U bevindt zich hier: Teams » Verslagen

Verslagen

Hier worden alle wedstrijdverslagen weergegeven.

03-12-2019 20:38 uur

Furore C2 - DKV C1

Ik wil vast wel verklappen dat er veel doelpunten zijn gevallen, dus de moeder van Nora die de tijd enscore bijhield, had een druk uurtje. Trainers/coaches Eline en Sven, Scheidsrechte Jurre. Na het opstellen van Tigo, Fleur, Sienna (heer) en Lotte in de aanval en Jikke, Fenna (heer), Minte en Larissa in de verdediging en uiteraard de tegenpartij kon de wedstrijd beginnen. De wissels waren Melisa en Nora.

02-12-2019 20:16 uur

Furore B1 – DSO B1

Vandaag was ik te gast bij de wedstrijd van onze B1 en toen ik de samenstelling van de ploegen zag bestond onze ploeg uit 3 heren en 7 dames en DSO had wel 5 heren en de rest dames. Vreemd verdeeld dus en fysiek was de tegenpartij dus wel een beetje in het voordeel. Maar niet getreurd, we gingen er als ploeg tegenaan.

26-11-2019 21:07 uur

De zaalcompetitie is weer begonnen en dus probeer ik elke week weer een wedstrijd van een Furore jeugdploeg te bezoeken en hiervan een verslag te maken voor de website, beginnende met de D3 van Kim.

13-10-2019 20:55 uur

Furore D4 - Oosterkwartier D1

Ik had in de stand gelezen dat het aantal wedstrijdpunten van de D4 niet met kon worden overtroffen, dus al kampioen. Maar het is natuurlijk leuker om dat na een thuiswedstrijd te vieren. Onze D4 had 9 punten uit 5 wedstrijden en Oosterkwartier 4 punten uit 4 wedstrijden. Dat moet dus een overwinning kunnen worden, maar je moet het eerst nog maar wel doen.

07-10-2019 21:18 uur

Furore E3 - ZKV E1

Ja, jullie moesten tegen een E1 ploeg spelen. Zullen die sterk zijn? We zullen het zien. De wedstrijd begon heel fel en degenen die in het veld stonden waren Gurnoor, Vera (heer), Amy en Isa. Gaya en Ashya waren nog even wissel.

Jelena en Loes waren samen met (een andere) Isa trainers en coaches, maar Isa had zelf een wedstrijd, zodat Jelena en Loes samen gingen coachen. Julia liep er ook al, want die ging fluiten. Diverse ouders waren er om aan te moedigen en het werd toch een erg spannende wedstrijd.

01-10-2019 20:14 uur

Furore C3 - KZ C4

Ik loop naar de dug-out, waar Femke zit. Hoi zegt ze, kom je een verslag maken van de wedstrijd. Als jij de coach bent van de C3, dan is het antwoord ja. Leuk, ze roept gelijk de ploeg bij elkaar voor de groepsfoto.

Grappig toch! Voorheen moest ik uitleggen wat ik kwam doen, verslag voor de website of nieuwsbrief en een groepsfoto en wat wedstrijdfoto's. Tegenwoordig, als ik met mijn blocnootje bij een ploeg verschijn, weet bijna iedere coach wat ik kom doen. Dat vind ik wel leuk.

01-10-2019 20:09 uur

Zaterdagmiddag was Rapid de tegenstander. Er was veel wind over de lengte van een nog groot veld, maar het was droog met af en toe zon.

Het eerste begon tegen de wind in en kwam al vrij snel op een achterstand. Rapid liep uit tot 4-0, na acht minuten spelen en dat zag er niet goed uit. Het was Heleen die 4-1 maakte uit een vrije bal en even later was het Bram, die een kansje bij de paal benutte, goed aangegeven door Britt, 4-2.

Na 5-2 van afstand was het Caro die 5-3 maakte van afstand. Het eerste kreeg wat meer vat op het spel van Rapid en begon langzaamaan terug te komen.

16-09-2019 20:41 uur
Bij afwezigheid van Oene in Oss kroop de pater familia in de griffel voor een wedstrijdverslag. Sinds deze week eigenlijk voormalig selectie-oudste aangezien Imar zich bij de selectie heeft gevoegd. Welkom Imar! Na de 4 punten die de selectie bij elkaar heeft gespeeld tegen OKV, werd de nieuwe week gestart. Voor zondag werden de teams opgesplitst. Het derde ging naar HKV/Ons Eibernest in Den Haag. Het tweede deel van de selectie ging naar Leiden, waar KZ Danaïden 4 stond te wachten. Het eerste deel van de selectie ging uit naar DOT in Oss.
09-09-2019 21:45 uur

Furore D1 – BEP D1

De competitie gaat weer beginnen en ik ga weer proberen van alle ploegen een wedstrijdverslag te maken en start met de D1. In de aanval stonden Dani, Lyem, Isabel en Demi en verdedigend waren opgesteld Casper, Zeno, Emani en Faye. Kim en Sanne waren wissel. Van de trainers Dave en Gaby was Dave vandaag de coach en werd de wedstrijd gefloten door Patrick.

02-06-2019 21:13 uur

Furore E5 - Purmer E1

De E5 is de laatste ploeg waarover ik een "door een Furorebril" schrijf, dan heb ik alle ploegen gehad die competitie spelen t/m de A, en dat waren er dit seizoen 18. Zoveel ploegen hebben we naar mijn weten nog nooit gehad.

Bij de E5 waren vandaag de spelers Floor, Reina (beiden als heer), Noor, Lana en Roos. Tamara (één van de moeders) was vandaag de coach. Roos begon aan de kant en Caro was de scheidsrechter.

27-05-2019 22:09 uur

Furore E4 - Groen Geel E5

Afgelopen zaterdag was ik bij de E4 van Lotte en Tom. Lotte en Tom kende ik wel, maar van de kinderen van de ploeg kende ik er maar twee, namelijk Mike en Roan. Dus.......

Myliska blauwe kousen, Liz knotje, Anne en Daniël hadden beiden lichtblauwe schoenen. Dus had ik weer een hulpmiddeltje om de kinderen de herkennen, want iedereen bij naam kennen van 16 jeugdploegen valt niet mee.

27-05-2019 22:02 uur

Zondagmiddag was de belangrijke wedstrijd uit tegen OKV. Er stond veel op het spel, bij winst zou het eerste kampioen zijn. Als het eerste zou verliezen, dan moest dat met een miniem verschil zijn. Bij een gelijkspel was er niet zoveel aan de hand.

Veel publiek op een winderig veld, maar de twee ploegen maakten er een spannende strijd van.

21-05-2019 17:52 uur
Furore A1 - Atlantis A1
De wedstrijd uit tegen Atlantis werd net aan verloren, dus de mogelijkheid bestaat om het vandaag op een overwinning te gooien. Er moest dus keihard gewerkt worden, geen kansen weggeven en er met z'n allen tegenaan. De coaches Coen en Jasper misten deze zaterdag, wegens school, blessure en andere verplichtingen, Tom, Kristy en Senna.

We begonnen met de volgende opstelling: aanval - Thomas, Danny, Kayleigh en Julia en in de verdediging: Rory, Rik, Lieke en Lotus. Veel spelers en speelsters van de B1 waren reserve en dat is uiteraard prima!!
25-04-2019 15:22 uur

Furore C2 - Celeritas C1

De eerste veldwedstrijd was een feit en het was toch effe lekker weer zeg. Perfect om mee te beginnen toch!!

Door het mooie weer zat iedereen goed in zijn vel en stonden de spelers en coaches te popelen om te beginnen. Temeer omdat onze ploeg nog iets had recht te zetten tegenover Celeritas, waarvan een keer was verloren, maar wie is nu eigenlijk de sterkste?????

22-04-2019 09:58 uur
Zondagmiddag was het goed toeven op de Omzoom, prachtig weer, een niet echt harde wind en het derde en het tweede hadden gewonnen van DKV/Victoria. Het eerste staat bovenaan in de veldcompetitie, maar DKV/Victoria is een moeilijke tegenstander, uit werd verloren en in de zaal tweemaal kansloos. Het werd een spannende en fraaie wedstrijd deze middag.

DKV/Victoria startte sterk en het was in de vierde minuut al 0-2, via afstand en een strafworp. Het eerste kwam sterk terug en het was Tiuri, die 1-2 inschoot van afstand en even later was het Niels, die de geblesseerde Sven verving, van afstand 2-2 inschoot.
01-04-2019 21:26 uur

Zaterdagmiddag, het Trias, de laatste zaalwedstrijd van het eerste tegen RDZ uit Zeist. RDZ was al gedegradeerd en het eerste was veilig, maar een overwinning zou toch prettig zijn.

Er werd gestart met Dionne en Martin in de basis en het was Bram, die in de vierde minuut 1-0 inschoot van afstand. Een paar minuten later was het gelijk 1-1 van afstand, en een minuut daarna stond het eerste op achterstand, 1-2.

25-03-2019 22:23 uur

Furore F1 - Swift F1

Ja, ja, ik had het goed gehoord, de F1 kon vandaag kampioen worden. Maar. . . . . . . . . . . .dan moesten jullie wel winnen.

Het was hartstikke druk op en voor de trap van de sporthal om kwart voor 9, want de deur was nog niet open en er moesten 3 wedstrijden tegelijk spelen. Ga maar na hoeveel mensen er dan zijn. Was zeker een communicatiestoring, opeens kwam de redder in nood en kon iedereen naar binnen, materiaal neerzetten, omkleden en spelen.

18-03-2019 22:05 uur

Furore E1 - Apollo E1

De spelers en speelsters van de E1 van Furore waren wat uitgelaten voor het begin van de wedstrijd tegen Apollo en dat was niet zo vreemd, want de wedstrijd uit hadden ze met 7-32 gewonnen. Wat een doelpunten!!

Zou dat weer zo gaan? Dat was de vraag en we gaan het zien.

11-03-2019 21:47 uur
Furore E6 - Sporting Andijk E2
Voordat we konden beginnen, geen scheids, dus met z'n allen naarstig op zoek naar iemand die kon fluiten. Wesley, die net had gefloten, ging zijn werk bellen of hij een uurtje later kon beginnen. Uiteindelijk was dat goed, toen kwam Frank binnen. Even overleg, Wesley toch naar zijn werk en Frank binnen de lijnen om de wedstrijd te fluiten. Bedankt mannen!!!
05-03-2019 19:19 uur
Deze E3 ploeg heeft nog geen wedstrijd verloren, dus er zijn al veel punten behaald. Spannend dus, want zo gaan jullie recht op het kampioenschap af. Dat zou toch gaaf zijn, dus kregen jullie eerst een flinke speech van Kim en Jordy, jullie trainers/coaches.

En dat ging zo: Vanaf het begin meteen goed verdedigen, dus ze geen kans geven om te schieten en fel op de bal door voor te springen.
12-02-2019 09:24 uur
Furore C3 - HBC C1
HOERA......DE "0" is weg!!!!!

Ik kwam de kleedkamer in en daar waren Eline, Bouchra en de ploeg net klaar met de bespreking voor de wedstrijd en ze konden meteen op de foto.Deze ploeg bestaat uit allemaal toffe meiden, een paar kende ik er wel van gezicht, maar welke namen erbij horen...... Tja, je kan van mij ook niet verwachten dat ik de gezichten en namen van alle 18 jeugdploegen uit mijn hoofd weet. Dus dat werd weer: kleur schoenen, knotje, vlecht, bril, groot enz. En zo komen we er altijd wel weer uit.
12-02-2019 09:12 uur

Zondagmiddag vroeg kwam Swift, de koploper in de competitie, op bezoek in het Trias. De E5 was de ploeg van de week.

Uit werd er flink verloren, dus het zou een moeilijke wedstrijd worden voor het eerste.

De eerste tien minuten ging de strijd gelijk op, het werd 0-1 uit een vrije bal en in dezelfde minuut was het 1-1 door Niels, die een kans bij de korf raak schoot. Twee minuten later was het Lisanne, die van afstand doel trof (2-1), maar prompt werd het 2-2 van afstand.

04-02-2019 21:35 uur

Zondagmiddag was de returnwedstrijd tegen Haarlem. Thuis werd er verrassend gewonnen, maar dat wilde niet zeggen dat het een gemakkelijke wedstrijd zou worden en dat werd het ook niet.

De eerste helft was spannend met veel doelpunten. Het was Britt die de score opende, 0-1 van afstand, maar prompt werd het 1-1 ook van afstand. Een minuut later was het Ivo die 1-2 inschoot en het werd 1-3 door Niels, via een doorloopbal.

Haarlem kwam terug via afstand en het was 3-3. Merel schoot 3-4 in van halve afstand, maar het werd al snel 4-4 vanachter de korf. Het was Sven die 4-5 maakte, vlakbij de korf, maar Haarlem benutte een strafworp en het was 5-5. Heleen maakte van afstand 5-6, maar na 6-6 was het Haarlem dat op voorsprong kwam, via afstand, 7-6.

28-01-2019 19:22 uur

Zaterdagmiddag toog het eerste naar Zeist om RDZ te bestrijden. RDZ staat op de onderste plaats, dus een belangrijke wedstrijd voor het eerste. Niels verving Bram, die geblesseerd is aan zijn enkel en na twee minuten spelen was het 0-1 van halve afstand, Niels schoot raak na een goede actie van het vak. Drie minuten later was het 0-2 van afstand door Yvo.

Nadat RDZ een strafworp had gemist was het toch raak, via een strafworp en het was 1-2. Sven werd verkeerd afgestopt en Sven benutte de strafworp, 1-3. Even later was het Heleen, die 1-4 inschoot uit een vrije bal, maar RDZ kwam terug tot 2-4 van afstand.
28-01-2019 19:00 uur
Furore D1 - BEP D1
Toen ik ging kennismaken met de ploeg van Gaby, Lisa en Caro voor de namen en de foto kreeg ik al de indruk dat het een moeilijke wedstrijd voor onze spelers zou worden, want BEP staat bovenaan. Maar zei Caro, die vandaag ging coachen, we gaan er tegenaan met z'n allen en meer dan je best kan je niet doen. Toch?
21-01-2019 20:02 uur
Furore D3 - KZ D4
Deze ploeg had ik nog nooit zien spelen en dat kon wel kloppen want de meesten speelden dit jaar voor het eerst volgens de vader van Manchat. Deze bediende het scorebord en had het in de eerste helft niet druk. Gelukkig vielen er na de rust wel doelpunten en werd het nog een zeer spannende strijd in de tweede helft.

Onze ploeg ging aanvallen met Lieke (heer), Julian, Lisa en Elise, en de verdediging bestond uit Tigo, Lisa (heer), Manchat en Jenna. Britt was de wissel en de coaches waren Niels en Thomas. De wedstrijd werd geleid door Paul.
14-01-2019 20:51 uur

Zondagmiddag toog het eerste naar Oss om DOT te bestrijden.

Op de website van DOT staat dat de ploeg weer graag naar de eerste klas terug wil, qua punten lukt dat nog niet, maar het eerste werd wel ruim verslagen op deze middag.

Sibbeltje & Co hebben deze middag de live uitzending op facebook gevolgd en dat ging redelijk deze middag.

De algemene tendens was, dat er hard gewerkt werd, het schot niet al te best was en in de eerste helft het eerste niet goed loskwam. De tweede helft lukte het wat beter en werd een achterstand van vijf punten teruggebracht tot een punt.

17-12-2018 21:42 uur

Furore E2 - ZKV E1

Onze ploeg die het tegen het team uit Zaandam ging opnemen bestond uit Emma, Robin, Tigo, Rik en Lisa. Demi was deze dag afwezig. Trainers/coaches zijn Judit en Yara.

We begonnen de wedstrijd onder leiding van Tiuri, Rik bleef even aan de kant en Lisa startte als heer.

16-12-2018 19:39 uur

Zondag speelde het eerste tegen Sporting West en dat is altijd een moeilijke tegenstander. De F1 en F2 liepen mee bij het voorstellen van de ploegen en er werd een minuut stilte gehouden voor de gisteren overleden Ria vd Honing.

De wedstrijd begon met de score van Sporting West van halve afstand, 0-1. In de tweede minuut schoot Ivo schoot raak en het was 1-1. Prompt werd het 1-2 van afstand, maar Sven schoot, na een goede actie van het vak, 2-2 in. Het werd 2-3 van afstand en even later was het 2-5, door twee strafworpen.

10-12-2018 21:39 uur

Zondag aan het eind van de middag moest het eerste spelen tegen DKV/Victoria, een bekende tegenstander van vorig seizoen en ook een tegenstander die in Diemen nooit verslagen werd.

Er waren lekker wat supporters meegekomen en de wedstrijd begon met Tiuri in de basis.

DKV/Victoria begon meteen raak te schieten en na twee minuten was het al 2-0, Een minuut later was het 2-1, toen Tiuri verkeerd werd afgestopt en Sven de strafworp benutte.

Vlak daarop was het 2-2 door Britt, die van afstand raak schoot. Het werd vrijwel meteen 3-2 van afstand, maar Heleen schoot ook raak van afstand en het was 3-3, toen waren er nog maar vier minuten gespeeld.

09-12-2018 20:22 uur

Furore D2 – Groen Geel D4
De trainers van deze ploeg zijn Martin en Ronald, vandaag wordt de wedstrijd gecoacht door Ronald en de scheidsrechter was Jesse.

Ik had de D2 al een tijdje niet zien spelen en ik moet zeggen dat ik een enorme vooruitgang zag in het spel. Hartstikke goed zeg!

02-12-2018 20:17 uur
Furore F2 – OKV F3
Vandaag, zaterdag 1 december, was ik bij de allerkleinsten van onze vereniging die echte wedstrijden spelen. Nou dat is best spannend voor ze. Deze ploeg wordt getraind en gecoacht door Patricia, de moeder van Isis.
02-12-2018 19:33 uur
Het eerste kwam zondagmiddag uit tegen Swift. De eerste helft kon het eerste nog goed meekomen, er werd hard gewerkt, maar Swift bleef wel steeds aan de goede kant van de score.
29-11-2018 19:57 uur
Furore B3 - Sporting West B2
De eerste zaalwedstrijd voor de Furorebril is de B3 en dat is een zeer spannende en leuke strijd geworden.

Scheidsrechter Sven ging de ploeg van coach Ada leiden, die door Lisanne wordt getraind. Ons team van vandaag bestond uit aanval - Youri, Sem, Daniëlle en Tosca en verdediging uit Lisa, Mette, Luna en Danique (beiden als heer). Yara en Kim waren afwezig en de wissels waren vandaag Bo, Floor en Kim van de B2.
27-11-2018 23:06 uur

Zondagmiddag was het lekker druk in het Trias. Vanaf 10.00 uur speelden alle seniorenploegen thuis. De zaalcompetitie is eindelijk begonnen en het eerste komt, na de promotie, uit in de tweede klasse. Haarlem speelt al jaren in deze klasse, dus het was al spannend, hoe het eerste het vanmiddag zou gaan doen.

29-10-2018 19:23 uur
Op en koude maar zonnige zondagmiddag werd de laatste veldwedstrijd gespeeld tegen Zaandam Zuid. De thuiswedstrijd werd nogal flink verloren, dus dat kon best wel eens een spannende pot worden. De eerste 15 minuten gingen aardig gelijk op, Zaandam Zuid opende de score van afstand, 1-0, maar een minuut later was het Heleen, die van afstand de gelijkmaker inschoot, 1-1. Brit gaf Sven weer prachtig aan en Sven scoorde vlakbij de paal, 1-2. Even later was het Brit, zelf, die van afstand 1-3 scoorde.
22-10-2018 20:14 uur
Zaterdagmiddag was het prachtig korfbalweer op de Omzoom en het was lekker druk. Voorafgaand aan de wedstrijd mochten de kampioenen, E2 en E4 oplopen met het eerste en werden voorgesteld aan het publiek. Daarna werden ze gehuldigd in de kantine, onverwacht kampioen, enorm goed.

Bram moest werken deze middag en Coen was de verdienstelijke vervanger. De wedstrijd, DSO is al jaren een moeilijke tegenstander voor het eerste en het is een stugge ploeg, toch ging het eerste voortvarend van start, Heleen schoot in de eerste minuut al raak van afstand, 1-0. Vier minuten later was het gelijk van afstand, 1-1, maar Sven maakte van halve afstand, 2-1.
19-10-2018 20:45 uur
Furore A1 - AW/DTV A2
Voor deze wedstrijd speelde de C1 een gewonnen partij tegen KZ C4, waarmee zij onbetwist KAMPIOEN waren van hun afdeling. ALLEMAAL VAN HARTE GEFELICITEERD !!!

