U bevindt zich hier: Volg Furore » Gastenboek

Bericht 1-10 van 229.
12-03-2018 07:46 uur
M
:D (yes) Alle KAMPIOENEN GEFELICITEERD (yes) :D Top gedaan. (yes)
15-06-2017 00:34 uur
Oene
Omzoom, het fietspad is open, je kan nu rechtdoor fietsen en over de brug rechtsaf en dan kom je voorbij de bocht weer naar de toegang van het sportpark.
voor de fietsers een stuk veiliger.
28-05-2017 09:36 uur
M
Alle (yes) KAMPIOENEN (yes) van jong naar ouder Gefeliciteerd met het Kampioensschap. TOPPIE
21-05-2017 23:57 uur
Oene
Wat een week, schoolkorfbaltoernooi, druk, druk, enorm verlopen, van maandag t/m vrijdagavond met heel vrijwilligers.
Zaterdagmiddag, toch wel een momentje, laatste wedstrijd van zaterdag 1 en zondag het eerste met een prachtige overwinning en KAMPIOEN.
Geweldige week voor onze vereniging, effe bijkomen, want er komen, hopelijk, in het laatste weekend nog wat kampioenen bij.

Succes.
20-05-2017 00:33 uur
Oene
Dag 5, schoolkorfbaltoernooi, de finales, het was best wel lekker weer, de wind was aanwezig, maar er werd fel gestreden om de punten. Ook nu weer veel publiek en om ongeveer half negen waren de winnaars bekend. Op de middenstip werden de wisselbekers uitgereikt, uiteraard luid gejuich.
Vijf dagen toernooi met een record aantal ploegen en op negen velden werd er gestreden.

Omzoom, het eerste toernooi, de organisatie was prima en dat is een compliment waard aan allen die daar aan hebben meegewerkt voor onze vereniging.

19-05-2017 00:26 uur
Oene
Dag 4, schoolkorfbaltoernooi, lekker weer en er werd weer gestreden om de punten, druk, ja het was zeer druk op de Omzoom, echter alles liep heel goed, zodat met veel gejuich de bekers uitgereikt konden worden.
Vrijdag de finales, om 18.10 wordt er begonnen.
17-05-2017 23:18 uur
Oene
Dag 3, schoolkorfbaltoernooi, prachtig weer, nieuwe ploegen en er werd weer zeer enthousiast gestreden en het toernooi verliep uitstekend. Het was weer zeer druk deze avond.
Morgen, dag 4 en vrijdag de finales.
16-05-2017 23:00 uur
Oene
Dag 2, schoolkorfbaltoernooi, prachtig weer, veel publiek en er werd gestreden voor de prijzen.
Het ging lekker en de regelaars buiten het sportpark hadden helemaal in de hand.
De eerste finalisten voor vrijdag zijn bekend.
Morgen de derde dag met nieuwe ploegen, dus komt naar de Omzoom.
15-05-2017 23:15 uur
Schoolkorbaltoernooi 2017, Omzoom.
Druk, druk, beetje regen, echter lekkere temperatuur.
Negen velden een record, eerste keer Omzoom, toch wel spannend.
De wedstrijden verliepen soepel, de kantine had het druk.
Buiten de poort was het grote parkeerterrein al snel vol en het was alle hens dek voor de regelaars.
Morgen, tweede dag.

15-05-2017 09:31 uur
Carin Dijkstra ( Millington, TN ) CMDijkstraJ <at> gmail <dot> com
Hallo, ik ben een goed 20-30 jaar geleden lid geweest van Hoger Op. Ik woon alweer 19 jaar in Amerika en mis korfballen best wel. Ik was benieuwd of er nog enige mensen die ik ken nog steeds lid zijn en hoe alles gaat met iedereen?!
Groetjes uit het korfballoos Amerika!
Carin.