, die er slecht bij stond.

De g.o ploeg heeft alle troep, wat lag op het grasveld opgeruimd en de tak, die boven de ingang hing afgezaagd.
Het kunstgras is nog een keer schoon geblazen en geveegd, bovendien kon het gras weer gemaaid worden.

Er liggen nog wat takken op de stoep van het parkeerterrein, maar did worden later opgeruimd.
27-07-2015 17:04 uur
Zomerstorm vervolg.

Vanmiddag hebben we de troep, takken, vele zaadjes en bladeren, opgeruimd van het kunstgras.
We zijn daar met twee man ruim twee uur aan bezig geweest, daarvoor hebben we met onze collega van Cromtigers de
diverse zware takken, die afgeknapt waren, met de grote trekker weggesleept, waarvoor dank
In ieder geval is het kunstgras weer bespeelbaar.
De ingang naar het veld is weer goed te bereiken, echter er liggen nog vele takken op de stoepen en de bomen, die omgewaaid zijn, heeft de Gemeente afgezet

LET OP, ter hoogte van de gymzaal staat een boom aan de Komarovlaan met een grote tak, die er kan afvallen, je kan er goed langs, maar LET DUS OP.
26-07-2015 18:10 uur
Oene
Zomerstorm, gelukkig geen schade, maar wel veel troep van afgebroken takken en bladeren op het veld. De parkeerplaats is een ravage en er zijn in het plantsoen drie bomen om gegaan.
Een paar foto's staan op face boek.
06-07-2015 22:03 uur
Oene
Hoi allemaal, er staan op facebook Furore 2 foto's en een filmpje van het slaan van de eerste paal van de bebouwing op de Omzoom.
Links onder berichten op pagina.
04-07-2015 14:46 uur
Mieke en Paul
Voor iedereen een hele prettige en zonnige vakantie gewenst. (sun) (plane) :D (beer)
14-06-2015 01:35 uur
Oene
Het koppelschieten werd een gezellig gebeuren, er werd, ondanks de sterke wind, fel om de punten gestreden.
Na de maaltijd ging het om de eerste plaats en nog lekker na zitten.
De opbrengst gaat naar de inrichting van het nieuwe clubhuis, alles helpt, dus grandioos.
Prettige vakantie!!!!
09-06-2015 11:36 uur
jasper
Vandaag is de laatste dag voor het inschrijven van koppelschieten!!

Geef je nog snel op bij: jasperjak@outlook.com
05-06-2015 23:33 uur
Oene
De laatste dag van het schoolkorfbaltoernooi, het was zeer warm en de diverse voorspellingen van het weer waren niet goed.
Echter om tien over zes stond alles gereed, het was droog, de ploegen waren present, dus er kon begonnen worden.
Toch moest het toernooi nog even gestopt worden door dreigend onweer, maar dat viel mee, er viel een beetje regen, maar dat was ook snel voorbij.
Het toernooi ging verder en er werd gestreden om de voor de eerste prijs.

Na afloop was het opruimen geblazen en dat wederom geweldig, alles was om half tien weer aan de kant,
fantastisch, enorme medewerking, dank!!!!

04-06-2015 23:04 uur
Oene
Donderdag, schitterend weer op de Slibkuil en het er werd fel gestreden voor de punten.
Wat een supporters, wat een drukte, maar alles verliep vlekkeloos, met veel medewerking van velen van onze club.
Er staan wat foto's op facebook.
Vrijdagavond de finales, het wordt warm, hopenlijk zit het weer mee.
03-06-2015 22:26 uur
Oene
Woensdagavond was het prachtig weer en heel druk op de Slibkuil.
De gemeente had in de middag de grote tak, die het dinsdagavond het had begeven, weggehaald en het hele veld was weer schoon geblazen.
Nieuwe ploegen, veel doelpunten en het liep perfect.
Donderdag gaan we er weer voor.