Jasper was er niet bij, want die moest zelf spelen. Coen moest dus in zijn eentje de ploeg coachen. Na het warm lopen, inschieten, peptalk en yell kon de wedstrijd beginnen. Tom, Danny, Kristy en Lotus begonnen in de aanval en Rik, Rory, Senna en Lieke moesten het scoren van de tegenpartij verhinderen. Op de bank zaten Julia en Thomas.
15-10-2018 21:52 uur
Zondagmiddag was het lekker weer. Wel een straf windje, maar dat zijn we wel gewend. Er waren best wel lekker wat supporters meegekomen en Stormvogels opende de score met 1-0 van afstand, het duurde tot de achtste minuut, Heleen schoot raak vanuit een vrije bal, 1-1.

Het eerste werd daarna sterker, Lisanne werd verkeerd afgestopt en Sven benutte de strafworp, 1-2. Even later schoot Lisanne uit een vrije bal 1-3 in en een minuut later was het Heleen, die van afstand, 1-4 inschoot. Het eerste verdedigde goed en onderschepte veel ballen, Merel maakte na een goede actie van het vak, 1-5 van afstand.
09-10-2018 16:33 uur
Furore B2 - Aurora B1
De B2 wordt getraind en gecoacht door Mary. Ze trainen twee keer in de week op conditie, techniek en tactiek. Een enthousiaste ploeg zo te zien en dat kwam wel uit in de wedstrijd. Er werd met veel energie gespeeld en er zat behoorlijk wat gang in. PRIMA!!

Sander ging deze wedstrijd fluiten.Ties, Kristel, Bo (heer) en Isa begonnen in de aanval en Dani, Sanne, Tess (heer) en Kim (heer) tevens aanvoerder stonden in de verdediging. Jesse, Floor en Bodile waren de wisselspelers.
08-10-2018 21:18 uur
Het was zondagmiddag goed toeven op de Omzoom, weinig wind, af en toe zon, dus uitstekend korfbalweer. Er was ook lekker veel publiek en het werd een spannende wedstrijd deze middag met goed korfbal. Bryan was weer hersteld van zijn blessure en Dionne speelde voor Heleen.

OKV opende de score na twee minuten uit een vrije bal, 0-1, Maar Bram werd even later verkeerd afgestopt en hij benutte zelf de strafworp, 1-1. Het werd 1-2 via een kansje en 1-3 van halve afstand, maar Ivo schoot van afstand 2-3 in. Het werd 2-4 van afstand, maar prompt schoot Britt 3-4 in, ook van afstand. Yara kwam er in voor Merel en de strijd ging verder.
24-09-2018 20:35 uur
Furore C2 - BEP C3 (4-2)
De ploeg die afgelopen zaterdag tegen BEP aan moest treden bestond uit: aanval -Tigo, Lars, Loes en Nila, terwijl de verdediging werd bezet door Fenna en Nora (beiden als heer), Rox en Isa. Maud en Noor waren wisselspeler en Melissa mocht helaas nog niet spelen, want die had haar pink gebroken. Het coachen was in handen van Frank en Eline. Rik was er niet bij, want die moest zelf spelen.
24-09-2018 20:31 uur
Zaterdagmiddag was de lastige wedstrijd tegen Helios op de Omzoom, het was fris deze middag, droog en uiteraard wat winderig. Brian was geblesseerd, Tiuri was de goede vervanger, het eerste moest de punten pakken, deze middag, want het ging de afgelopen twee wedstrijden niet echt lekker.

De eerste helft werd doelpuntrijk en ging gelijk op, in de derde minuut werd Heleen verkeerd afgestopt bij een doorloopbal en de strafworp, genomen door Bram was raak, 1-0. Vier minuten later was het Yvo, die van afstand raak schoot, na een goede actie van het vak, 2-0.
17-09-2018 20:20 uur
Furore B1 - KZ B2 (3-7)

In de tweede wedstrijd moest onze B1 het opnemen tegen KZ B2 en dat werd een heel leuke wedstrijd om naar te kijken en het bleef ook erg lang zeer spannend of onze ploeg nog een puntje kon pakken. Het zat er in maar . . . . . . . . . . kwam er niet uit.

In de aanval stonden Joeri, Sven, Femke en Bente, terwijl Lennard, Tycho, Doenja en Kayleigh de taak hadden om onze korf te verdedigen. Lieke was niet aanwezig, Daniël en Tess (van de B2) waren wissel. Arjan is de coach en Jasper had de taak deze wedstrijd in goede banen te leiden.

17-09-2018 20:15 uur
Lastige wedstrijd voor het eerste, een nederlaag, maar er had meer ingezeten deze middag. Het was al heel snel 1-0, onoplettendheid verdediging, maar daarna kwam het eerste toch sterk terug, Merel snelde tweemaal langs haar dame en werd beide keren verkeerd afgestopt, strafworp tweemaal, beide keren gemist en dat is niet best. DKV maakte 2-0 van afstand en even later werd Bram verkeerd afgestopt, strafworp en weer mis.
12-09-2018 09:35 uur
Zondagmiddag op de Omzoom een stevige wind, dwars over het veld, maar lekker weer. Een nieuwe competitie en het eerste kwam met Lisanne, Brian en Ivo in het veld. Zaandam Zuid is altijd een lastige tegenstander en dat bleek vanmiddag ook. Het eerste had het deze middag niet, met de rust waren er nog maar twee doelpunten gescoord, beide uit strafworpen, benut door Ivo. Zaandam Zuid scoorde ook niet veel en de ruststand was 2-4, vele kansen werden door beide ploegen gemist.
12-09-2018 09:13 uur
Furore C1 - OKV C2

De eerste wedstrijd van het seizoen, waarvan ik een verslag ga maken is van de C1 en dat deze zo spannend zou worden had ik na het begin niet durven dromen. We begonnen in de aanval met Tom, Robin, Allysa-Lynn en Dewi terwijl de verdediging werd bemand door Jikke, Lotte (heer), Maudi en Lente.

Jasmijn was wissel en Julien, die heel graag wilde spelen, had iets in zijn arm gebroken, zodat hij alleen mocht kijken en aanmoedigen. Balen voor hem natuurlijk. Bastiaan en Anouk waren coach en Jasper had de leiding in deze wedstrijd.
29-05-2018 21:36 uur
Furore E4 - WWSV E2
Jordy had zijn ploeg, bestaande uit Indy (aanvoerder), Emani, Faye, Nikki en Demi, bij elkaar geroepen en in het (kunst)gras hield hij zijn peptalk voor de wedstrijd. Uit hadden wij verloren, maar we waren niet echt minder dan WWSV, dus als wij nu ons uiterste best doen zou de wedstrijd gewonnen kunnen worden.

Dat is ook zo en iedereen ging er in de eerste minuten lekker vol tegenaan. Ingrid had de taak om de wedstrijd in goede banen te lijden en toen zij floot nam Indy de bal middenuit. Faye en Demi speelden als heer en Emani begon als wissel.
28-05-2018 20:42 uur

Zondagmiddag was het warm om een wedstrijd te spelen, maar deze wedstrijd was belangrijk voor het eerste en alle inzet was vereist deze middag.

Dat is gelukt, het eerste begon volledig en stond al snel op 0-1, doordat Max langs zijn heer snelde en de doorloopbal benutte. Een minuut later was het 0-2, Heleen scoorde uit een vrije bal. Stormvogels scoorde van afstand 1-2, maar Sven werd verkeerd afgestopt en Coen benutte de strafworp. 1-3. In de tiende minuut was het Merel, die van halve afstand raak schoot, 1-4, maar het werd al snel 2-4, via een doorloopbal.

15-05-2018 20:38 uur

Furore B3 - Blauw Wit B2

Lisanne en Heleen gingen deze zaterdag de B3 coachen in de wedstrijd tegen Blauw Wit en zou dat naar een goed resultaat leiden?

De aanval bestond uit Luna (heer), Daniek, Lisa en Sven. En degenen, die in de eerste opstelling de doelpunten moesten tegenhouden waren Robyn, Tosca, Sem en Youri. Verder hadden we nog twee wissels, t.w. Jasmijn en Tycho. Gelukkig stond Tycho naast me toen ik zijn naam opschreef, anders had er Tigo gestaan. Sander ging de wedstrijd leiden.

Er was best veel publiek, het weer was dan ook erg lekker.

29-04-2018 18:33 uur
Zaterdagmiddag kwam DTS uit Enkhuizen op bezoek. De uitwedstrijd was gewonnen door het eerste, maar vanmiddag was het niet gemakkelijk, ondanks de ruime overwinning.
22-04-2018 21:14 uur
Furore F1 - Sporting Badhoevedorp F1
Ja, ja ik keek zo eens naar de kinderen van ons en de tegenpartij en zag al gelijk de verschillen, bijna allemaal groter en misschien ook een jaartje ouder. Zelfs een meisje dat bijna 2 koppen groter was dan de tegenstander.
22-04-2018 20:46 uur
Zondagmiddag op het Westerpark, lekker weer en het werd een spannende wedstrijd. Brian speelde voor Max, die op werkbezoek moest naar Italië.
15-04-2018 21:23 uur
Lief dagboek, vandaag mijn eerste wedstrijd als coach van Senioren 2. Eigenlijk ben ik voorafgaande aan de wedstrijden niet echt zenuwachtig als speler maar nu voel ik mij toch als zijnde coach een beetje opgelaten. Twee trainingen waarin wij veel hebben gedaan met de afronding, hopend dat die trainingen vandaag voor doelpunten gaan zorgen.
15-04-2018 20:36 uur
Furore A1 – AW/DTV A2
Als gewoonte maak ik altijd een groepsfoto van de ploeg waarvan ik een wedstrijdverslag ga maken. Judit vond het wel leuk als de tegenstander er ook op kwam. Zij had dat gevraagd en AW/DTV wilde dit wel. Zo gezegd, zo gedaan.
01-04-2018 20:47 uur
Furore E2 – Groen Geel E4
Ja, daar stonden we als coach, spelers en speelsters, scheidsrechter en publiek tijdens de eerste buitenwedstrijd te klapperen van de kou. Echt aangenaam was het niet, shirt en trainingsjack werden omgewisseld, dat was iets minder koud, maar met de wedstrijd ging de lange broek uit want als je gaat rennen heb je geen erg meer in kouwe benen. HET WAS GELUKKIG DROOG, maar ondanks dat het zonnetje er af en toe even door kwam was het toch aardig fris.
01-04-2018 20:08 uur
De eerste wedstrijd, na de zaalcompetitie was tegen Zaandam Zuid, thuis werd er nipt verloren, dus het zou een moeilijke wedstrijd worden. Brit was nog geblesseerd, Caro was haar goede vervangster, het eerste trad aan in de nieuwe shirts van de nieuwe sponsor, tevens was het kunstgrasveld van Zaandam Zuid, nieuw en ook op de kleinere maat.

De wedstrijd, Max opende de score van afstand 0-1, maar even later was het 1-1 vanachter de korf. Het werd 2-1 via een doorloopbal, maar Coen benutte een strafworp, die hij zelf verdiend had, 2-2.
19-03-2018 20:05 uur
Furore E4 - Sporting West E2
Onze E4 moest tegen Sporting West spelen en wij moesten nog 1 punt halen om kampioen te worden. Haarlem E3 had 19 punten en was al uitgespeeld, wij hadden ook 19 punten, dus met 1 puntje erbij zijn wij KAMPIOEN!

Onze E4 had al 102 doelpunten gemaakt en 27 doorgelaten, dus een plus van 75 doelpunten, dat is heel veel hoor!! Haarlem had een plus van 33 doelpunten en Sporting West had maar 4 punten behaald met de wedstrijden en wij 19, dus……………dat moest een makkie worden.

Maar??????? Houden we de zenuwen in bedwang? EN. . . . . . . . . . . . . . . . . .de tribune zat vol!!!!
12-03-2018 21:35 uur
De laatste thuiswedstrijd van het eerste vond plaats in de Topsporthal in Koog. Jammer dat het niet in het Trias was, want dat is eigenlijk de thuishal.

Niettemin waren er veel supporters gekomen. Temeer omdat drie kwartier voor de wedstrijd bekend was geworden dat DKV/Victoria, de grote concurrent, thuis had verloren van OKV.
05-03-2018 19:24 uur
Furore E1 - KZ E2
Om 9 uur in de morgen op 3 maart was het weer enorm druk in de sporthal, de E5, E4 en de E1 moesten tegelijk spelen. Dus Caro, Ingrid en Dave moesten tegelijk fluiten. Veel ouders, opa's, oma's, broers en zussen zaten op de tribune om de wedstrijden te bekijken. Geweldig!!

De E4 kan trouwens ook nog kampioen worden, ze hebben in de laatste wedstrijd nog 1 puntje nodig, veel succes hoor!
26-02-2018 20:40 uur
Furore D2 - Celeritas D1
Zaterdag de 24e was ik in de sporthal om een wedstrijd van de D2 tegen Celeritas D1 te verslaan voor de nieuwsbrief van Furore. Ik had al even gekeken hoe onze ploeg eruit zag.........allemaal meiden. En wat voor meiden, hier kwam ik later in de wedstrijd achter, dit team van meiden streed tot het einde van de wedstrijd en liet het kaas niet van hun brood eten.
19-02-2018 18:50 uur

Furore D1 - Groen Geel D2

Beide ploegen 10 punten in de stand, dus het zou een leuke wedstrijd kunnen worden. Ik ben benieuwd. In de voorbespreking besprak Bastiaan o.a. het 4-0, dat jullie goed getraind hebben, dit is een prima basis voor de afvang en aangeef en houd vooral ruimte in de aanval zodat je elkaar niet in de weg loopt. Blijf bewegen, ga lekker korfballen met veel plezier. Jullie kunnen het!

Coen was er niet want die moest zelf spelen. Danny was de scheidsrechter en de moeder van Fenna hield de tijd en stand bij. Lees hier verder.

11-02-2018 15:36 uur
Furore B1 - Madjoe B1
Madjoe had nog maar 4 punten behaald in de zaalcompetitie en wij al 12, dus en overwinning moet mogelijk zijn.De aanval bestond uit Daniël, Lennard, Doenja en Femke, terwijl de verdediging bemand werd door Donny, Rory, Senna en Lotus. Kayleigh was wissel en Rik was jammer genoeg ziek (beterschap Rik). Arjan ging zijn ploeg naar een goed resultaat coachen en de scheidsrechter, van het KNKV, was J. Louw.  Ab, de vader van Lennard, bediende de klok en de knoppen.
11-02-2018 15:30 uur
Zaterdag om 18.00 uur in het Trias kwam Triade op bezoek. Uit werd er nipt gewonnen, dus het eerste was gewaarschuwd. De D3 was de ploeg van de week en ondanks het wat vreemde tijdstip was het lekker druk op de tribune.

Het eerste had het, in het begin van de eerste helft, best wel moeilijk, Triade ging er fris tegenaan, toch werd Bram verkeerd afgestopt en de strafworp werd benut door Max, 1-0. Triade maakte al snel gelijk, via een doorloopbal,1-1 en ven later was het 1-2 van afstand. Brit schoot 2-2 in van afstand, maar het was Triade, dat uitliep tot, 2-6, via afstand 2x, doorloopbal en uit vrij bal, dat was even schrikken, maar het was Bram, die van afstand, 3-6 inschoot, na, 3-7 van afstand, kwam het eerste sterk terug. Coen werd verkeerd afgestopt en de strafworp werd benut door Coen, 4-7.
05-02-2018 22:23 uur
Furore E3 - Vlug & Vaardig E1
Onze ploeg staat 6e en Vlug & Vaardig 7e in de stand van de zaalcompetitie. Als we van hun winnen klimmen we een plaatsje en dat zou leuk zijn. Maar dat is niet zo heel erg belangrijk, het is fijner dat jullie lekker korfballen en op een leuke wedstrijd kunnen terugkijken.

We begonnen met Emma, Lisa, Roan en Zeno. Tigo zat nog even op de bank. Mascha en Bas gingen coachen en Patrick was vandaag de scheidsrechter.

04-02-2018 19:10 uur
Zondagmiddag speelde het eerste in Oostzaan tegen OKV. Altijd moeilijk, maar het werd uiteindelijk een ruime overwinning.
28-01-2018 20:07 uur
Sven was de gehele week ziek geweest, dus Ivo begon in de basis, drie ploegen van de E waren de ploeg van de week en het was lekker druk in het Trias. De ploegen begonnen met een moment van stilte voor de overleden korfbalpionier Adrie Zwaanswijk.

Het was Merel, die de score opende, nadat Heleen was doorgekomen en de bal aan Merel doorspeelde en het was na twee minuten 1-0. Even later was het Bram, die 2-0 inschoot, na een goede actie van het vak. Het werd 2-1 van afstand, maar Dionne maakte van afstand, 3-1. Max maakte een doorloopbal en het was 4-1, maar Conventus schoot van afstand 4-2 in.
22-01-2018 20:54 uur
Furore A1-Sporting West A1
Sporting West had 14 punten en wij 10, de vorige wedstrijd was nipt verloren gegaan, dus misschien zit het er in om de punten in Krommenie te houden.

De ploeg van coach Susan bestond aanvallend uit Ivo (aanvoerder), Tom, Kristie en Judit terwijl de verdediging werd bezet door Joost, Tiuri, Julia en Yara. De wissels waten Jurre, Myrthe en Eline.

Daar er geen scheidsrechter van de bond was heeft Edward deze wedstrijd gefloten en Monique hield de stand bij.
22-01-2018 15:11 uur
Zondagmiddag laat, om kwart voor zes, kwam Dordrecht op bezoek in het Trias. Er was lekker veel publiek en de D1 was de ploeg van de week. Het eerste begon met Ivo voor Sven, die geblesseerd aan de enkel is.

Bram opende de score 1-0, via een kansje vlakbij de paal, na een goed aangegeven bal van Heleen. Even later was het wederom Bram, die een doorloopbal benutte, 2-0. Brit maakte 3-0 van afstand en Dordrecht, 3-1 van afstand. Het eerste was sterker en het was Max, die 4-1 inschoot van afstand. Twee minuten later scoorde Heleen uit een vrije bal, 5-1 en na 5-2 was het Ivo die van afstand raak schoot, 6-2.
14-01-2018 19:31 uur
Furore A2 - KVA A3
Marco had de opstelling al gemaakt in zijn smartphone, zodat ik deze gemakkelijk kon overnemen op mijn ouderwetse bloknootje.
14-01-2018 19:14 uur
Zondagmiddag was de moeilijke wedstrijd uit tegen DKV/Victoria. Thuis had het eerste gewonnen, maar DKV/Victoria moest winnen om op gelijke hoogte te komen. Het werd een enerverende wedstrijd, spannend, met veel inzet.
07-01-2018 19:02 uur
Zondagmiddag was de lastige uitwedstrijd tegen Stormvogels. Na twee vrije weken zou de draad weer opgepakt moeten worden. Het was vooral in de eerste helft spannend met veel doelpunten aan beide kanten.
05-01-2018 20:20 uur
Furore D3 - ZKV D2
Na een speech van Tom en Thomas ging de ploeg inlopen en inschieten. Het was een beetje uitgelopen, want een E ploegje was nog op een gedeelte van de zaal aan het spelen. En aangezien de D de gehele zaal nodig heeft moesten we even wachten. De ploeg was zeer gemotiveerd want in de vorige wedstrijd tegen ZKV hadden ze maar 1 doelpunt gemaakt en dat moest beter kunnen. 

