U bevindt zich hier: Volg Furore » Gastenboek

Bericht 11-20 van 224.
28-09-2016 17:15 uur
Oene
Geweldige ochtend met het Nederlands team op de Omzoom.

Twee clinics voor de scholen met 240 kinderen en een clinic voor de jongste jeugd van Furore.

Kijk op face book voor de foto's.

Het was een enorm succes!!!!!!
14-09-2016 18:03 uur
Oene
Het speelattribuut kan weer gebruikt worden.
Het is een flinke klus geweest om alles weer waterpas te maken en vast te zetten. Drie woensdagmiddagen is er keihard aan gewerkt en dat was afzien, want op deze middagen was het gemiddeld 28 graden.

maar hij staat weer, hulde mannen !!!!!
04-09-2016 12:35 uur
Oene
Omzoom is geopend en hoe!!!
Fantastische middag met veel spel voor de jeugd en grote opkomst, heerlijk gegeten en daarna feest. Om 22.00 uur begon het hard te regenen, dus naar binnen.
Op de fiets naar huis, drijfnat, maar een grandioze opening
gehad.
26-07-2016 20:25 uur
Oene
Lightflight heeft weer een paar mooie foto's gemaakt, ze staan op Facebook.
03-07-2016 00:30 uur
Oene
De bar is af, zie de foto's op Facebook, enorm, het heeft wat zweetdruppels gekost, maar het resultaat mag er zijn. Zaterdag was ook de schoonmaakdag en er is door vele ouders en leden gewerkt.
De vlaggemasten en de paal met de drie korven zijn woensdag jl, geplaats, dus Furore is nu duidelijk aanwezig op de Omzoom.
Er is ook nog gewerkt aan het installeren van de banken in de kleedkamers en de spiegels zijn geplaatst en de geluidsinstallatie is ook al bijna klaar.
Komende week nog genoeg te doen, meld je aan bij Danny.
02-07-2016 00:54 uur
Oene
Vrijdagavond,het materiaal van de berging Slibkuil overgebracht naar de opstal Omzoom.
De palen, manden, platen en ballen zijn op de Omzoom, ook de diverse pionnen,zware ballen en de spullen voor de kangoeroes zijn meegenomen.

Alle palen en manden pasten op de al eerder aangebrachte materialen en dat is natuurlijk fantastisch.
De gehele week is er weer hard gewerkt,door vele leden, maar er komt nog een drukke zaterdag aan en volgende week gaat de verhuizing definitief gebeuren.
28-06-2016 00:22 uur
Oene
Omzoom, maandagavond, er werd weer hard gewerkt deze avond, verven van deuren en plinten, de bar begint er fraai uit te zien, reclameborden geplaatst en diverse werkzaamheden in de kleedkamers werden verricht.
De komende week kan je terecht op de Omzoom.
Neem contact op met Danny.
04-06-2016 00:01 uur
Schoolkorbaltoernooi, vrijdag finaleavond.
wederom prachtig weer om de wedstrijden te spelen, veel publiek om de ploegen aan te moedigen.
Het liep weer als een trein, zodat de wisselbekers om 20.15 uur onder luid gejuich uitgereikt werden.

Vijf dagen schoolkorbaltoernooi, de laatste op de Slibkuil, acht velden, enorme medewerking , geweldig en op naar de Omzoom volgend jaar.
02-06-2016 23:05 uur
Oene
Schoolkorbaltoernooi, donderdag, het weer was goed, dus er kon weer gestreden worden om de punten.
Ook nu was het zeer druk, er was een prijsuitreiking, dus veel gejuich voor de winnaars.
Vrijdag, de finaleavond, om 18.10 uur, wordt er weer gestart en het gaat om de wisselbeker.
01-06-2016 22:56 uur
Oene
Schoolkorbaltoernooi,woensdagavond wederom prachtig weer,na 43 ploegen afgelopen twee dagen, kwamen er nu 50 ploegen in actie. Het was ook weer zeer druk en het toernooi verliep uitstekend.
Donderdagavond om 18.10 uur starten we weer en dan is er een prijsuitreiking.
Vrijdag finaleavond.KzNDY