U bevindt zich hier: Volg Furore

Volg Furore

Furore gaat digitaal

De eerste stap daarin is dat je voortaan onder alle artikelen knoppen vindt voor de diverse sociale media. Daarnaast heeft Furore ook een facebookpagina en een twitteraccount.

Dus vind onze facebookpagina leuk of deel artikelen op je eigen pagina zodat jij en je vrienden maximaal op de hoogte blijven over alles wat er binnen Furore gebeurt.

Gastenboek

Het aloude Furoregastenboek is uiteraard ook weer hier te vinden. Alleen zal strakker dan in het verleden worden gevolgd of alles wat daar wordt geplaatst ook wel op die plek te vinden moet zijn. Nieuwsitems van commissies, mededelingen van het bestuur, verslagen van wedstrijden. Daar zijn andere plekken voor bedoeld. We willen er graag voor zorgen dat onze Furorewebsite fris, dynamisch en interactief is. Dus we zullen in het vervolg goed in de gaten houden of de site gebruikt wordt zoals dat is bedoeld.

Mededelingenbord

Naast het algemene gastenboek is er een nieuw fenomeen en dat is het mededelingenbord per team. Ieder team kan daarop zelf communiceren en mededelingen plaatsen. Ook afberichten voor trainingen zouden hier op kunnen worden geplaatst, zodat iedereen dat ook daadwerkelijk weet en er één centrale verzamelplek is voor dit soort informatie.

Heb je tips, aan- of opmerkingen als het gaat om deze mogelijkheden laat het ons dan weten.