17-12-2017 11:11 uur
Zaterdag om 12.50 uur was de wedstrijd gepland tegen Nikantes uit Hoogvliet. Deze ploeg had geen punten en het volledige eerste had er zin in en uiteindelijk werd het een zeer ruime overwinning. De E5 en de E6 waren de ploeg van de week en gezien het tijdstip was er nog redelijk veel publiek.
12-12-2017 20:25 uur
Furore C3 - Velocitas C3

De ploeg van Kim moest vandaag aantreden tegen Velocitas en die moesten helemaal uit Leiderdorp komen. Dit houdt in dat wij ook daar een keertje heen moeten.
11-12-2017 20:54 uur
Het eerste ging zaterdagmiddag op bezoek bij Triade, een volkomen onbekende tegenstander, maar gezien de uitslagen zou het geen gemakkelijke wedstrijd worden. Sibbeltje was niet mee, maar doordat de wedstrijd op facebook live werd uitgezonden, kon ik toch een verslag maken.
03-12-2017 20:59 uur
Furore E6 – Furore E5
Ja, de E5 en de E6 zitten in dezelfde poule, dus moeten ze ook tegen elkaar spelen. Dat is wel even vreemd, want dan moet er een ploeg in een afwijkende kleur spelen. Anders kunnen de spelers, publiek en scheidsrechter de ploegen niet uit elkaar houden. Dus de E5 speelde vandaag in een zwart shirt en de E6 in het gewone Furore shirt. Daar ik al een verslag geschreven heb van de E6, was nu de E5 aan de beurt.
03-12-2017 20:23 uur
Zondagmiddag was het lekker druk in het Trias, OKV 1 en 2 kwamen op bezoek. De ploeg van de week was de E1, die met het eerste werden voorgesteld en de wedstrijd kon daarna beginnen.
27-11-2017 21:19 uur
Furore C1 - Groen Geel C2
De vorige wedstrijd had de C1 gewonnen met 24-1, dus ik was benieuwd. Tycho was de aanvoerder deze keer en hij speelde met Joeri, Kristel en Isa in de verdediging, terwijl Sven, Maudi heer, Dani en Jasmijn in de aanval begonnen. Bente was deze wedstrijd afwezig en Dewi was reserve, waarvoor onze hartelijke dank. Anouk en Judit waren coach, Yara was er deze keer niet bij en het geheel stond onder leiding van Willem.
20-11-2017 21:59 uur
Furore D2 - OKV D1
Van deze ploeg had ik de spelers al een tijdje niet gezien in een wedstrijd, dus dát werd voor mij weer een hele klus om de namen bij de juiste persoon te zetten. Dat ging dus weer via de haardracht, staart, knot of vlechten. En ook de kleur van de schoenen en/of kousen was een hulpmiddel om de meiden uit elkaár te houden.
20-11-2017 21:49 uur

De eerste verre uitwedstrijd in Dordrecht werd verdiend gewonnen door het eerste.

Dordrecht opende de score vanachter de korf, maar even later was het Bram die de gelijkmaker inschoot via een kansje. Sven zette het eerste op een voorsprong door van afstand 1-2 in te schieten en Dionne maakte 1-3 van halve afstand, na een goede actie van het vak.

12-11-2017 19:24 uur
Furore E6 - DKV Victoria E2
Wat een drukte in de turnzaal van de sporthal. De E6 van Furore moest hun eerste wedstrijd thuis spelen. Veel ouders van ons en van de tegenpartij DKV Victoria zaten op de bank om van de wedstrijd te genieten.

Onze ploeg bestond uit aanvoerder Nikki, Lizet, Manchachat, Aishleen en Laura. Laura begon aan de kant en Lizet en Aishleen kregen een hesje, want die speelden als heer. Patrick, Senna en Lotus gingen coachen, probeerden met aanwijzingen en aanmoedigen de kinderen de weg te wijzen op het speelveld.
12-11-2017 18:39 uur
Zondagmiddag was de eerste wedstrijd in de zaalcompetitie tegen DKV/Victoria. Een moeilijke tegenstander, want in de veldcompetitie werd er flink verloren.

Het was lekker druk in de sporthal en het werd een enerverende wedstrijd. Het eerste startte met in de aanval Heleen, Merel, Max en Bram en in de verdediging, Dionne, Brit, Coen en Sven.
15-10-2017 20:48 uur
Furore B2 - ZKV B3
ZKV had 2 punten en wij al 5, dus in principe moeten we van ZKV kunnen winnen. Daar Lieke en Floortje in de B3 moesten invallen begon de wedstrijd iets later. Goed meiden!
15-10-2017 20:16 uur
Het was deze zondagmiddag prachtig weer om een spannende pot korfbal te spelen en het werd uiteindelijk, ver in de tweede helft, heel spannend.
09-10-2017 19:28 uur
Furore B1 - KZ Danaïden B2
Danny speelde in de aanval met Lennard, Femke en Kayleigh en in de verdediging knokten Rik, Rory, Senna en Lotus. Wissels waren deze keer Doenja en Daniël.
08-10-2017 20:32 uur
Zondagmiddag was het best goed weer op de Omzoom. Stormvogels uit Uitgeest was de tegenstander en dat was al jaren geleden dat het eerste ze tegengekomen waren. Het eerste startte met Maxim en Thomas voor de geblesseerde Bram en Bryan.

Het werd een spannende en goede wedstrijd. Het eerste zat er deze middag goed in en begon in de eerste minuut al raak te schieten via Coen van afstand, 1-0.
02-10-2017 18:08 uur
Op deze druilerige zaterdagmiddag stonden de meiden van Furore B3 klaar om een lekkere wedstrijd te spelen onder de enthousiaste leiding van hun coaches Lisanne en Ekke-Jan. Helaas is de tegenpartij nog niet helemaal klaar.. er zijn nog spelers onderweg omdat ze de Omzoom niet kunnen vinden. Na een half uur wordt er toch begonnen en spelen zowel de aanval (met Daniek, Robyn, Luna en Danielle) als de verdediging (met Mette, Tosca, Lisa en Lieke) met 1 dame meer. Dat is even wennen..  wat doe je eigenlijk als je geen tegenstander hebt? Gelukkig pikten Lisa en Daniek het goed op en werd er lekker rondgespeeld.
02-10-2017 17:54 uur
Daar er diverse verslagen te lezen zijn van vele teams nu eens een verslag van ons derde. Dit team bestaat uit, Martin, Sara, Edward, Chantal, Liza, Beau, Anouk, Niels, Patrick, Danny, Sandra en Wesley. Afgelopen donderdag speelde zij hun tweede wedstrijd van dit seizoen, door afzegging van de tegenpartij. Omdat deze wedstrijd op een avond werd gespeeld waren Sandra, vanwege schoolactiviteiten, Liza door haar werk, en Niels is lekker op vakantie, niet van de partij.
01-10-2017 20:09 uur
Zaterdagmiddag was DSO de tegenstander, het weer was druilerig, het veld was groot en dat is toch even wennen. DSO is een taaie tegenstander en dat bleek deze middag ook, toch werd het een spannende wedstrijd, echter geen punten.
25-09-2017 20:25 uur
Furore C2 - KZ C4 (5-2)
Omdat coach Sanne er niet was, leidde Mary vandaag de ploeg. Daniël stond in de verdediging samen met Rox heer, Sanne en Jasmijn en in de aanval stond Kim heer, samen met Maudi, Safae en Noor heer. Dewi was afwezig en de reserves waren Kristel en Joeri.


Degene die alles in goede banen moest leiden was Stefan.
24-09-2017 20:34 uur
Zondagmiddag was het prachtig weer op de Omzoom, lekker zonnetje, veel publiek en ook nog een spannende wedstrijd tot een kwartier voor het einde. Sporting West staat bovenaan en uiteindelijk waren zij de betere ploeg.
17-09-2017 20:41 uur

Furore B3 - KZ B4

Na de kleine nederlaag van verleden week waren de meiden er natuurlijk op gebrand om vandaag te winnen.

De ploeg bestond uit aanval: Maddy heer, Mette, Luna heer en Daniëlle, terwijl de verdediging werd bemand door: Daniek heer, Tosca, Lisa heer en Indy. Luna was aanvoerder en reserve was Kim.

Robyn was ziek en Lieke en Ekke Jan waren afwezig. Ada de moeder van Lisa nam het coachen op zich en de vader van Tosca hield het scorebord bij. Deze ploeg wordt getraind door Lisanne.

Paul, die ervoor al een wedstrijd had gefloten nam ook nu weer de fluit, want de aangewezen scheids was er niet. Bedankt Paul.
17-09-2017 20:36 uur
Gespannen verzamelden wij afgelopen zaterdagochtend bij het Trias College in Assendelft om richting de allereerste wedstrijd van dit seizoen te gaan. Een team bestaande uit allemaal nieuwe leden, die na twee intensieve trainingen zich in het Furoreshirt hesen.
17-09-2017 19:08 uur
Zondagmiddag gingen senioren 1 en 2 naar Diemen om DKV/Victoria te bestrijden.
Het eerste startte volledig en het was al snel 1-0 van afstand. Bram schoot 1-1 in van afstand, maar toen liep DKV/Victoria, in vijf minuten uit tot 5-1. Het eerste werd overrompeld, maar kwam langzaamaan onder de druk uit.
03-09-2017 22:32 uur
De eerste wedstrijd van het eerste in de derde klasse werd nipt verloren op de Omzoom in Assendelft. Het was lekker korfbalweer, zon, weinig wind, dus alles was aanwezig voor een spannende wedstrijd.

Het eerste startte met de dames, Caro, Merel, Heleen en Dionne en de heren, Bram, Coen, Thomas en Sven.

Dinsdag was er nipt gewonnen van Zaandam Zuid voor de Baderiecup, maar dit is competitie.
29-05-2017 21:07 uur
Zondagmiddag was de laatste wedstrijd van de competitie in Haarlem tegen Oosterkwartier. Het kampioenschap was binnen en het eerste begon met Judith voor Dionne.
23-05-2017 22:03 uur
Furore A1 - Nova A1
De ploeg die vandaag op bezoek kwam was Nova uit de Bilt. Deze ploeg stond ongeslagen bovenaan met 22 uit 11 wedstrijden. Dus vandaag de laatste wedstrijd, maar dat zou geen gemakkelijke voor hen worden, want onze A1 gaf goed partij en het werd pas in de laatste 8 minuten beslist.
21-05-2017 21:18 uur
Zaterdag 20 mei 2017 - 15.30 uur
Op een winderig, maar zonovergoten sportpark kwam dan eindelijk de laatste thuiswedstrijd van Zaterdag 1. Helaas, tegenstander FIKS kon niet verschijnen dus is er een gelegenheidstegenstander samengesteld om de laatste match extra luister bij te zetten.
15-05-2017 20:30 uur
Furore D1 - OKV D2
De D1 heeft een zeer belangrijke wedstrijd achter de rug, want om in de race voor het kampioenschap moest er wel gewonnen worden.
14-05-2017 20:50 uur
Het eerste ging deze zondagmiddag naar WWSV, op het gras en dat was even wennen. Echter het werd een ruime overwinning en het eerste was veel sterker deze middag.
08-05-2017 13:35 uur
Op een zonovergoten zaterdagmiddag op de Omzoom stellen de helden van Furore 6, oftewel zaterdag, 1 zich op voor één van hun laatste wedstrijden. Het wordt tijd dat het grootste deel van het team gaat stoppen, de blessures worden steeds talrijker.

Met André en Marianne aan de kant en Ingrid afwezig, waren Esther en Kim gelukkig bereid om de lege plekken op te vullen. Op het zonnige terras een hele schare supporters waaronder nog meer uitgerangeerde spelers zoals René, Marion en Peter.
07-05-2017 21:00 uur
Furore E4 - Stormvogels E2
De E4 is na de zaalwedstrijden begonnen met de veldcompetitie. Dus weer een nieuwe ploeg erbij. Het gaat goed met de jeugd en dat kun je wel zien aan het spelen. Ze zijn zo enthousiast bezig en rennen van de ene kant naar de andere kant van het speelveld. Dat het allemaal nog niet zo lukt zoals jullie zouden willen is logisch, want de meesten moeten het spel nog goed leren. Maar deze ploeg wil wel en Sacha, Elisa, Lisa, Merlijn en Sanne hebben het prima gedaan. Sanne speelde mee omdat Britt er niet was.
07-05-2017 20:07 uur
Zaterdagmiddag op de Omzoom heeft het eerste een flinke overwinning behaald op Sporting Andijk. Het was lekker weer, maar er stond een stevige wind vanuit het noorden, dus het publiek zat lekker in de luwte en in de zon.
16-04-2017 20:11 uur
Furore C3 - Haarlem C2
Aangezien Lennard met de C1 meeging (klasse Lennard), had de C3 nog 3 heren en zodoende speelde Bente als heer. Prima opgelost. In de aanval stonden: Bente, Jesse, Dani en Kristel, terwijl de verdediging werd bezet door Joeri (die aanvoerder was), Ties, Kim en Isa. De coach was Anouk en de scheids was deze keer Sander.

Anouk vroeg aan Sanne en Dewi van de C4 of ze wilden blijven om reserve te zijn. Dat wilden ze wel, prima toch. Zo'n lekker weer was het nou ook weer niet. Ik ben in de dug-out gaan zitten en zag menige toeschouwer met het hoofd diep in de kraag aan de lijn staan, maar ze waren er wel!!!
16-04-2017 19:59 uur
Vandaag tegen het sterke Madjoe. Ongeslagen bovenaan en nog kampioen worden ook. Andre en Hans waren niet van de partij maar gelukkig completeerde Wesley vandaag onze ploeg. We begonnen met Patrick, Wesley, Marianne en Monique in de aanval en John, Joost, Nettie en Ingrid in de verdediging. De eerste vier doelpunten waren voor Madjoe, maar toen deed Patrick wat terug vanaf de strafworpstip.
16-04-2017 19:54 uur
Het eerste moest zaterdagmiddag jl. aantreden om 17.00 uur uit tegen Amsterdam 1. De thuiswedstrijd was dik gewonnen en nu was de verwachting, dat de punten mee zouden gaan naar Assendelft.

Thomas speelde voor Bram, die moest werken. Het eerste kwam al vrij snel op voorsprong van afstand, 0-1 door Thomas, maar even later was het 1-1 van afstand. Heleen schoot van afstand raak, 1-2, en een minuut later was het weer Heleen van afstand 1-3. Na 2-3 van halve afstand was het Thomas, die 2-4 inschoot. Caro schoot vanachter de korf 2-5 in na een goede actie van het vak en even later was het Heleen, die 2-6 raak schoot.
03-04-2017 21:42 uur
De vorige keer met 16-3 verloren dus we gingen met knikkende knieën het veld in maar bang hoefden we eigenlijk helemaal niet te zijn want vandaag waren we zeker gelijkwaardig aan het zeer jonge velocitas. Patrick was vandaag afwezig en omdat we nog wat pijntjes hebben waren Floris en Sandra bereid om bij ons in te vallen. Sandra heeft de hele wedstrijd meegedaan en Floris de tweede helft en hier waren we uiteraard weer heel blij mee.
02-04-2017 22:33 uur
Furore B1 - ZKC B1
Onze ploeg begon met in de aanval: Senna, Noëlle, Danny en Rory, terwijl de verdediging bestond uit: Tom, Rik, Kristie en Lotus. Helaas was Julia geblesseerd, Thomas was wissel en Daniël en Doenja waren reserve.


De coach was Arjan en na de foto zette hij de ploeg aan het werk voor de warming-up. De wedstrijd zou worden geleid door hr. Hania. Echter hij was er nog niet, dus moest Sven die als Back-up stond fluiten. Echter een paar minuten voor aanvang kwam de scheids aan, hij was naar de Slibkuil gegaan en. . . . . . . ja, daar was natuurlijk niemand. Maar het kwam toch nog allemaal goed en de wedstrijd kon beginnen.
02-04-2017 22:05 uur
Zondagmiddag was de belangrijke eerste wedstrijd van de tweede helft van de veldcompetitie tegen concurrent Zaandam Zuid op de Omzoom. Lekker veel publiek en zon en niet te veel wind, dus dat was een goed voor een mooie wedstrijd. De eerste helft ging aardig gelijk op, toch was het Dionne, die al in de eerste minuut raak schoot, door een kansje vlak voor de korf in te schieten, 1-0.

Even later was het 2-0 door Coen, die van halve afstand raak schoot, het was echter al snel 2-1, maar Sven benutte een strafworp, die hij zelf verdiend had, 3-1. Zaandam Zuid kwam terug, via afstand werd het 3-2 en nadat Furore een strafworp miste, werd het 3-2 van halve afstand.
14-03-2017 20:11 uur
We speelden vandaag, 11 maart, onze laatste zaalwedstrijd in de nieuwe hal aan de Weer in Zaandam. Een hele mooie, nieuwe hal maar wel een beetje warm om te spelen. Door onze kwalen hadden we Sandra, Sara en Edward nodig om een compleet team op de been te krijgen, hartelijk dank daarvoor.
14-03-2017 19:40 uur
Furore E2 - Swift E3 (3-3)
De jongens en meisjes van deze ploeg stonden al een kwartier van te voren te trappelen van ongeduld om te kunnen korfballen. Tess, Britt, Sacha, Solane, Casper en Lyem hebben Ronald als coach, die de ploeg ook traint samen met Julia. Aangezien Ronald er deze keer niet was nam André het coachen over en Jolanda begon alvast met de ploeg in te schieten.
12-03-2017 19:31 uur
De laatste wedstrijd van dit zaalseizoen hebben wij winnend afgesloten met gelukkig weer een voltallige ploeg. Vanwege blessures waren wij heel vaak niet in staat om acht man of vrouw op de been te brengen.
12-03-2017 19:13 uur
Zaterdagmiddag/avond was sporthal Zaanstad Zuid de thuishaven voor drie ploegen en het werden ook drie overwinningen.
05-03-2017 21:19 uur
Furore B2 - Blauw Wit B2
De ploeg van ons bestaat uit 1 heer en 10 dames, waarvan Rianne geblesseerd is en niet mee kon doen. In de aanval stonden Julia, Noa, Maddy en Ester beiden als heer, terwijl de verdediging werd bezet door Tosca, Lara, Luna en Kim beiden als heer. Indy en Kellin waren de wissels.
05-03-2017 20:16 uur
Zondagmiddag werd er na twee vrije weekends weer de zaal opgezocht en Purmer was de tegenstander. Thuis werd er nipt verloren, maar het eerste was deze middag de betere ploeg.

Purmer was gedegradeerd, daar Oranje Nassau gewonnen had. De eerste helft werd er wat mat gespeeld door beide ploegen, maar het eerste scoorde veel beter. Na 1-0 was het Coen, die de gelijkmaker inschoot, 1-1, van afstand. Dave maakte 1-2 en Purmer kwam weer gelijk 2-2. Het was Bram, die 2-3 scoorde en Merel van afstand 2-4. Heleen scoorde van afstand 2-5 en Dave, deze middag goed op schot, van afstand 2-6.
26-02-2017 21:12 uur
Furore C2 - Groen Geel C3
Ik hoorde dat jullie bij Groen Geel uit gelijk hadden gespeeld, 6-6. Dus gemakkelijk zal het niet worden, maar beide ploegen hadden de kans om punten te pakken.
18-02-2017 20:46 uur
Het wordt wel lastiger om de ploeg compleet te krijgen maar gelukkig hebben Kim en Sara ons vandaag uit de nood geholpen. Kim deed vanaf het begin mee voor Monique en Sara viel na een kwartier in voor mij. Het verschil werd vandaag voornamelijk gemaakt door een dame van Rapid die wel heel zuiver schoot.
14-02-2017 20:21 uur

Furore F1 - Groen Geel F2
Onze jongste korfballers moesten knallen tegen Groen Geel F2 en ik moet zeggen dat ik het hartstikke goed vond.

Onze ploeg bestond uit: Emma, Tijmen, Maik, Roan, Zeno, Tigo en Myliska met als leiders Kaylee en Anouk.

Tobias nam het scheidsrechteren voor zijn rekening en door het snelle spel van beide ploegen moest hij heel wat keertjes heen en weer rennen.
12-02-2017 21:32 uur
Het was druk zondagmiddag in het Trias. Senioren 4, junioren A1 en senioren 2, hadden gewonnen en toen moest senioren 1 nog aan de bak.
05-02-2017 18:56 uur
Furore C1 - Tweemaal Zes C2 uit Maartensdijk
Ja, jullie tegenstander moest een aardig eindje rijden om te kunnen korfballen en dan gaan ze ook nog zonder punten naar huis. Jammer voor hun maar voor ons heel gaaf.
05-02-2017 17:31 uur
Het werd een enerverende en spannende wedstrijd. Het eerste miste vooral in de beginfase nogal wat kansen en Oranje Nassau profiteerde daarvan. 

Na 10 minuten stonden de eerstelingen met 0-3 achter en het was Dave die de score voor Furore opende 1-3 door vanachter de korf raak te schieten. Even later was het 1-4, maar het eerste kwam beter in de wedstrijd. Coen maakte van afstand 2-4 en even later was het Dave, die van afstand 3-4 inschoot.
29-01-2017 20:19 uur
Furore C3 - KZ C5
Vandaag de 28e was ik bij de toppers van de C3 en zij moeten alles op alles zetten om de bovenste plaats te behouden. Anouk hield een peptalk in de kleedkamer en volgens mij ging iedereen vol vertrouwen tussen de lijnen om een goede wedstrijd neer te zetten.

In de aanval stonden: Dani, Kim, Joeri en Lennard, terwijl de verdediging werd bezet door: Kristel, Isa, Jesse en Ties. Bente was met vakantie en daarom was Bo de wissel. Anouk was coach en de wedstrijd werd geleid door Paul.

29-01-2017 19:59 uur
Het eerste moest zondagmiddag in Diemen spelen tegen DKV/Victoria. De thuiswedstrijd werd verloren en deze middag werd er verdiend verloren. Het eerste kampte met wat vacatures, maar die werden goed ingevuld door Dionne, Wesley en Brian.

Het was al snel 1-0 van afstand, maar even later was het Wesley, via een omdraaibal de gelijkmaker inschoot 1-1. Het werd 2-1 van afstand, maar Coen schoot 2-2 in ook van afstand. DKV/Victoria liep uit tot 5-2, maar Merel schoot van afstand 5-3 in na een goede actie van het vak. Toch was het DKV/Victoria, die uitliep tot 7-3. Nadat Coen een strafworp benutte, 7-4, werd het 8-4 door een strafworp, Caro maakte van afstand 8-5 en Wesley 8-6, maar DKV/Victoria schoot veel beter en vlak voor rust was het 11-6, het werd nog 11-7, maar de ruststand was 12-7.
29-01-2017 10:05 uur
Er waren nogal wat personele problemen, maar gelukkig waren Kimberley, Jordy en Areanne bereid om bij ons in te vallen. Gelukkig maar want anders had deze wedstrijd misschien niet doorgegaan. Hans was met trainen geblesseerd geraakt, maar hij was gelukkig wel bereid om deze wedstrijd te fluiten zodat dit probleem ook weer opgelost was.
22-01-2017 21:15 uur
Furore E3 - Sporting West E3
Toen ik aankwam was de ploeg in de gang van de sporthal aan het rennen, daarna gingen de beenspieren oprekken en de armspieren kregen ook nog een beurt. Zo, alles was lekker los en de wedstrijd kon beginnen. Jullie waren er natuurlijk op gebrand om er een goede wedstrijd van te maken. Uit had de ploeg van Sporting West verloren en dus zouden we ze hier even een poepie laten ruiken.

Onze spelers groep bestond uit: Elise, Isabel, Sanne, Fleur, Dani en Merlijn. De ploeg werd gecoacht door Gaby en Sven, terwijl Ingrid het op zich nam om de wedstrijd in goede banen te lijnen. Ja, ja..........die lijnen, dat is een verhaal apart. Het veld wordt afgezet met paaltjes, want anders is het speelveld zo klein. Dus af en toe even gokken of de bal uit is of niet. Ging allemaal prima.
22-01-2017 20:15 uur
Na de overwinning op Crescendo, vorige week, moest het eerste een thuiswedstrijd spelen in de topsporthal in Koog aan de Zaan. Haarlem was de tegenstander, in Haarlem werd verloren en het was deze middag best moeilijk. Haarlem stond al vrij snel met 0-2 voor, voordat Dave van afstand 1-2 inschoot.

Haarlem liep echter uit tot 1-6, door goed en zuiver te schieten en het eerste schoot niet echt goed. Na negentien minuten was het Dave, die 2-6 raak schoot en even later was het Heleen, die 3-6 maakte van afstand. Even later was het 4-6, doordat Heleen uit een vrije bal scoorde en Sven maakte van afstand 5-7, de spanning was weer terug toen Heleen van afstand 6-7 scoorde, maar Haarlem vond de korf ook weer en met twee doelpunten van afstand was de ruststand 6-9.
15-01-2017 18:57 uur
Furore E1 - KZ E3
Onze E1 staat met ZKC E2 met evenveel wedstrijden en punten bovenaan in de stand, echter ZKV E1 ligt ook nog op de loer, maar die hebben nu nog twee wedstrijden minder gespeeld. Spannend blijft het want jullie moeten 4 maart uit spelen tegen ZKC en 28 januari tegen ZKV . De overige wedstrijden zijn natuurlijk ook belangrijk om te winnen, dus . . . . . . . . . . . ga ervoor met z'n allen, meiden!!!
14-01-2017 21:19 uur
Furore C4 - Zaandam Zuid C1
Allereerst wil ik jullie (en al mijn fans) een gelukkig, sportief en blessurevrij Nieuwjaar wensen. Onze C4 moest de eerste wedstrijd in het nieuwe jaar tegen een C1 ploeg spelen. En ik zie in de stand dat jullie wel 4 C1 tegenstanders hebben. Dus naar mijn mening spelen jullie een beetje te hoog of die andere ploegen te laag. Maar ik moet zeggen, dat jullie er wel lekker enthousiast tegenaan gingen en dat vonden de coaches Stefan en Sanne ook. Het was plezierig om naar te kijken.
14-01-2017 21:06 uur
De competitie is weer hervat en het eerste toog zaterdagmiddag naar Rijnsburg om Madjoe te bestrijden. Madjoe stond op de tweede plek en het zou dus niet gemakkelijk worden. Het werd een wedstrijd met voor het eerste, twee verschillende helften.
14-01-2017 20:56 uur
De eerste wedstrijd in 2017 en dan meteen winnen. Dat is toch heerlijk en smaakt naar meer.
19-12-2016 21:34 uur
Furore D1 – OKV D2 (7-2)
Zaterdag 17 december was ik te gast bij de wedstrijd van de D1, zij moesten tegen de D2 van OKV spelen. Beide ploegen stonden bovenaan in de ranglijst als nr. 2 en 3 met 1 punt verschil. Dus het zou een spannende wedstrijd kunnen worden.
18-12-2016 21:27 uur
Het eerste liep zondagmiddag tegen Purmer in de reservetijd tegen een nederlaag aan. De eerste helft was niet best, er werd veel geschoten in de eerste tien minuten, maar er werd niet gescoord, Purmer kwam voor van afstand, 0-1 en even later uit een vrij bal was het 0-2.

Sven opende de score van halve afstand 1-2 en even later was het Dave, die van afstand de gelijkmaker inschoot, 2-2. Toch was het Purmer, via een strafworp, 2-3 en Heleen schoot echter meteen 3-3 in van afstand. Wederom een strafworp en het was 3-4 en 3-5 van afstand, maar toen Heleen verkeerd werd afgestopt, was het Coen, die de strafworp benutte, 4-5. Toch was het Purmer, die naar 4-7 uitliep, maar na een gemiste strafworp wist Sven afstand 5-7 in te schieten.
11-12-2016 20:18 uur
Furore C2 - Celeritas C1

Vooraf aan de wedstrijd sprak Judit de ploeg nog even toe in de kleedkamer, coach Yara was deze keer niet aanwezig een coach Frank was de wedstrijd ervoor aan het fluiten. Toen deze wedstrijd was afgelopen ging de C2 inlopen en inschieten.  Even daarna floot Willem in en kon de wedstrijd beginnen, inmiddels had Ada, de moeder van Lisa de plek achter de knoppen ingenomen. De opstelling was: aanval - Daniek, Kim, Bo (heer) en Sem. Verdediging - Lisa, Robyn, Mette (heer) en Youri.
11-12-2016 20:12 uur
Zondagmiddag in sporthal de Enterij, de wedstrijd tegen Helios, altijd moeilijke en spannende wedstrijden, maar deze middag was het eerste, de veel betere ploeg.

Helios kwam op 1-0, via een strafworp, maar Sven maakte in dezelfde minuut 1-1 van afstand, twee minuten later, schoot Bram van afstand raak, 1-2 na een goede actie van het vak. Wederom een strafworp voor Helios en het was 2-2, maar toen kwam het eerste los, er werd in hoog tempo gespeeld en nadat Lisanne verkeerd werd afgestopt, was het Sven, die de strafworp benutte, 2-3.
10-12-2016 20:11 uur
Furore 6 heeft vandaag een record aantal doelpunten gemaakt maar wint helaas niet.

We moesten vandaag de punten in Enkhuizen laten, maar speelden denk ik wel een van onze betere wedstrijden. Het verschil was dat DTS toch makkelijker doelpunten maakte dan wij. Waar René was, wisten wij niet dus gingen we maar zonder hem weg. Ook marion is helaas nog niet van de partij maar gelukkig waren wij verder compleet. In de aanval begonnen André, Hans, Monique en Marianne. In de verdediging starten John, Joost, Nettie en Ingrid. Patrick begon op de bank. DTS scoorde als eerste maar Hans maakte van afstand gelijk.
04-12-2016 21:18 uur
Furore A2 - Sporting West A2 (4-10)
Zondag rond het middaguur speelde onze A2 tegen Sporting West A2 en ik was erbij. Daar Daphne en Nicky geblesseerd waren, speelden Doenja en Lieke mee.
04-12-2016 20:50 uur
Zaterdagmiddag toog het eerste naar Amsterdam om Oranje Nassau te bestrijden. Geen gemakkelijke opgave, maar het werd een doelpuntrijke wedstrijd met een bizar einde.
28-11-2016 20:11 uur
Furore D2 - Thor D1 uit Harmelen
Ja, die Thor spelers kwamen van best ver, vlakbij Utrecht, om een wedstrijdje te spelen. Dit houdt in dat wij daar ook een keer naar toe moeten. Deze wedstrijd in het Trias speelden we met 8 dames en 2 heren. Rens en Nila waren er niet bij deze keer.
28-11-2016 20:01 uur
Zondagmiddag in het Trias, de belangrijke wedstrijd tegen DKV/Victoria. Beide ploegen hadden nog geen punten en het werd een spannende wedstrijd deze middag. Lees het verslag van Sibbeltje.
21-11-2016 18:32 uur
Zondagavond moest het eerste aantreden tegen Haarlem en de verwachting van Sibbeltje was, dat het geen gemakkelijke wedstrijd zou worden. Het werd een spannende wedstrijd, en, in het laatste gedeelte, ging het eerste toch met verlies naar huis.

De eerste helft. Het eerste ging scherp van start, goed verdedigen en leuke aanvallen. Heleen opende de score van afstand, na twee minuten, 0-1 en een minuut later was het wederom Heleen, die van afstand 0-2 inschoot. Na de wissel, was het Sven, die van afstand 0-3 er in legde en Haarlem schoot ook raak na tien minuten 1-3. Prompt was het Heleen, van afstand raak, 1-4, maar in dezelfde minuut schoot Haarlem 2-4 in. Dionne maakte 2-5 en toen was er een periode, dat het scoren niet lukte van beide kanten, maar na 3-5 was het, jawel, Heleen van afstand 3-6.
20-11-2016 16:23 uur
Furore C3 - OKV C3 (5-5)
Voordat deze wedstrijd begon speelde de C4, gefloten door Joost. En omdat het de laatste wedstrijd was die hij leidde werd hij door Paul namens de “Furorefluit” in het zonnetje gezet en verrast met een mooie bos bloemen. Joost bedankt!
13-11-2016 19:47 uur
Furore A1 - OKV A1
De Furorebril is weer uit de kast gepakt en begint met bovenstaande wedstrijd. In de aanval begonnen: Ivo, aanvoerder, Hidde, Judit en Myrthe, terwijl de verdediging werd bezet door: Jesse, Jurre, Eline en Yara.

Susanne was de coach en opeens hadden we twee scheidsrechters, nl. Sven en Henk Duits. Er was ergens iets niet goed gegaan, uiteindelijk heeft Henk gefloten.
13-11-2016 19:04 uur
Zondagmiddag was Crescendo de eerste tegenstander in de derde klasse van de zaalcompetitie. En het was duidelijk wennen voor de eerstelingen. Er werd scherp verdedigd door de tegenstander en daardoor werd er, vooral in de eerste helft, slecht geschoten.
13-11-2016 18:47 uur
Vandaag de eerste wedstrijd van het zaalseizoen. Het Trias was een beetje heet en het tijdstip was ook niet echt ideaal, maar je moet het er mee doen. De doelpunten waren ook erg duur, maar gelukkig lieten we er ook heel weinig door.
16-10-2016 20:19 uur
Zondagmiddag was de wedstrijd tegen de koploper en het was prachtig weer, dus het was goed toeven op de Omzoom. De wind was matig uit het oosten en daar moet je dus rekening mee houden. Het eerste kwam met Dionne voor Lisanne en kwam goed uit de startblokken, in de eerste minuut was het Heleen, die van afstand de score opende 1-0 en twee minuten later was het Coen, van afstand 2-0. Via een omdraaibal was het 2-1, maar Sven maakte 3-1 ook via een omdraaibal.
16-10-2016 20:13 uur
Alweer de laatste thuiswedstrijd buiten. De tijd vliegt, dat blijkt maar weer. Wat ook voorbij vliegt dat zijn de punten, want wat we ook doen we krijgen ze maar niet te pakken ook al komen ze wel steeds dichterbij.
16-10-2016 19:44 uur
Furore F1 - Blauw Wit F1
Dit zijn de aller jongsten van onze club en het is heel plezierig om deze kinderen door het veld te zien rennen. Onze ploeg was over het algemeen iets jonger dan de tegenstander en dat was in de wedstrijd ook wel te zien. Er werd door Blauw Wit wat beter overgespeeld en ook het schot op de korf was bij ons een stukje minder. MAAR HET ENTHOUSIASME WAS ER WEL!!!
09-10-2016 19:36 uur
Een kleine impressie. Er werd op deze zaterdagmiddag op echt gras gespeeld, dus dat was even wennen. Ook was het prachtig weer en zaterdag 1 speelde deze middag een goede wedstrijd, maar trok aan het kortste eind in de laatste tien minuten en dat was jammer, want een gelijkspel had er wel ingezeten.
09-10-2016 19:01 uur
Een volledig eerste begon zondagmiddag aan de wedstrijd tegen HBC.
HBC had nog niet verloren, dus het eerste was gewaarschuwd, echter het werd een eenzijdige wedstrijd met een veel sterker Furore. Het was Bram, die de score opende 0-1 vanachter de korf na een goede actie van het vak en even later was het weer Bram die 0-2 inschoot, nadat Coen de bal had onderschept. HBC kwam op 1-2 uit een vrije bal, maar even later was Dave met 1-3 van afstand.
02-10-2016 19:13 uur
Furore B2 – Swift B2 (5-1)
Op zaterdag 1 oktober was ik de gast bij de B2 om hun wedstrijd tegen Swift te aanschouwen. Deze ploeg bestaat bijna geheel uit meiden, maar Kellin is de uitzondering bij deze ploeg en ook de trainers, Marcel, Marco en Justin zijn van het andere geslacht, dus is het toch weer een beetje gemixt.
02-10-2016 18:49 uur
Zaterdag 1 oktober speelde Zaterdag 1 thuis tegen Rapid. Geblesseerde heren langs de kant, Patrick en Rene C., en Marion is op vakantie. We waren nog niet begonnen of stonden 0-3 achter. Joost maakte de 1-3. Nadat Rapid had gescoord trokken Marianne (van afstand), Joost (strafworp) en Ingrid van halve afstand de stand weer gelijk: 4-4. Voor rust scoorde Rapid nog 4-5.
02-10-2016 18:36 uur
Het was bij de start van de wedstrijd droog, maar dat bleef niet lang zo. Flinke regenbuien en zelfs een onderbreking door enkele klappen onweer, maar de wedstrijd kon snel hervat worden.
25-09-2016 19:23 uur
Furore B1 - ZKC'31 B1 (4-9)

Op de dinsdag voor deze zaterdag moesten de twee ploegen ook al tegen elkaar spelen in Zaandam, dus nu op de Omzoom weten we wie onze tegenstanders zijn. Volgens Arjan zal het niet gemakkelijk worden. ZKC is een goede ploeg en al een stukje verder dan wij. Maar we zullen er tegenaan gaan en het hun zo moeilijk mogelijk maken. Ik vind dat de ploeg daar goed in geslaagd is.

De aanval bestond uit: Kristie, Senna, Tom en Rory.
In de verdediging gingen beginnen: Julia, Lotus, Thomas en Rik.
Wissels waren Noëlle en Danny.
De coaching gebeurde door Arjan en de wedstrijd werd geleid door Jerry.
25-09-2016 18:43 uur
Een volledig eerste toog zaterdagmiddag naar Andijk, een flinke reis, maar daar aangekomen bleek Sporting Andijk op een prachtig nieuw veld te spelen, naast de voetbalclub. Het eerste had verleden week een reuze uitslag en de verwachtingen waren deze middag, dat er wel eens een flinke uitslag uit zou kunnen komen en dat werd het ook.

Het was prachtig weer en er waren ook best wat supporters meegereisd naar Andijk, de wedstrijd ging in het begin nog wel gelijk op, Coen scoorde vrijwel meteen 0-1 van afstand en het was  snel 1-1. Het werd 1-2, kansje onder de korf Sven, toch werd het 2-2 in dezelfde minuut. Heleen scoorde in de tiende minuut 2-3 uit een vrije bal en Coen benutte een strafworp, 2-4.
11-09-2016 19:41 uur
Furore C1 - Aurora C1
Vandaag was de C1 de ploeg voor de Furorebril en de opstelling was als volgt:

Aanval Verdediging
Doenja Femke
Tess Kayleigh
Daniël Sven
Dylan Tycho
Lieke is geblesseerd en moet geopereerd worden aan haar knie. Sterkte Lieke en we hopen dat je na verloop van tijd weer lekker kunt sporten. Bo is reserve.  De coaches zijn Ekke Jan en Dave, terwijl het geheel in goede banen wordt geleid door Patrick.
04-09-2016 22:49 uur
Furore E2 – Groen Geel E7
Ja, ja, voor de E2 de eerste wedstrijd op het nieuwe sportpark De Omzoom tussen de rode lijnen. Maar ja, jullie zijn gewend om op een klein veld te spelen, alleen de kleur van de lijnen waren veranderd en dat werd snel begrepen. Deze ploeg bestaat uit de meisjes Tess, Britt, Sacha, Solane en jongens Casper en Lyem. De trainers/coaches zijn Ronald en Julia. Nou trainers, een leuke ploeg waarmee jullie nog veel plezier kunnen beleven. Sacha was er deze wedstrijd nog niet bij en Britt zou wat later komen.
De wedstrijd……….
04-09-2016 19:57 uur
De eerste wedstrijd in de nieuwe competitie was in Zaandam tegen Zaandam Zuid. Er werd in de eerste helft niet veel gescoord. Beide ploegen verdedigden sterk, dus er werden niet veel kansen weggegeven.
06-07-2016 12:14 uur

Het seizoen is afgelopen. Normaal stond hier een wedstrijdverslag van één van de teams van Furore. Na de vakantie zullen hier weer verslagen staan. Wil jij jouw verslag op deze plek? Stuur dan een verslag van de wedstrijd naar: redactie@kvfurore.nl

06-06-2016 20:46 uur

Furore C3 – OKV C2 (8-3)
Dit werd een zeer belangrijke wedstrijd, want OKV stond bovenaan en was al kampioen. Maar........ als wij konden winnen vandaag, waren wij ook kampioen met hetzelfde aantal wedstrijdpunten. En als we met 4 punten verschil winnen, nemen we de plaats van OKV over, we zijn dan wel beide kampioen, maar wij de allerbeste ploeg.

05-06-2016 22:43 uur
Na een weekje vakantie, is het toch tijd om ook een stuk over de E3 te vertellen. Na de zomer in 2015 werd ik gevraagd of ik misschien de F2 wilde trainen en coachen, ik twijfelde een beetje omdat ik meestal meer heb met wat grotere jeugd. Maar mij werd beloofd dat het een leuk team was die heel graag iets wilde leren, een team met 6 meiden.
04-06-2016 21:48 uur
Onze laatste Slibkuil kampioenen: Furore C3! Gefeliciteerd toppers!
31-05-2016 20:58 uur
Het eerste veldseizoen speelde we een oefenwedstrijd tegen Exakwa die wonnen we met wel 20-0! We gingen positief het eerste seizoen in. We speelde tegen Blauw-Wit C1, Roda C1 en KZ/Hiltex C2. Tegen Blauw-Wit wonnen we twee keer met 9-7 en 2-10! Roda was een wat sterkere tegenstander waar we dan ook wat moeite mee hadden en we twee keer gelijk speelden met 4-4 en 3-3. KZ/Hiltex was onze grootste concurrent. Die waren het eerste veldseizoen een maatje te groot voor ons en verloren dan ook met 1-8 en 3-1. In deze competitie zijn we op een mooie tweede plek geëindigd.
30-05-2016 21:00 uur

Furore C1 - KZ C2 8-14

Konden we door deze wedstrijd gelijk komen met KZ of zullen we op de 3e plaats eindigen?

In de aanval stonden Rik, Danny, Yanis en Lotus, terwijl we in de verdediging zagen Thomas, Rory, Noëlle en Kayleigh. De wissels waren vandaag Senna en Daniël. De wedstrijd werd geleid door een scheidsrechter van ZKC en onze coaches waren Eline, Coen en Sven. Sven was er in het begin even niet bij, want die had de wedstrijd ervoor gefloten.

29-05-2016 21:25 uur
De laatste wedstrijd op de Slibkuil van een volledig eerste. Een wedstrijd, waar niets meer op het spel stond en waar het eerste, na de fikse domper van verleden week, er toch nog een redelijk goede wedstrijd van maakte met veel doelpunten. Een leuk idee was het, dat de eerstelingen voor het begin van de wedstrijd een bloem uitdeelden.
29-05-2016 19:47 uur
Vandaag de laatste wedstrijd van het seizoen. Hans en ik waren beiden op de laatste training geblesseerd geraakt. Monique, Patrick en Marion konden vandaag niet en ook René C speelde niet mee. Maureen en Nienke waren bereid om er voor te zorgen dat wij vandaag met vijf dames en ook vijf heren waren. In de aanval begonnen Jordy, John, Maureen en Nienke en in de verdediging starten Joost, René, Arianne en Nettie. Tegen en bij Helios hebben wij het vaak moeilijk en ook nu begon het moeizaam. Wij kwamen vrij snel met 2-0 achter. Arianne benutte een kansje achter de korf gevolg door een droge knal van Nettie dus het stond weer gelijk.
23-05-2016 20:36 uur

Op een regenachtige zondagmiddag moesten wij in Zaandijk spelen. We waren erg gebrand om te winnen en we gingen er vol voor.

De wedstrijd begon en KZ/Hiltex scoorde gelijk de 1-0. Al snel kwam er een afstandsschot van Eline achteraan, 1-1. Anouk scoorde de 1-2 met een korte kans achter de paal en een tijdje later de 1-3. KZ/Hiltex had veel kansen maar de bal viel er maar niet in. Bij ons daarentegen lukte het wel.

22-05-2016 22:00 uur
Furore E1 - Haarlem E2 (8-4)
Jikke, Allysa-Lynn, Fenna, Tom, Lotte en Melissa waren best wel een beetje zenuwachtig en ik denk de coaches Bas en Kayleigh ook. Wat was namelijk het geval............ De E1 kon vandaag kampioen worden, maar dan moesten we wel winnen.
22-05-2016 17:57 uur
Het eerste kwam zondagmiddag in Diemen in actie tegen DKV/Victoria. Een beladen wedstrijd, want beide ploegen hadden de punten hard nodig. DKV/Victoria om zich veilig te stellen en het eerste om te proberen zich veiliger te spelen, alles, om degradatie te voorkomen.
22-05-2016 14:15 uur
Op deze mooie lentedag, 21 mei, had de C3 van Furore een wedstrijd. Omdat Ekke er niet was, waren Ineke en Albert de coaches. Lieke M. mag helaas de komende drie wedstrijden niet meedoen, dus die stond ingepland als cheerleader.
22-05-2016 13:39 uur
Vandaag moesten wij in verband met ons jaarlijkse uitje al om 10 uur spelen. Tegen de kampioen dus we konden een behoorlijke tegenstand verwachten. René C. deed nog niet mee en John floot de E1 maar verder was iedereen binnen de lijnen te bewonderen.
21-05-2016 16:05 uur
Furore B1 is met 12-12, na een super spannende wedstrijd, kampioen geworden! Gefeliciteerd toppers!!
09-05-2016 16:35 uur
Op deze zeer mooie zaterdagmiddag speelden we tegen het team uit Anna Pauwlona. Een leuk team wat ook altijd na de wedstrijd nog een drankje blijft nuttigen. We hadden veel afwezigen: Jordy, Ariane, André, Marianne, Ingrid, Joost en René C. Maar Maureen, Sandra en Yara kwamen onze dames versterken. Danny Schermer was onze scheidsrechter.
09-05-2016 16:07 uur
Furore 4 - Groen Geel 5
Ja, deze wedstrijd ging om het kampioenschap, maar . . . . . . . .  het lijkt wel of de tegenstanders bang zijn voor ons 4e. Onze ploeg was paraat, maar Groen Geel was er nog niet. En wat later bleek, ze zouden ook niet komen. Er was door hen afgebeld, maar niemand weet naar wie of wanneer. Jammer, want het zou de kampioenswedstrijd worden van ons 4e met uiteraard een groot verslag en foto’s.
08-05-2016 19:27 uur
Deze middag in het zonovergoten Westerpark, een belangrijke wedstrijd tegen Sporting West. Een volledig eerste kwam goed uit de startblokken en Bram werd al vrij snel verkeerd afgestopt en Dave benutte de strafworp 0-1. Heleen maakte via afstand 0-2, maar het werd 1-2, via een strafworp. Even later was het Sven, die een kansje benutte 1-3, maar van afstand werd het 2-3. Toch bleef het eerste aan de goede kant van de score, want het was Dave, die van afstand 2-4 inschoot.
01-05-2016 21:29 uur
Zondagmiddag speelde het team van Zweden in het Trias een oefenwedstrijd tegen het eerste. De ploeg komt uit Stockholm en er spelen een aantal studenten in, waaronder drie Nederlanders.
26-04-2016 16:10 uur
Nieuws
Deze maand is het KNKV begonnen met het certificeren van verenigingen met het kenmerk “Arbitrageproof vereniging”. Afgelopen week hebben we, naar aanleiding van onze gesprekken met de KNKV-projectmedewerker verenigingsarbitrage verleden jaar, de vraag gekregen of we hier al klaar voor zijn. Het gaat hier om het implementeren van een beleidsplan rondom de uitvoering, bewaking en evaluatie van onze arbitrage doelstellingen.
25-04-2016 21:04 uur
Furore D2 - Groen Geel D4 (3-6)
De ploeg van Stefan en Sven had afgelopen week op een avond al tegen Groen Geel D4 uit gespeeld en met 0-7 gewonnen. Dus dat moet nu ook kunnen, maar . . . . . . . . . .
25-04-2016 19:46 uur
Het weer viel mee deze middag, het was fris maar er kon goed gespeeld worden. De harde wind en sneeuwbuien, zoals voorspeld was, zijn er niet geweest. Veel publiek en zij hebben toch wel een spannende wedstrijd gezien. Met niet al te veel doelpunten, maar met twee hard werkende ploegen.
18-04-2016 20:22 uur
Vandaag waren Marianne (deed ander nuttig werk voor Furore), Monique en René C niet binnen de lijnen te bewonderen. We hadden wel versterking van Maureen. We begonnen met Hans, Jordy, Arianne en Maureen in de aanval en John, Joost, Marion en Ingrid in de verdediging. Over de eerste helft kan ik heel kort zijn. Er gebeurde weinig aan onze kant want we wisten de bal er geen een keer in te leggen en aangezien Badhoevedorp dit wel vier keer deed, stonden we dus met de rust behoorlijk achter.
18-04-2016 20:15 uur

Zaterdagmiddag in Amsterdam moest het eerste het opnemen tegen Triaz en dat werd een zware opgave. Guido speelde voor Marwan, die geblesseerd is en Triaz ging als een speer van start en na zeven minuten stond het eerste al met 3-0 achter. Toch kreeg het eerste daarna wat meer vat op het fysieke spel van de tegenstander en Lisanne werd verkeerd afgestopt, Guido benutte de strafworp 3-1. Coen schoot een paar minuten later 3-2 in van afstand en vijf minuten daarna werd Caro verkeerd afgestopt en Coen benutte de strafworp 3-3. Triaz scoorde 4-3 en via een strafworp werd het 5-3.

04-04-2016 21:01 uur
De eerste wedstrijd buiten, maar dat was helemaal niet erg want het was prachtig weer. René C, Marion en Andre waren afwezig maar verder was iedereen er. We begonnen met Monique, Marianne, Jordy en René in de aanval en Areanne, Ingrid, John en Joost in de verdediging. Na 1,5 minuten stonden we al met 2-0 voor door René en Jordy. In de volgende aanval benutte Areanne een kansje achter de korf en daarna scoorde zij er ook nog eentje van halve afstand: 4-0!
04-04-2016 20:50 uur
Lekker weer om de eerste wedstrijd na de zaal te beginnen. DSO staat op de tweede plek, dus het zou niet gemakkelijk worden en dat werd het ook niet.
Het eerste kwam in het begin van de eerste helft niet goed uit de verf en DSO liep gestaag wat uit. Na 1-0, maakte Lisanne gelijk via halve afstand 1-1, maar DSO liep uit tot 4-1, via twee afstandschoten en een strafworp, Dave werd verkeerd afgestopt en benutte de strafworp, 4-2.
04-04-2016 20:12 uur
Onze B1 speelt de voorjaarscompetitie met KIOS B1, Rapid B1 en Groen Geel B2, uit en thuis, dus 6 wedstrijden. Afgelopen zaterdag kwam KIOS op bezoek. Aangezien de scheidsrechter van de bond er niet was (had zich afgemeld) en Edward als back-up stond, mocht hij deze klus klaren. Dank!

21-03-2016 21:07 uur

Furore B2 – KZ B5

De sfeer was prima en de voornemens waren goed, want ze hadden uit maar met 1 puntje verschil verloren. Het moest dus mogelijk zijn minimaal 1 puntje te pakken.

Of dit er ook uit zal komen, is pas bekend aan het einde van dit verslag.

15-03-2016 19:07 uur
De wedstrijd Furore tegen Helios op zaterdag 12 maart was een spannende wedstrijd.
14-03-2016 21:30 uur
Furore C4 - DTS C1 (5-2)
Deze wedstrijd was wel belangrijk, want als we zouden winnen waren we DTS voorbij in de stand en dat zou toch een verdiende prestatie zijn.
14-03-2016 21:17 uur
Een prima uitslag en het eerste heeft knap de laatste wedstrijd van de zaalcompetitie gewonnen van de koploper. Onze voorzitter, Dave, was er best blij mee.
14-03-2016 20:21 uur
Afgelopen zaterdag speelde de E2 hun laatste zaalwedstrijd van het seizoen tegen SDO uit Hillegom. Omdat concurrent Purmer in de weken ervoor punten had laten liggen, zouden jullie bij winst kampioen kunnen worden.
Er waren veel vaders, moeders, broertjes, zusjes, opa's en oma's om jullie aan te moedigen.
07-03-2016 21:13 uur

Furore 2 - DKV/Victoria 2 (8-10)

De opstelling was: in de aanval Danny, Brian, Lisa en Marloes en in de verdediging moesten Edward, Martin, Liza en Esther het waarmaken. Als reserves zaten op de bank Guido, Sandra en Wesley. Coach was Peter en de knoppenkast werd bediend door Monique.

Voor de wedstrijd werd 1 minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan Jan Pirovano, die afgelopen week was overleden. >Lisa neemt de bal uit en tijdens het samenspel werd voordat er een schot kwam de bal onderschept en ging naar de andere kant. Het werd al gelijk 0-1 via een afstandschot.

06-03-2016 22:12 uur
Wat is het mooi dat de junioren of de A1 kampioen zijn geworden. Een prachtig gelijkspel tegen KVA A2 (9-9) was genoeg om het kampioenschap te veroveren.
06-03-2016 22:04 uur
Afgelopen zaterdag moest de D1 spelen tegen KZ. Bij gelijkspel of winst zou deze hele leuke ploeg kampioen zijn.
06-03-2016 19:52 uur
De wedstrijd startte met een indrukwekkende minuut stilte voor ons overleden erelid, Jan Pirovano. Na twee weken niet spelen was DKV/Victoria de tegenstander. Uit werd er gewonnen na een lastige wedstrijd en deze zondagmiddag werd het ook weer moeilijk. De inzet was goed, maar de afronding van de kansen liet te wensen over. Al snel was het 0-1 van afstand, maar Heleen scoorde 1-1 uit een vrije bal. Het werd 1-3 voor DKV, maar Marwan maakte vanachter de korf 2-3, na een goede actie van het vak.
06-03-2016 19:43 uur
Na een aantal weken zonder korfbalwedstrijden gingen wij voor de laatste wedstrijd naar Sporting West in Amsterdam. Je zal er toch elke week moeten parkeren, maar gelukkig is dat voor ons niet zo.
22-02-2016 21:10 uur
Furore E2 – KVA E3 (10-2)
Voordat de wedstrijd begon in de turnzaal werden door Gaby de grondplaten, palen en manden geplaatst, best een zware klus. Gaby en Joyce, die moest fluiten, stonden eens te kijken naar het speelveld tussen de gele lijnen. De lengte is wel goed maar het is wel erg smal. Weet je wat, we pikken er gewoon een stuk bij en zo gezegd, zo gedaan…….aan één kant nemen we de oranje lijn, dat scheelt zo’n 3 meter. Wat paaltjes neergezet, de korfbalpalen iets verzet en klaar is Kees.
22-02-2016 20:17 uur
Allereerst van harte gefeliciteerd met dit geweldige resultaat. Wat een onwijs leuk team en wat zijn jullie dit jaar gegroeid! Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen AW/DTV gepland. AW/DTV staat onderaan de ranglijst mede doordat zij nog eerstejaars B zijn en nog kracht tekort komen, maar gezien hun doorzettingsvermogen / techniek en geduld konden zij nog enigszins bijblijven. Onze B1 was vorige week door het verlies van KIOS al kampioen geworden en mocht afgelopen weekend laten zien, voor een behoorlijk volle tribune, dat zij de ware kampioenen zijn.
16-02-2016 19:26 uur
Eerste helft spannend, kwamen moeilijk tot scoren behalve Eline.
16-02-2016 19:23 uur
Dylan en Doenja begonnen op de bank en Lieke L. deed mee met de C1. GG scoorde 1-0 en 2-0 door 2 afstandsschoten. Gelukkig scoorde Rory de 2-1 door een kleine kans te benutten bij de korf. Hierna weer twee afstandsschoten door GG, hier hadden we echt wel moeite mee!
15-02-2016 20:29 uur

Furore D1 - Purmer D1 (9-2)
Purmer staat zo'n beetje onderin dus het zou een makkie moeten worden. Maar we gaan niet op de zaken vooruit lopen.

14-02-2016 20:39 uur
Crescendo was de tegenstander zondagmiddag in Leiden. De twee ploegen stonden op gelijke hoogte, qua punten en het zou dus een moeilijke wedstrijd worden. Thuis werd nipt verloren en het zag er in de eerste helft al snel naar uit, dat het eerste het niet gemakkelijk zou krijgen.
14-02-2016 20:24 uur
Vorige week hadden wij net vier heren en nu hadden we er wel zeven.  In de uitwedstrijd hadden wij net aan gewonnen, dus het beloofde een spannend potje te worden. De wedstrijd begon iets later, maar om iets over zeven begonnen we met Hans, Jordy, Monique en Nettie in de aanval en René K., Joost, Arianne en Ingrid in de verdediging. Marion, Marianne, Patrick S. en René C. deden niet mee en John, Andre, Patrick L. en Nienke begonnen op de bank.
08-02-2016 22:16 uur
Rene C., John en Patrick konden vandaag niet meedoen maar we hebben er twee nieuwe sterren bij. Jordy en Arianne, welkom bij de club. Ze hebben ook al korfbalervaring dus het meedoen bij ons was voor hun geen enkel probleem. Wij zien jullie als een versterking welke wij hard kunnen gebruiken. De wedstrijd vóór ons liep nogal uit en omdat de scheidsrechter weg moest, speelden wij tweemaal 28 minuten.
07-02-2016 16:15 uur
De heren waren precies met zijn vieren want John, René C. en Hans deden niet mee, maar de dames waren wel met zeven want Nienke en Kimberley waren bereid om bij ons in te vallen. Het was al bekend dat ik maar een kwartier mee zou doen en Nienke had snel last van haar knie dus het was maar goed dat er zoveel dames waren. Nu de wedstrijd.
07-02-2016 14:57 uur
Furore E1 – Ados E1 (7-9)
Ik liep de grote zaal in, daar speelden al wat grotere kinderen. Judit zei, dat er na deze wedstrijd aspiranten moesten spelen. O ja, dacht ik toen, ik moet in de turnzaal zijn voor deze E1 – wedstrijd. Het speelveld was uitgezet met wat pionnen en de gele lijn. Alleen de gele lijn is wel wat klein voor deze E1 – spelers.
02-02-2016 10:12 uur

Furore E3 -SDO E2 (8-0)

Ik kwam de kleedkamer binnen, waardoor ik altijd naar de zaal loop, en hier was Susan met haar ploeg een bespreking aan het houden voor de komende wedstrijd. Eén van de onderwerpen was de bal naar de korf van de tegenpartij spelen als de bal is onderschept. In hoeveel keer gooien moet de bal aan de overkant zijn? In 3 of 4 keer, dus moeten we allemaal . . . . . . . . . . Rennen!!!!
01-02-2016 12:45 uur
Zondagmiddag toog het eerste naar Haarlem om Aurora te bestrijden en het werd geen gemakkelijke wedstrijd. Aurora ging meteen zeer fel van start en het was na twee minuten spelen al 2-0 door een strafworp en een schot van halve afstand, dat was even schrikken, want even later was het 3-0 van halve afstand. Het eerste moest zich herpakken en dat gebeurde ook. Coen werd verkeerd afgestopt bij de korf en hij schoot de strafworp erin 3-1. Even later was het Marwan, die van afstand 3-2 inschoot. Een gemakkelijk gegeven strafworp werd door Aurora gemist, maar ze maakten toch 4-2 door een doorloopbal.
25-01-2016 20:24 uur
Het begin was wat rommelig, van in de zaal honkballen had ik nog nooit gehoord. Deze sporters hadden de zaal tot 12 uur en het 4e begon om 12 uur. Het inlopen en inschieten voor deze wedstrijd werd door beide teams gedaan in de turnzaal, een goede oplossing. Toen de honkballers uit de grote zaal waren werd deze speelklaar gemaakt voor het korfballen. Er waren wat moeilijkheden met een putje, waarin de paal geplaatst moest worden, maar uiteindelijk was alles klaar en kon Hans de wedstrijd beginnen, maar wel ruim 10 minuten te laat. In die tussentijd had ik ook nog bij de ploeg gezeten tijdens de bespreking. Het wisselbeleid zou ter sprake komen, maar er werd besloten dit na de wedstrijd te doen. Kortom het kwam hierop neer, dat in beide helften de volle 100% gegeven moest worden en om met mijn woorden te spreken: de beuk erin!
25-01-2016 20:06 uur
Zondagmiddag was de uitwedstrijd in Limmen tegen Helios, thuis was er nipt verloren en het zou deze middag ook niet gemakkelijk worden. Het werd een spannende wedstrijd, vrij fysiek, maar het bleef binnen de grenzen en er werd keihard gewerkt. De wedstrijd ging in het eerste kwartier gelijk op, Helios maakte 1-0 uit een vrije bal, maar het was Marwan, die van afstand al snel 1-1 inschoot. Nadat Helios was uitgelopen tot 3-1 was het Dave, die van afstand 3-2 maakte, Marwan schoot even later 3-3 in en Sven maakte snel 3-4 in van halve afstand. Het werd 4-4 en 4-5 door Heleen uit een vrije bal, toen waren er nog maar 9 minuten gespeeld. Marwan maakte 4-6 van afstand, maar prompt was het 5-6. Het eerste liep daarna wat uit, Sven maakte van afstand 5-7 en Dave verzilverde een strafworp, verdiend door Merel 5-8.
24-01-2016 22:16 uur
Vandaag naar Purmerend. De opstelling was in de verdediging: Myrthe, Kellin, Femke en Doenja (H) en in de aanval Lieke M. (H), Mette, Rory en Lieke L. Op de bank zitten Floor, Romy en Dylan. De wedstrijd begon. Er werd goed overgespeeld en de eerste poging op de korf werd net gemist. Rory in de aangeef en lieke L. met het schot. Jammer, net mis.
18-01-2016 20:49 uur
Furore D2 – KVA D2 (1-3)
Ja ja, dat werd een belangrijke wedstrijd vandaag, het ging om de punten en om het plaatsje wisselen in de stand met KVA. Iedereen had er zin in, we gaan er tegenaan.
18-01-2016 20:19 uur
Zondagmiddag drie thuiswedstrijden in de nieuwe sporthal Zaandam Zuid, het Trias was bezet deze zondag, dus togen de supporters naar Zaandam. Een fraaie sporthal en er werden drie overwinningen meegenomen naar Krommenie.
17-01-2016 21:41 uur
Toch raar als je thuis maar dan toch uit speelt in Zaandam in overigens wel een mooie hal met naar ik heb vernomen heerlijke douches. We zijn de wedstrijd gestart met Danny en Liza (gelukkig weer thuis en ze kon bij ons zijn) op de bank.
17-01-2016 19:51 uur
Afwezig door blessures en werk waren: Ingrid, Hans en John. Als extra wissels/spelers waren er Anouk en Patrick. De eerste aanval bestond uit Patrick S., Patrick L., Monique en Marion. De eerste verdediging bestond dit keer uit Joost, Rene Kruithof, Nettie en Marianne. Vol goede moed vertrokken we naar Osdorp waar we de uitwedstrijd laat in de middag moesten gaan spelen.
11-01-2016 12:25 uur

DE KANGOEROES

Afgelopen woensdag 6 januari ging ik eens kijken bij de kleinsten van onze vereniging, nl. de KANGOEROES. Half 6 was iedereen aanwezig en Kaylee en Senna zetten de spullen klaar om de kinderen de beginsels van het korfbalspel aan te leren.

10-01-2016 19:49 uur
De koploper kwam zondagmiddag op bezoek, dus een moeilijke tegenstander. Het eerste kwartier ging de strijd gelijk op. Marwan werd verkeerd afgestopt en Dave benutte de strafworp 1-0, echter het werd al snel 1-1 van afstand. Coen schoot 2-1 vanachter de korf, maar het werd al snel gelijk 2-2.
04-01-2016 21:09 uur
Vandaag onze eerste wedstrijd in het nieuwe jaar tegen Helios. In de aanval begonnen Dylan, Doenja, Romy en Femke, in de verdediging Rory, Lieke M., Lieke L. en Myrthe. Aan de kant stonden Kellin, Floor en Mette. Helios is altijd lastig.
04-01-2016 20:43 uur

Furore F1 – WWSV F1 (5-6)

Ja, ik was dit keer bij de jongste korfballers van Furore te gast en ik heb me uitstekend vermaakt. Er werden in de grote zaal 3 wedstrijden tegelijk gespeeld, 2 door Roda en 1 door Furore. Op lagere palen natuurlijk en ook met een kleinere bal.

Onze F1 bestond uit: Dani, Sanne, Roan, Isabel en Larissa en onze coach was Merel. En we hadden Allysa-Lynn nog achter de hand om in te kunnen vallen.

21-12-2015 20:58 uur

Furore C4 - Vlug & Vaardig C1 (1-2)

Onze C4 bestaat uit een flinke groep jongens en meiden. Bo en Sem waren er nu niet bij, want die waren op vakantie. Goed dat ik op tijd was, want ik had dat wel even nodig om de namen uit mijn hoofd te leren met wat hulpmiddeltjes uiteraard. Zoals de kleur van de schoenen, kleur haar, bril e.d. dus toen de opstelling bekend gemaakt werd wist ik wel wie wie was.

21-12-2015 20:52 uur

Zondagmiddag jl. moesten het tweede en het eerste naar Diemen, niet gemakkelijk.

De strijd ging vooral in de eerste helft gelijk op. Er werd hard gewerkt, maar de ploegen kwamen niet los van elkaar. Na 1-0 was het Dave die in dezelfde minuut 1-1 van afstand inschoot. Even later was het Sven die 1-2 van afstand maakte, maar prompt werd het weer gelijk 2-2. DKV/Victoria nam een voorsprong 3-2, maar in dezelfde minuut schoot Heleen van afstand 3-3 in.

14-12-2015 13:21 uur
Furore B1 - ZKV B2 (10-9)
Deze wedstrijd was erg belangrijk, want er waren 5 ploegen met 4 punten. Dus bij verlies kon je zo naar de vijfde plaats stuiteren en bij winst kon de koppositie versterkt worden. En ik geloof dat onze B1 nog een appeltje te schillen had met ZKV.
13-12-2015 21:04 uur
Afgelopen zondag tegen Crescendo 2, die in de ranglijst iets onder ons staat. Aangezien we nog steeds voor het kampioenschap gaan is het noodzaak om ook deze wedstrijd naar ons toe te trekken. Ter motivatie heeft het team de avond ervoor nog een filmpje gekregen zodat ze wisten wat er van hun verwacht zou worden.
13-12-2015 20:49 uur
Crescendo uit Leiden kwam zondagmiddag op bezoek met het tweede en het eerste en het werden twee spannende wedstrijden.
13-12-2015 16:59 uur
Joost en John waren afwezig, maar verder was iedereen er wel dus met vijf dames en heren gingen we naar Amsterdam om op het vroege tijdstip van elf uur onze wedstrijd te spelen. Vorig jaar hebben we tweemaal van Oranje Nassau verloren dus we wisten dat we volop aan de bak moesten. In de aanval starten René C., Hans, Marion en Ingrid en in de verdediging begonnen René K., André, Nettie en Marianne. In de eerste helft waren de doelpunten duur maar de strafworpen namen we in ieder geval uitstekend vandaag want die gingen er allemaal in.
13-12-2015 16:47 uur

Omdat Ekke er niet was, waren Mary en Frank vandaag de coaches. Zij hadden van Ekke de vakken gekregen: in de aanval, Doenja (jongen), Mette, Rory en Romy en in de verdediging: Floor (aanvoerder), Myrthe, Kellin en Lieke M. als jongen. Wissels waren Femke, Dylan en Lieke L. Vanaf het begin waren er al veel kansen voor Furore.

06-12-2015 20:53 uur
De wedstrijd van de ± 1700ste mandarijn
Wat betekent dit nu weer?
Het zit zo…. Wil Kluft gaat al minstens 10 jaar mee met het 7e, 6e, 5e (steeds dezelfde ploeg), houdt de doelpunten bij van de wedstrijden en tijdens de zaalcompetitie krijgen de spelers in de rust een mandarijntje. Zij pelt dus al jaren voor elke zaalwedstrijd 12 tot 15 mandarijnen en dat 10 jaar lang komt op ± 1700 stuks.
29-11-2015 20:56 uur

Furore C3 - Kleine Sluis C1 (1-2)

Onze aanval bestond uit: Femke, Floor, Doenja (heer) en Dylan, terwijl Lieke L., Myrthe, Lieke M. (heer) en Rory in de verdediging begonnen. Romy was wissel en Kellin en Mette speelden met de B2 mee. Ekke Jan en Marwan waren coach, alleen jammer dat er geen scheids was, zodat Marwan zijn eigen ploeg moest fluiten en niet kon coachen. De moeders van Lieke M. en Floor zaten bij de knoppen van het scorebord en hadden helaas een rustig uurtje.

29-11-2015 20:05 uur
Het eerste moest zondagmiddag naar Oostzaan om OKV te bestrijden. De vele supporters zagen een eerste, die een hele goede partij korfbal speelde, scherp in de verdediging en de kansen afmaakten. Dionne had zich geblesseerd bij de training en Caro was de verdienstelijke invalster. Marwan zette de toon om in de eerste minuut van afstand de bal erin te schieten, maar OKV kwam meteen terug 1-1.
29-11-2015 19:58 uur

Furore 5 (zeg maar zaterdag 1) – Rapid 5 (7-10)

Afwezig door blessures en werk waren: Joost, Rene C., André en Ingrid. Als extra wissels en invallers waren er Anouk, Sandra en Patrick L. De eerste aanval bestond uit Patrick S., Hans, Monique en Marion. De eerste verdediging bestond dit keer uit Rene K., John, Anouk en Marianne. Rapid is altijd moeilijk en zij waren het ook die het eerste doelpunt maakten.

24-11-2015 19:13 uur
App-wedstrijdverslag van een super spannende wedstrijd
Team E1 bestaat uit Melissa, die gelukkig weer van de partij is, Lotte, Tom, Jikke, Fenna en Allysa-Linn. App-verslag, zoals elke week, door Henk (vader Jikke).
22-11-2015 19:40 uur

Furore A1 - Sporting West A2 (14-6)

De ploeg bestaat uit 5 heren en 6 dames en coach Edward.

De aanval bestond uit Myrthe, Merel, Stephan en Hidde, terwijl de verdediging begon met Anouk, Nicky, Justin (aanvoerder) en Jesse. De wissels waren Eline, Daphne en Joost.

Het was wel toevallig dat de tegenstander ook uit 5 heren en 6 dames bestond. Dus er kon volop gewisseld worden, temeer omdat er terug gewisseld mag worden in deze klasse.

22-11-2015 19:32 uur
Aurora uit Haarlem kwam zondagmiddag op bezoek en wat zou het voor een wedstrijd worden?

De Haarlemmers hadden van Ten Donck gewonnen, weliswaar thuis, maar het eerste had van deze ploeg verloren en een overwinning vanmiddag zou wel prettig wezen.

Marwan was de goede vervanger van Bram, die bijna van zijn blessure is hersteld, maar nog niet speelde. De eerste vijf minuten werd niet gescoord, al vielen veel ballen de korf weer uit, maar Aurora scoorde ook niet, daarna kwamen de doelpunten en hoe. Na 10 minuten stond het 4-0, Marwan scoorde tweemaal van afstand, Coen van afstand en een fraaie doorloopbal van Lisanne.
22-11-2015 19:21 uur
Wat een drama was ons schot vandaag. Wel 100 keer op de korf schieten en dan maar 5 doelpunten maken. Nee, dan win je niet. Aan de invallers lag het vandaag niet want zij brachten ons niveau omhoog.
16-11-2015 20:54 uur
Furore E3 - Roda E3 (4-4)
Susan had de leiding om deze ploeg naar een overwinning te coachen en dat was bijna gelukt, maar ook bijna niet. HET WAS ZO SPANNEND OP HET EIND!!!!!
16-11-2015 18:46 uur
De eerste thuiswedstrijd in de zaal was tegen Helios uit Castricum. Een moeilijke tegenstander en dat bleek ook zondagmiddag.
15-11-2015 12:24 uur
Het was een groot probleem om de ploeg compleet te krijgen, maar doordat Monique ook de B1 had gevraagd is het uiteindelijk gelukt. Tom Nellen en Jurre Luijting wilden met ons meedoen en ook Anouk Luten was van de partij. Invallers hartstikke bedankt.
09-11-2015 21:16 uur

Furore C2 - KZ C4 (7-5)

Het team van Marco en Marcel is het eerst aan de beurt in de zaalcompetitie voor de Furorebril.

De aanval werd bezet door Indy (aanvoerder), Tosca, Tess (heer) en Kim (heer), terwijl de verdediging bestond uit Luna, Maddy, Noa (heer) en Ester (heer).

Annika en Lara zijn geblesseerd, vandaar dat de wisselspelers uit de ploeg kwamen die daarvoor speelde de C4, nl. Jesse, Ties en Bo, die trouwens had gewonnen met 3-2.

Marco was er vandaag niet, zodat Marcel alleen coachte. Danny was de scheidsrechter, de vader van Tosca zat achter de knoppen, allemaal klaar ..... spelen maar.

09-11-2015 19:07 uur
Met een gezellige groep ouders en kinderen vertrokken we voor onze eerste wedstrijd naar Heerhugowaard. De wedstrijd begon met de volgende indeling: Aanval: Kellin - Femke - Mette  en Doenja als heer. Verdediging: Dylan - Rory - Myrthe  en Romy. Aan de kant werden ze versterkt door: Floortje - Lieke L. en Lieke M. (zij was helaas geblesseerd) en een groep enthousiaste ouders.
08-11-2015 22:56 uur
Afgelopen zaterdag speelden wij onze eerste competitie wedstrijd gezellig om 10 uur ‘s ochtends tegen Blauw-Wit in Amsterdam. We wisten dat dit een van de lastigste tegenstander is in onze poule, maar toch hebben we deze spannende wedstrijd weten te winnen. Onze eerste aanval bestond uit Julia, Tiuri, Jurre en Mayhling en Yara, Judit, Ivo en Tom begonnen in de verdediging, met Kristie als reserve.
08-11-2015 21:33 uur

Furore 5 (zeg maar zaterdag 1) – MIK/Badhoevedorp 3 (15-7)

De voorwedstrijd voor dit sterrenteam was dit keer het eerste team van Roda Westzaan. Roda kon helaas de punten niet hier houden en de enkele bezoekers op de tribune waren ook al snel weg. De omroeper (speaker) van Roda kondigde het team uitstekend aan en zei “hier komen de toppers van Furore”.

Deze man had dus duidelijk verstand van korfbal dat blijkt wel uit deze opmerking.
19-10-2015 21:14 uur
Na zes winstpartijen op een rij is Furore A1 de terechte kampioen geworden in de najaarscompetitie! Een doelsaldo van +43, 3 punten voorsprong op de enige concurrent ADOS A1, waarvan ook nog eens met 10-5 werd gewonnen: het zegt genoeg. Deze toppers hebben onder leiding van Edward het ongelijk van het KNKV duidelijk aangetoond en hopelijk zullen ze in de voorjaarscompetitie wel in een hogere klasse worden ingedeeld. Van harte allemaal!
19-10-2015 20:00 uur

Furore F2 - ZKC F2 (13-2)
Ik zie natuurlijk niet elke week alle wedstrijden, dus is het voor mij ook een hele toer om al die namen te kennen van degenen, die spelen. Daar heb ik natuurlijk wel wat op gevonden, nl.:

13-10-2015 16:22 uur
Furore B1 begon afgelopen zaterdag 10 oktober fanatiek aan hun laatste veldwedstrijd van het seizoen. Dit keer moesten onze spelers het opnemen tegen Blauw-Wit B1 op het blauwe veld in Amsterdam. In de aanval begonnen Jurre, Tom, Yara en Judit. Mayling, Kristie, Ivo en Tiuri begonnen in de verdediging. Julia was de hele wedstrijd wissel. We wilden graag ook nog de laatste puntjes van dit seizoen binnenhalen. Helaas mocht dit niet zo zijn.
11-10-2015 20:29 uur
Furore 3 - KZ/Hiltex 7 (13-7)
Na het warmlopen begonnen we de wedstrijd met in de aanval Wesley, Martin, Caro en Chantal. De verdediging werd ingevuld door Danny, Patrick, Kimberly en Lisa, die tevens aanvoerder was. Als wissels hadden we Sara, Beau en Koen. Terwijl Jasper nog herstellende is van zijn blessure en Sanne afwezig was. De wedstrijd werd geleid door Patrick S.
11-10-2015 20:21 uur
De laatste wedstrijd van Zaterdag 1 op de Slibkuil, als alles volgens plan loopt, toch wel een bijzonder moment. En fijn in het zonnetje, met gezellig veel publiek langs de kant. Werk, vakantie en blessures, maar dit keer waren Yara en Martijn bereid om mee te doen.
11-10-2015 20:15 uur
Na op 3 oktober genoten te hebben van een onverwachte vrije zonnige zaterdag, werd deze wedstrijd ingehaald op een miezerige woensdagavond. Naar het onbekende Fiducia in Vleuten. De Zaterdag 1 op woensdag.... Verschillende afberichten, door vakantie, werk, blessure of kermis, maar gelukkig waren Patricia en Joost Antenbrink bereid om met ons mee te reizen en te spelen.
11-10-2015 20:10 uur
Het was zonnig en een stevige wind, maar het was goed te doen in Purmerend. Het eerste was volledig en het werd weer een wedstrijd, die uiteindelijk alle kanten op ging en aan het einde stonden de eerstelingen aan de verkeerde kant van de score. De start was goed, Heleen benutte een doorloopbal en Sven schoot van afstand 0-2 in. Na de wissel was het al snel weer gelijk via een kansje en een schot van afstand was het 2-2.
06-10-2015 20:26 uur
De laatste wedstrijd in Krommenie moesten we tegen Rohda B1. Rohda staat helemaal onderaan maar het werd zeker geen makkelijke wedstrijd.
06-10-2015 20:20 uur
Zondag 27 september was de wedstrijd Furore A1 tegen KZ. Het was dan wel niet onze beste wedstrijd maar toch was het voor mij in ieder geval wel een speciale wedstrijd.
05-10-2015 20:40 uur

Wie weet, maar waarschijnlijk de laatste thuiswedstrijd op de vertrouwde Slibkuil.

Het was ook deze thuiswedstrijd lastig en moeilijk, de tegenstander stond al heel snel op 0-1, maar het was Bram, die een kans benutte, 1-1. Even later was het Heleen, die 2-1 inschoot, maar het was al snel weer gelijk van afstand. Bram werd verkeerd afgestopt en Coen verzilverde de strafworp 3-2.

05-10-2015 20:14 uur

Eerst nog even dit: onze D1 heeft het geflikt…… gewonnen van ZKV D2 en dus……
ALLEEN KAMPIOEN!!!!  Gefeliciteerd allemaal!!

Furore E1 – Swift E1 (4-0)
Voor de wedstrijd begon gingen de spelers eerst warmlopen en later werden onder leiding van coach Mascha nog rek- en strekoefeningen gedaan. Swift was inmiddels ook gereed en de wedstrijd kon beginnen onder leiding van Frank.

Onze eerste opstelling was: Tom, Melissa, Allysa-Lynn (aanvoerder) en Lotte (heer). Jikke en Fenna waren even wissel en de coach was Mascha (Bas was er vandaag niet).

03-10-2015 22:02 uur
Vandaag moesten we tegen Helios. De uitwedstrijd hadden we met 3-1 verloren, waarbij opgemerkt moet worden dat we de tweede helft toen gewonnen hebben. We hadden dus echt zin in een revanche. De voorbereiding ging niet helemaal top, omdat sommige dachten dat we om 10:30 moesten verzamelen in plaats van 10:15 uur. Onthoud goed: bij thuiswedstrijden wil ik graag, dat we 45 minuten van te voren aanwezig zijn. Lieke M. was vandaag de aanvoerster en mocht dus ook de warming up leiden. Na een paar minuten nog wat gooi en 4-0 oefeningen, mochten we het veld op.
28-09-2015 19:39 uur
Met twee auto’s naar Anna Paulowna, Ingrid en Eric rechtstreeks, en dus met twee auto’s in veel files. Zulke lange files dat we op de aanvangstijd pas aankwamen en Monique er rode billen van had gekregen.
27-09-2015 20:37 uur
Furore D1 - Roda D1 (6-4)
Onze D1 was nog ongeslagen en zou bij winst kampioen zijn. En dat is gelukt met een kleine, moeilijk bevochten overwinning. DUS KAMPIOEN!!! GEFELICITEERD ALLEMAAL!!!
27-09-2015 19:14 uur
Zondagmiddag was het prachtig korfbalweer, zon en weinig wind en dan is het goed toeven op de Slibkuil. Het werd een spannende wedstrijd deze middag met vooral in de eerste helft veel doelpunten en er werd hard geknokt voor de punten.
27-09-2015 19:05 uur
Onze voorlaatste wedstrijd gingen we op eigen gelegenheid naar Wormer, zonder onze coach Edward.
21-09-2015 19:40 uur
Vandaag speelden we tegen KZ/Hiltex. We wisten allemaal dat dit best een lastige wedstrijd zou kunnen worden maar we gaan er natuurlijk voor! We begonnen in de aanval met Tiuri, Ivo, Mayling en Julia. In de verdediging begonnen wij met Yara, Judit, Tom en Jurre. Kristie was er vandaag niet.
20-09-2015 20:25 uur
We moesten om 11 uur thuis tegen DKV. Drie mensen waren afwezig maar de rest had er zin in. Ons eerste doelpunt kwam van Rory via een doorloopbal en daarna scoorde ook Dylan via een doorloopbal, 2-0.
18-09-2015 05:26 uur
Wij begonnen met in de aanval Tim, Rik, Yanis en Lotus terwijl verdedigend Thomas, Danny, Senna en Noëlle het op moesten nemen. Kayleigh was wissel en er waren nog Daniël, Bo en Danique van de C3 die reserve wilden zijn. Klasse hoor!

Sven, Coen en Eline gingen de ploeg coachen en Jerry nam het fluiten op zich.

Voor de wedstrijd werd er al flink ingelopen en allerlei oefeningen gedaan om de spieren los te maken. Het zag er goed uit.

15-09-2015 20:21 uur
Op 30 augustus was het dan zover, de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen en voor mij sowieso de eerste competitiewedstrijd bij Furore. Deze middag speelden we tegen ADOS A1 uit Hoorn.
13-09-2015 20:54 uur
Na weer getraind te hebben, gingen we zaterdag 12 september om 8:45 vertrekken naar onze eerste uitwedstrijd in Zaandam. De kids vonden het maar gek dat we niet de wedstrijd op onze eigen veld mochten spelen. Nadat de ouders hadden uitgelegd, dat we ook soms naar een tegenstander toe moeten, klommen we in de auto naar Zaandam.
13-09-2015 20:46 uur
In de aanval begonnen: Justin, Hidde, Anouk en Nicky. In de verdediging begonnen: Stephan, Jesse, Eline en Daphne. De wissels waren: Joost, Myrthe en Merel. We begonnen deze mooie zondag om half 12 en onze scheidsrechter was Sven. Vandaag was Helios onze tegenstander.
13-09-2015 20:34 uur
In de aanval stonden: Lieke M., Daniël, Lieke L. en Floor. In de verdediging begonnen: Doenja, Femke, Myrthe en Kellin. Wissels waren Mette en Romy. Dylan was ziek en Rory viel in bij de B2. En langs de lijn stonden heel wat enthousiaste ouders.
13-09-2015 20:23 uur
Vandaag de wedstrijd tegen Sporting-West A2. We beginnen lekker vroeg en dat is ook wel te merken aan de spelers in het veld. In de eerste aanval staan Joost, Stephan, Anouk en Myrthe. In de eerste verdediging staan Justin, Jesse, Daphne en Merel. De eerste bankzitters zijn Eline, Hidde en Nicky.
13-09-2015 20:18 uur

Badhoevedorp/Mik – Furore 6 (11-4)

Het was een wedstrijd om niet veel woorden aan vuil te maken.

13-09-2015 20:09 uur

Furore – Triaz  21-11, zaterdagmiddag Slibkuil.

Een volledig eerste had wat goed te maken, na de zware nederlaag tegen Swift vorige week en het werd ook goed gemaakt, gezien de uitslag.

Triaz was gedegradeerd en de verwachting was, dat het een moeilijke middag zou worden.

06-09-2015 20:39 uur
We gingen op een druilerige dag naar Castricum, voor de wedstrijd Helios C1 - Furore C3.
06-09-2015 20:29 uur
Sibbeltje heeft een slechte zondagmiddag gehad. Het eerste werd afgedroogd door een veel beter schietend Swift. De ruststand was 9-2 en dat zegt al veel. Het eerste doelpunt van het eerste viel na 24 minuten spelen door Heleen van afstand, maar toen had Swift er al zes ingeschoten. Dave maakte nog een tweede doelpunt van afstand, maar de achterstand was niet meer te overbruggen.
06-09-2015 20:13 uur

In de aanval stonden: Niels, Teun, Rianne en Julia en in de verdediging begonnen: Youri, Wendy (als heer), Chloë en Tamara (aanvoerder). Noa was reserve en de coaches waren Wesley en Stephan. Voor de wedstrijd was de ploeg al druk aan het inlopen, ja de spieren warm maken is altijd goed.

06-09-2015 20:01 uur

In eerste instantie als inval coach omdat erbij de F2 nog geen duidelijke coach was, zou ik vandaag deze toppers coachen. Van Patricia kreeg ik al te horen dat het allemaal nieuwe spelertjes zijn en ze hadden nog maar 2 keer getraind. Voordat we konden beginnen, werd door de scheidsrechter nog een keer de nieuwe spelregels uitgelegd namelijk;

06-09-2015 16:57 uur
De eerste wedstrijd na de vakantie. Ai, er waren spelers die al een paar keer getraind hadden, maar ook sommige die nog niet getraind hadden. Er waren sommige spelers niet, maar gelukkig waren de meesten er wel. Al met al …. een wedstrijd met mooi weer op het heetst van de dag en zo’n strijd werd het ook.
06-09-2015 16:44 uur
Het heeft heel wat moeite gekost om vandaag een compleet team op de been te krijgen, maar met uiteindelijk de hulp van Esther Bruijn is het toch gelukt om vier vrouwen te vinden. Bij de mannen lukte het beter, want we hadden zelfs twee reserves.
31-08-2015 20:23 uur
Furore F1 – Rapid F1 (1-4)
De eerste echte wedstrijd van dit seizoen voor onze F-jes, de F1. We moesten tegen Rapid uit Haarlem.
30-08-2015 21:29 uur
Het seizoen is begonnen, zaterdag was het al weer lekker druk op de Slibkuil met mooi weer. Het eerste mocht deze middag beginnen tegen DSO uit Alkmaar. Een tegenstander, die we niet vaak tegen komen, omdat er op het veld meestal op zondag gespeeld wordt, maar in deze competitie zitten twee zaterdagploegen.
26-08-2015 21:43 uur
Als sportliefhebber valt je oog nog wel eens op een opmerkelijk bericht. Neem het Facebook bericht onlangs met de volgende tekst: ‘Straks Matchday of Match-evening.....een mooi opwarmertje....om 19:00 uur speelt het "Academy-team", inclusief mijzelf....Furore 3 tegen ZKC 3....en daarna de "finale" van de Baderie/Sport Sportief cup tussen Furore 1 tegen ZKC 1 om 20:30 uur.....Be there’
26-08-2015 21:30 uur
Net als in de voorgaande editie om de Baderie Zaankanter Cup mochten de ploegen van Furore en ZKC'31 het tegen elkaar opnemen in de laatste ronde. De Zaandammers wisten hun favorietenrol nipt waar te maken middels een 10-11 zege.
23-08-2015 21:21 uur
Het seizoen 2015-2016 gaat beginnen en in het afgelopen weekend zijn heel veel oefenwedstrijden gespeeld door verscheidene ploegen. Ik ben zaterdag en zondag een tijdje op het sportpark geweest en heb wat foto’s gemaakt en wat wedstrijden bekeken.
21-08-2015 22:56 uur
Na twee rondes spelen in de strijd om de Baderie/Zaankanter Cup is het in de poule Sport Sportief nog altijd bijzonder spannend. Dinsdagavond zal de partij tussen Furore en ZKC'31 de uiteindelijke winnaar opleveren.
01-06-2015 19:40 uur
Furore C1 – de Meeuwen C2 (5-10)
De laatste wedstrijd van de C1 was tegen de Meeuwen, die helemaal uit Putten moesten komen.
31-05-2015 21:23 uur
De laatste wedstrijd van de competitie was tegen Purmer en het ging om de vijfde plaats, maar verder stond er niets op het spel. Het was wel de afscheidswedstrijd van Martin, die een stapje terug doet, na vele vele jaren in het eerste gespeeld te hebben.
17-05-2015 22:39 uur
De C2 van Furore is Kampioen geworden op het veld.
17-05-2015 22:12 uur
De E1 is kampioen geworden van het veldseizoen. Onder leiding van de coaches Bastiaan en Stefan werd de laatste wedstrijd van dit seizoen gewonnen met 8-6. Dit seizoen heeft de E1 maar 1 wedstrijd verloren.
17-05-2015 21:23 uur
Furore E2 - Kleine Sluis E1 (4-0)
De E2 was de eerste helft met 5 kinderen en dit waren Melissa, Jasmijn, Dewi, Isa en Yelena. De coach was Gaby. In de eerste helft was Yelena wissel, speelden Dewi en Jasmijn als heer en omdat er nog geen scheids was werd Justin gevraagd of hij wilde fluiten en dat deed hij, dus bedankt. Als mascotte was er een beer in de paal gebonden en die moest dan geluk gaan brengen. Volgens mij heeft dit wel een beetje geholpen toch???
17-05-2015 20:58 uur
Zondagmiddag de uitwedstrijd tegen Badhoevedorp. Het was lekker weer om te korfballen en voor Badhoevedorp was het de laatste strohalm om in de derde klasse te blijven.
10-05-2015 22:02 uur
Het was deze zondagmiddag fraai weer om te korfballen, weinig wind en een lekker zonnetje. ADOS, de koploper kwam op bezoek en wat ik al voorspeld had, dat het een moeilijke wedstrijd zou worden kwam uit, al heeft het eerste in de eerste helft tot de 30ste minuut bij kunnen blijven, daarna begon ADOS met scherp te schieten en was de ruststand 6-10.
10-05-2015 20:32 uur
Furore C3 - Haarlem C3 (2-9)
Deze C3 ploeg werd gecoacht door Justin en hulpcoach (naar eigen zeggen) Stephan. Coach Wesley was er deze keer niet bij en ook Lara was bij deze wedstrijd niet aanwezig. De aanval bestond uit Wendy (heer), Kellin, Maddy en Tosca, terwijl in de verdediging begonnen Annika, Floortje, Rory en Tamara (heer). Noa en Ester waren wissel en de wedstrijd werd gefloten door Stefan. Voor de wedstrijd begon had de ploeg met Justin een bespreking in de kleedkamer, daarna op de foto en omdat de voorgaande wedstrijd nog niet afgelopen was ging de C3 met de bal inspelen.
10-05-2015 14:20 uur
We waren vandaag helemaal volledig dus met 13 man. Alleen Patrick kwam niet binnen de lijnen.  In de aanval starten Rene, Hans, Monique en Marion en in de verdediging begonnen Joost, Peter, Nettie en Ingrid. Toen ik het veld in stapte, kwam ik er al meteen achter dat ik het zwaar zou krijgen vandaag. Weer een junior en ook nog een goede.
09-05-2015 16:54 uur
Hier het fotoverslag van de wedstrijd van de D3:
09-05-2015 14:11 uur
Een woensdagavondwedstrijd met veel wind, maar toch ook best veel publiek. Een ieder bedankt die de moeite had genomen om ons te komen aanmoedigen. Sorry dan ook voor mijn slechte spel, maar gelukkig deden mijn teamgenoten het beter.
27-04-2015 20:19 uur
Furore F1 - ZKV F2 (8-2)
Afgelopen zaterdag kwamen de jongste en ook kleinste korfballers van Furore en ZKV in het veld om een wedstrijdje tegen elkaar te spelen. Het was voor mij wel even wennen, want in deze afdeling mag je verdedigd schieten en als je veel voor staat komt er een speler van de tegenpartij bij, dus 5-4, om de stand niet te veel uit de hand te laten lopen. Of dit echt helpt? Ik geloof het niet, want er zijn hele grote uitslagen in deze afdeling. Ook spelen de jongens en meisjes gewoon tegen elkaar.
27-04-2015 12:57 uur
De uitslag zegt het al. Het eerste was deze middag kansloos in Heerhugowaard. Vooral in de tweede helft schoot Apollo veel en zuiver en daar hadden de eerstelingen geen antwoord op.
20-04-2015 20:41 uur
Furore B2 - Purmer B1 (4-7)
Ik kon voor de wedstrijd geen foto maken, want er waren maar 6 spelers, 2 spelers komen erbij van de wedstrijd ervoor en ook nog 2 reserves. Gaaf vind ik dat! Niet het afzeggen (maar soms kan het niet anders) van spelers, maar het invallen in een andere ploeg, zodat ze toch weer compleet zijn.
20-04-2015 20:38 uur
Het was fraai weer om te korfballen, weinig wind en af en toe een zonnetje. OKV kwam op bezoek en dat is altijd een lastige tegenstander. De uitwedstrijd was verloren, dus zou het eerste alle zeilen bij moeten zetten om een goed resultaat te halen deze middag.
20-04-2015 20:20 uur
Het weer was heerlijk vandaag maar verder... Je zal er maar wonen en voor elk wedstrijdje € 7,50 parkeergeld moeten betalen. Ook een klein veld vond ik wel heel gek, maar het meest jammere was dat wij niet een punt meenamen want dat was wel verdiend geweest.
05-04-2015 22:27 uur
Vlug&Vaardig/KCN 4 - Furore 6 (10-7)
Onze aanval bestond uit Monique, Marion, Patrick en Hans, terwijl de verdediging werd bezet door Ingrid, Nettie, André en Joost. Marianne en René waren wissel/reserve, terwijl Peter, John en Erika wegens verschillende redenen niet aanwezig waren. De scheids was van de thuisclub, vooral in de eerste helft. Het was prachtig weer om te spelen, lekker zonnig en bijna geen wind. Wat een verschil met vorige week, ik weet zeker dat het 6e het niet erg vond dat de wedstrijd tegen DSO niet doorging.
05-04-2015 22:20 uur
In tegenstelling tot vorige week zondag, was het nu schitterend weer, volop zon en weinig wind. Het was dus goed toeven op de Slibkuil.
30-03-2015 20:51 uur
Zondagmiddag toog het eerste naar Haarlem voor de start van de tweede helft van de buitencompetitie.
Het is altijd al even wennen, maar op deze zondagmiddag was het bereweer, de wind was stevig en haalde af en toe flink uit en het bleef regenen. Alle lof voor de scheidsrechter en spelers, want het was buffelen.
30-03-2015 20:42 uur

Na 2 binnen- en 1 buitenseizoen trainen als Kangoeroes heeft korfbalvereniging Furore met ingang van dit buitenseizoen voor het eerst sinds jaren weer een F team!

Wat 2 jaar geleden begon met een klein groepje enthousiaste 4-jarigen die iedere woensdag balspelletjes speelden is, onder leiding van coaches Merel en Ronald, uitgegroeid tot heuse korfbaltrainingen. Afgelopen woensdag heeft deze kersverse F1 tijdens de training een generale repetitie gespeeld tegen de E2, eindelijk konden alle spelregels eens echt ingezet worden.
30-03-2015 20:21 uur

WE GAAN NAAR BUITEN WAAR DE VOGELTJES FLUITEN!!

Lekker weer om de 2e helft veld weer naar buiten te gaan, maar niet heus!! Maar alle jeugdwedstrijden gingen door, vooral voor de kleinsten geldt: wat een bikkels zijn die korfballers toch!

21-03-2015 23:31 uur
Vandaag de laatste wedstrijd voor ons in de zaal. Gezien de regen, was zo’n wedstrijdje binnen nog niet zo erg. We hadden net genoeg man/vrouw, maar gelukkig was Ingrid Krook bereid om bij ons mee te doen en de gezusters deden het, onder aanmoediging van Lia en Cor,  prima in één vak. Eric stond ook nog als vijfde heer present om in te vallen. In de aanval starten Hans, Peter, Monique en Ingrid en in de verdediging begonnen Joost, John, Marion en Ingrid. We kwamen met 0-1 voor, door een keurig benutte strafworp van Peter.
08-03-2015 19:54 uur
Door een Furore
Furore 2 - HKV/Ons Eibernest 6 (20-4)
Voor deze wedstrijd speelde het derde tegen KVA 7 en deze ploeg was al kampioen. Ik heb de 2e helft gezien en die was best goed, maar KVA was beter en won dus verdiend. Ons derde zorgde dus niet voor een verrassing, al heb ik wel hele leuke doelpunten gezien. De eindstand was 11-20, dus veel doelpunten.
08-03-2015 19:02 uur
De laatste wedstrijd van de zaalcompetitie was tegen OKV uit Oostzaan. Een wedstrijd waar niet zoveel meer op het spel stond. Als OKV zou winnen dan konden zij nog gelijk komen met Helios.
08-03-2015 18:01 uur
Furore 6 komt net te kort uit een verslagen positie. We hebben vandaag verloren door het slechte schot in de eerste helft. Het was op zich wel een lekkere wedstrijd, maar helaas geen punten.
02-03-2015 21:21 uur

Door een Furore

Furore 3 - DKV/Victoria 4 (15-11)
In de verdediging begonnen, Tobias, Niels, Beau en Chantal. De aanval werd bezet door Jasper, Danny, Anouk en Debbie. De ploeg werd gecoacht door Selma en Martin, terwijl we een goed vertegenwoordigde reservebank hadden met Stefan, Caro, Tiuri en Judit. De wedstrijd werd geleid door Hans.
In de stand staat DKV/Victoria een plaats hoger dan wij met 12 punten uit 11 wedstrijden, terwijl Furore 3, 11 punten heeft uit 10 wedstrijden. We kunnen dus van plaats wisselen als de wedstrijd door ons wordt gewonnen.

23-02-2015 11:44 uur

Door een Furore
Furore D3 – Kleine Sluis D1 (3-1)
In de aanval begonnen Maudi, Isa P., Joeri en Sem, terwijl een verdediging werd opgesteld van Kristel, Isa M., Yoeri en Luna (als heer). Sara leidde vanaf de kant (ingescheurde enkelbanden) en Monique nam het lopende werk van haar over langs de zijlijn.

De wedstrijd werd geleid door een altijd enthousiast fluitende Ingrid.
Nu de wedstrijd…., uit hebben jullie verloren met 6-3, dus het is tijd om revanche te nemen op deze tegenstander.

23-02-2015 11:33 uur
Vandaag een wedstrijd tegen de koploper, maar een ploeg die wij altijd goed partij kunnen bieden. Dit maal lukte dat alleen in de eerste helft en liep Andijk in de tweede helft te ver weg. De lijst met afwezige dames was vandaag groot maar Nikki en Anouk hebben er voor gezorgd dat we toch weer compleet waren. We willen jullie hiervoor hartelijk bedanken.
23-02-2015 11:26 uur
Eerste helft
Verdediging: Kayleigh, Myrthe, Daniël en Femke (als jongen).
In de aanval: Romy, Lieke L., Dylan en Doenja (als jongen). Scheidsrechter Stefan.
Lieke M. en Mette waren op vakantie. Bo uit de D2 is onze reservespeler.
17-02-2015 19:28 uur
Op zondag 15 februari moest Furore 1 weer over de Afsluitdijk. Furore bleek na de lange rit niet in staat te zijn om de punten uit Leeuwarden mee terug te nemen. De opstelling van de eerstelingen was enigszins aangepast met Kaylee op de plek van Lisanne.
09-02-2015 21:00 uur

Furore D1 - WWSV D1  (9-3)

Eindelijk kon ik een verslag maken van de D1. Ze speelden thuis tegen WWSV D1 en om mee te doen voor de bovenste plaats moesten ze wel winnen.
In de aanval speelden: Dylan, Doenja (heer), Lieke L. en Romy en in de verdediging waren actief: Daniël, Femke (heer), Myrthe en Mette, de wissels waren Lieke M. en Kayleigh. De coaches waren Sandra en Anouk en de goed leidende scheids was Sven.
08-02-2015 19:08 uur
Het eerste startte met Tom voor Bram in de basis en het was Coen die meteen 1-0 scoorde van afstand. Purmer kwam terug en liep uit tot 1-3, maar Coen was op schot en schoot 2-3 in en de gelijkmaker, na een goede actie van het vak 3-3.
03-02-2015 19:51 uur
Bij afwezigheid van de vaste coach mocht ondergetekende vandaag langs de kant het 3e team van Furore aansporen om een overwinning binnen te slepen.
03-02-2015 19:30 uur
Na drie roerige weken, veel trainen en zoals de trainer zegt: “Back to basic” en twee verloren wedstrijden was het vandaag tijd om weer eens te knallen met de A1.
01-02-2015 19:31 uur
Deze keer geen: “Door een Furorebril..."
01-02-2015 19:28 uur
De uitslag van de wedstrijd Waterpoort 1 – Furore 1 zaterdagavond in Snits was 25-12, een dikke nederlaag.
01-02-2015 14:18 uur
Patrick, Marianne en Nettie deden vandaag niet mee. We hadden Nikky en Patrick Luten erbij dus genoeg mannen/vrouwen. We begonnen met Hans, Rene, Marion en Monique in de aanval en John, Andre, Erika en Ingrid in de verdediging. De eerste helft was goed te noemen en de tweede helft een stuk minder.
26-01-2015 20:27 uur
In Heerenveen werd het gelijk, dus het eerste moest er tegenaan deze middag. In deze competitie gaat het op en neer en iedereen kan van elkaar winnen, dus het werd weer een spannende wedstrijd.
26-01-2015 20:02 uur

Furore E2 - Groen Geel E5 (0-11)

Om 9.00 uur spelen, wat vroeg zeg!! Ik moest wel mijn wekker zetten op 8 uur. Maar ik was op tijd in de sporthal. De ploeg was al aan het inschieten onder leiding van Gaby. De zaal was in drieën verdeeld, er werden 3 wedstrijden tegelijk gespeeld. Best leuk eigenlijk, al die jonge korfballertjes. Er zitten veel talentjes bij, dus dat is hoop voor de toekomst.
25-01-2015 16:03 uur

Vorige keer hadden wij gewonnen van Vlug en Vaardig, maar vandaag kwamen wij door een slecht begin niet in de buurt van de punten. Andre, Marianne, Erika en Ingrid deden niet mee. We begonnen met Marion, Monique, Hans en Rene in de aanval en Nettie, Debbie, Joost en Peter in de verdediging. Over het begin kunnen wij heel kort zijn. Wij speelden niet goed en scoorden niet.

18-01-2015 18:56 uur
Furore 5 - OKV 5 (13-11)
Wie is de aanvoerder? Kees! Heb je al een opstelling? Ja, zei Wesley we hebben al een opstelling, t.w.: Aanval - Koen, Wesley, Kelsey en Morena. Verdediging - Kees, René, Patricia en Nina, afwezig was Nicky en Merel (B2) was wissel. Onder leiding van Paul begon de wedstrijd.
18-01-2015 18:01 uur
Westergo uit Bolsward is een moeilijke tegenstander en dat bleek zaterdagavond ook. In Bolsward werd er door het eerste gewonnen, maar Westergo stond op de derde plek, dus het zou niet gemakkelijk worden.
11-01-2015 18:46 uur
Furore C2 - ZKC C3 (10-4)
Ja, ja!!!! Wat een knallende uitslag hè!!!!
11-01-2015 18:29 uur
Helios staat op de eerste plek en dus zou het een moeilijke wedstrijd worden, thuis werd er verloren.
11-01-2015 13:21 uur
Vandaag tegen het sterke DSO. Een ploeg die eigenlijk bovenaan zou moeten staan maar dit toch niet doet maar wel een ploeg waarvan wij in de thuiswedstrijd een puntje af wisten te snoepen.
11-01-2015 13:03 uur
Zaterdagavond Waren de E-pupillen team van de week bij De wedstrijd KZ / Hiltex 1 - KVS / Maritiem 1.
05-01-2015 20:44 uur

Furore D2 – Apollo D1 (6-8)

Ten eerste allemaal een gelukkig en sportief Nieuwjaar gewenst!

In de aanval begonnen Bo, Daniek en Lisa en Benthe als heren. De verdediging was bezet door Daniëlle, Kim, Jesse en Sven. Ties was wissel en Lotte van de E1 was nog reserve. Coaches: Mary en Frank. Sara was de scheidsrechter.

03-01-2015 23:14 uur
Allereerst wens ik ieder een gelukkig gezond en sportief 2015 toe. Marianne, Erika en Joost hebben nog wat pijntjes en deden vandaag niet mee. Gelukkig hadden wij een hele goed invalster in Esther. In de eerste aanval begonnen René, Hans, Marion en Ingrid en in de verdediging starten John, Peter, Monique en Erika. Nettie, Andre en Patrick begonnen op de bank. Kleine Sluis kwam heel snel op 0-1, maar door een afstandskogel van René werd het gelijk. Esther had constant kansen en zij wist ons op voorsprong te zetten, maar door twee doelpunten van Kleine Sluis stonden we toch weer achter. Spannend was deze wedstrijd zeker en constant wisten we een achterstand toch weer goed te maken.
21-12-2014 19:16 uur
De wedstrijd tegen OKV uit is altijd moeilijk en dat was nu ook zo, maar het werd een boeiende en zeer spannende wedstrijd.
21-12-2014 18:12 uur
Op een winderige zaterdagmorgen gingen we naar de Beukenkamp in Purmerend, op bezoek bij BEP. Om 12:10 begon de wedstrijd. Na een paar minuten zorgde Doenja met een afstandschot voor de 0-1. Niet veel later maakte Lieke de 0-2.
21-12-2014 18:02 uur
Ik ben nog van plan een verslag te maken van senioren 5, de D1, de D3 en de E2. Dit weekend speelden deze ploegen of niet, of uit. Dus dat zit nog in de pen. En als ik alle ploegen gehad heb, begin ik weer opnieuw. De A1 heb ik al twee keer gehad, ja dat kwam nu eenmaal zo uit.
21-12-2014 17:50 uur
Na twee weken vrij te zijn geweest mochten we vandaag weer aan de bak. Hans, Patrick, Joost en Erika deden vandaag niet mee. Het liep niet bepaald soepel vandaag. Wel positief was dat Peter gelukkig weer mee kon doen.
14-12-2014 20:59 uur
Furore 4 - BEP 7 (12-16)
Ja, zegt Stefan, je komt wel bij de juiste wedstrijd, want de helft van de ploeg is er niet. Ja, jammer, maar ja. . . . . . . . .
14-12-2014 20:35 uur
Uit in Amsterdam op 13-12-2014
Doenja en Romy staan de eerste helft wissel, Femke en Lieke L. staan als jongens in het veld. De eerste 5 minuten komen heel onzeker over, het spel wordt niet goed opgepakt door beide teams. Mooie aanval gegooid door Dylan op Lieke bijna een doelpunt.
14-12-2014 19:30 uur
Na de teleurstellende nederlaag van verleden week tegen Purmer, kwamen de eerstelingen zondag jl. Leeuwarden tegen als tegenstander. Een onbekende ploeg, maar het eerste had er zin in deze middag en kwam al snel op 1-0 door Martin van halve afstand en even later maakte Bram, via een kansje 2-0. Van afstand werd het 2-1, maar Coen schoot van afstand 3-1 in.
07-12-2014 22:25 uur
We zijn met een lekker zonnetje afgereisd naar Purmerend voor de ontmoeting met de D1 van WWSV. In een oude maar gezellige sporthal met een listige uitschuiftribune gingen we van start. Doenja, Lieke L., Romy en Mette in de aanval en Daniel, Kayleigh, Myrthe en Lieke M. in de verdediging, mochten de eerste helft voor hun rekening nemen.
07-12-2014 20:11 uur
Furore B2 - Zaandam Zuid B1 (6-12)
In de aanval begonnen Teun, Hidde, Femke en Kiran en in de verdediging Youri, Eline (speelde als heer), Daphne en Esmée. Als wissel zat Merel op de bank, coach was Marcel en de algehele leiding in de wedstrijd was in handen van Stephan.
07-12-2014 19:48 uur
De wedstrijd tegen Purmer uit is altijd moeilijk en dat was deze zondagmiddag niet anders. Purmer heeft een uitstekend schietende heer en deze deed zijn uiterste best vanmiddag.
30-11-2014 20:27 uur
Furore A1 - TOP/Quoratio A3 (14-4)
In de aanval: Justin, Mark, Sanne en Liza.
Verdedigend: Stefan, Erik, Lisa en Caro.
Coaches: Dave, Sven en Wesley.
Op de bank als wissels en/of om aan te moedigen: Tiuri, Judit en Stephan.
Zo, wat mij betreft kan de wedstrijd beginnen. En zo dacht de A1 er kennelijk ook over, want er werd in hoog tempo gestart.
30-11-2014 19:38 uur
De lijst met afwezige teamgenoten is nog onverminderd groot. John, Rene, Hans, Peter en Erika waren er vandaag niet bij. Ik hoop dat jullie er allemaal in 2015 weer van de partij zijn. Gelukkig wilde vandaag Wesley (de eerste helft) en Hidde (de tweede helft) met ons meespelen. Mannen, bedankt hè, want jullie hebben er voor gezorgd dat we toch weer compleet waren en bovendien hebben jullie het hartstikke goed gedaan. Ook hulde voor onze scheidsrechter Stefan Flipse. Onze eigenlijke scheidsrechter was er niet, maar gelukkig nam Stefan de taak op zich om ons te fluiten, ondanks dat hij pal achter onze wedstrijd aan ook nog zijn eigen wedstrijd moest spelen.
30-11-2014 15:20 uur
Een volledig eerste zou een moeilijke wedstrijd zaterdagavond in het Trias tegen Waterpoort uit Snits tegemoet zien en dat is ook gebeurd.
23-11-2014 20:27 uur
Furore C2 - Roda C2  (2-4)

Ik kwam in de hal, pufffffff, wat is het hier warm zeg! De deuren stonden beneden open om het voor de spelers wat aangenamer te maken. Er werkte zeker iets niet goed.

22-11-2014 22:58 uur
10 uur, de wedstrijd is begonnen. Al in de eerste minuut maakte Doenja 1-0. Vlak daarna maakte Dylan 2-0, zo dat begint goed. De aanval van de tegenpartij was in de eerste helft beter dan hun verdediging. Het aanvalsvak van ons had een paar mooie kansen maar gingen er helaas niet in. Een mooi afstand schot van Mette in de 11 minuut maar die ging er helaas niet in, jammer want bij de training gingen ze er wel in ;).
22-11-2014 22:37 uur
Na de goede wedstrijd van vorige week gingen we op pad naar Amsterdam. Hopelijk spelen we weer goed en halen we dit keer ook de punten. Voor deze wedstrijd gold de eerste klap is een daalder waard. De lijst met afwezigen is trouwens onverminderd groot, maar dat heb je als je niet meer het allerjongst bent. Marion, Erika, Monique, Hans, Peter en John deden niet mee maar gelukkig wilde Nikki vandaag met ons mee doen. We waren heel blij met je want je deed het hartstikke goed.
19-11-2014 11:15 uur
Westergo 1 – Furore 1   12-15
Ons vlaggenschip toog afgelopen zaterdag met de bus (gesponsord door van der Gragt en een eigen spelersbijdrage) gereden door Jan Stolp, naar Bolsward. Ook ging er een auto met reserves mee. Spannend hoor, zulke verre uitwedstrijden hebben we nog nooit gehad (ook niet in mijn tijd).
16-11-2014 19:54 uur

De lijst met afwezigen was vandaag weer groot. John, Rene, Peter, Erika en Monique waren allemaal door blessures of werk, niet in staat om te korfballen. De rest was er gelukkig wel en ook Kim van der Kuij was bereid om met ons mee te doen, zodat de dames met kleine pijntjes niet een hele wedstrijd hoefden te spelen. De wedstrijden tegen deze ploeg staan over het algemeen bol van spanning en eindigen meestal met een net niet.

16-11-2014 16:24 uur

Het was voor de D1 de eerste wedstrijd in de zaal. In de eerste helft wist Dylan na korte tijd de 1-0 op het scorebord te krijgen. Niet lang daarna gevolgd door de 2-0 van Doenja. Met een stand van 2-0 werd er gewisseld van vak. Mette wist de 3-0 te scoren. Ook Oosterkwartier werd langzaam wakker en maakte er 3-1 van waarna Mette de 4-1 voor haar rekening nam. Oosterkwartier scoorde nog 4-1, waarna Femke de 5-1 maakt. Dit was ook de ruststand.

09-11-2014 20:06 uur
De eerste zaalwedstrijd van dit seizoen was tegen Helios 1 uit Castricum. Een moeilijke tegenstander en dat kwam ook uit.
09-11-2014 16:53 uur

Furore C1 – Haarlem C2 (6-1)

De ploeg trad aan met in de aanval: Tom, Thomas, Julia en Lotus. In de verdediging begonnen Rik, Koen, Yanis en Doenja. De coaches waren Jerry en Arjan. Lieke is wisselspeelster. De geblesseerden (nu supporters) waren Noëlle en Senna. Danny kon er helaas niet bij zijn wegens ziekte. Doenja en Lieke speelden de wedstrijd ervoor al en staan dus niet op de groepsfoto, daarom apart genomen.
09-11-2014 13:02 uur
Mijn korfbaldag begon om 10 uur, met het fluiten van Furore D2. Onder leiding van Frank en Mary Meulenkamp werd er hard gewerkt en een uitstekende overwinning  (6-5) binnen gehaald.
27-10-2014 20:03 uur

Furore 3 – Hilversum 1 (7-6)

Onze aanval bestond uit: Jasper, Tobias, Caro en Chantal. De verdedigers waren: Wesley, Danny, Judit en Sara. Niels stond wissel en Dionne, ook wissel, zou nog komen (selectietraining). Coach was Nadine.

20-10-2014 20:43 uur

Zaterdag 4 oktober moest de D1 tegen Helios D1. Bij winst van of Furore of Helios was eigenlijk wel zeker dat deze ploeg  kampioen zou worden. De aanval bestond uit Dylan, Lieke L (als heer), Myrthe en Romy. De verdediging was Femke en Kayleigh (beide als heer) Mette en Lieke M. Doenja begon langs de kant als wissel.

We begonnen toch wel wat zenuwachtig aan de wedstrijd waardoor ballen niet altijd goed aankwamen.

20-10-2014 20:38 uur


Vandaag op mijn verjaardag de laatste wedstrijd op het veld tegen een voor mij onbekende tegenstander.  Met vijf heren en vier dames begonnen we de wedstrijd onder heerlijke omstandigheden. Marianne was op vakantie en Erika en Patrick en André zijn geblesseerd. In de aanval starten Hans, Rene, Marion en Monique en in de verdediging begonnen Joost, Peter, Nettie en Ingrid.

19-10-2014 17:43 uur

Furore 2 – DKV Victoria 2 (10-5)

In de aanval stonden Danny, Tom, Susanne en Sandra. De verdedigers waren Edward, Guido, Marloes en Kaylee. Als wissels zaten op de bank Sven, Koen, Dave, Lisanne en Heleen. Coach is Qruun. Wat een kwaliteit in en buiten het veld.

19-10-2014 13:33 uur
De D1 heeft een goed eerste seizoen achter de rug in deze samenstelling. Deze 8 dames en 1 heer hebben het op trainen vooral heel gezellig, maar hebben ook laten zien dat ze heel hard en serieus kunnen werken. Dat vinden wij dan weer erg fijn.
19-10-2014 13:24 uur
In de eerste helft bestond de aanval uit: Dylan, Lieke L, Romy en Dunya en de verdediging bestond uit: Femke, Lieke M., Mette en Kayleigh. De eerste aanval had heeeell veeeeell kansen maar het lukte maar niet om te scoren.
12-10-2014 17:36 uur
Het eerste ging van start met Dionne voor Marjolein, die geblesseerd was. Het begin van de wedstrijd was voor Purmer. Al snel werd het via een doorloopbal en een schot van afstand 2-0, maar de eerstelingen vochten wel terug en in de twaalfde minuut was het weer gelijk via afstandsschoten van Dave en Heleen, 2-2. Purmer maakte 3-2 en toen miste Martin een strafworp en Purmer miste ook een strafworp.
12-10-2014 14:23 uur
De lijst met afwezigen was weer groot vandaag. Peter en Marion zitten lekker in Portugal, Rene moest werken en Andre, Patrick en Erika zijn geblesseerd. Gelukkig waren Wesley en Marcel bereid om allebei een helft te spelen en Eveline zat als reserve langs de kant omdat ik wat ongemakken heb.
12-10-2014 13:32 uur

Furore C3 – Sporting Andijk C1

Ja ja, dat was me wat, eer de wedstrijd kon beginnen!! Er waren nog maar 5 spelers van de C3 aanwezig, de rest was er niet (afbericht). Er zouden Fuforianen meedoen van de vorige wedstrijd, maar die was nog niet afgelopen. Justin en Wesley waren driftig aan het zoeken naar invallers en uiteindelijk werden er toch nog spelers gevonden om het team voltallig te maken en zo begonnen we toch nog onder fluitleiding van Stefan.

05-10-2014 19:06 uur
We moesten vroeg vertrekken naar Alkmaar. Waar de dichte mist ons zicht belemmerde kwamen we gemotiveerd aan. De zon brak door en kon de wedstrijd beginnen. Ik dacht heerlijk te kunnen kletsen maar helaas werd me dat ontnomen en moest mij concentreren op de wedstrijd. Dat werd voor mij als ouder een echt zweet klusje blijkt na afloop.
05-10-2014 18:54 uur
Een volledig eerste heeft zondagmiddag een verdiende en zeer ruime overwinning behaald op Badhoevedorp. Vorig seizoen was het steeds zeer moeilijk spelen tegen deze tegenstander, maar nu ging het eerste, vooral in de eerste helft, als een raket van start. In de dertiende minuut was het 7-1 en dat ging zo maar door, met goed spel en fraaie doelpunten was het met de rust al 16-3.
04-10-2014 20:56 uur

Furore B1 - Badhoevedorp B1

Aanval: Tiuri, Jurre, Myrthe, Anouk. Verdediging: Ivo, Youri, Eline, Yara. Wissels waren: Judit en Joost. De wedstrijd begon en beide ploegen gingen fel van start, er werd snel spel getoond en de teams waren aardig aan elkaar gewaagd.

29-09-2014 20:32 uur
Het was wel even overschakelen voor mij, vorige week was ik bij het 6e om een verslag te maken en nu bij de E1. Het 6e speelt in 2 vakken, dus heb je af en toe tijd om weer op adem te komen en bij de E1 rennen de spelers, 1-vaks korfbal, van de ene naar de andere kant. Je wordt al moe als je er naar kijkt.
28-09-2014 21:46 uur
Natuurlijk heb ik als ‘Beauze Vader’ helemaal geen recht van spreken/schrijven, maar mijn idee was dat Furore 3 vandaag ondanks het 12-6 verlies moreel toch als winnaar van het Koogse kunstgras afstapte.
28-09-2014 21:15 uur
Voor de derde keer ging het jongste (wedstrijd)team van Furore op pad naar Sporting West. Na twee verloren wedstrijden waren ze strijdbaar! Een keer scoren zat er tot nu toe net niet in. Dit keer met zijn vijven. Melissa en Yelena konden er niet bij zijn. Na een kleine wandeling kwamen we op een mooie plek op het Westergasfabriek terrein in Amsterdam. Het was even schrikken want de helft was een kop groter. Coach Gaby gaf de tip dat je dan gewoon onder de armen door kan gooien. Deze tip werd ter harte genomen. Zelf een paar rolballen werden gebruikt om de tegenstander te slim af te zijn.
28-09-2014 21:08 uur
De lijst van afwezigen aan dameskant was vandaag groot. Nettie, Erika en Monique deden niet mee maar gelukkig was Kim vd Kuij bereid om bij ons in te vallen en dit deed ze hartstikke goed. Ook Rene was vandaag niet van de partij maar wij houden heren genoeg over.
28-09-2014 20:52 uur
Dat het wederom een moeilijke middag zou worden, was wel ingecalculeerd. ADOS was nog ongeslagen en bleek gewoon een goede ploeg te zijn met zeer zuiver schietende heren en goed spel. Het eerste werkte wel hard, maar kwam vooral in de eerste helft tekort. Daarbij een scheidsrechter met soms wonderlijke beslissingen en die meer met de spelers bezig was, dan met het spel.
23-09-2014 19:53 uur
Zaterdag speelden wij thuis tegen WWSV. We hebben 3-2 gewonnen, Dylan heeft ze allemaal gescoord. Maar de rest was ook heel goed, we hadden heel veel kansen.
22-09-2014 20:24 uur
Ik was van plan zondag de wedstrijd van het 3e tegen Hilversum 1 te bekijken. Hoorde echter van Peter dat Hilversum niet kwam en daar ik toch bij het 6e was en de vaste verslaggever(s) er niet waren, heb ik maar pen en papier gepakt.
21-09-2014 19:03 uur
Fuut de wedstrijd gaat beginnen. WWSV begint met de bal en heeft veel kansen. En ja WWSV schiet er een raak het staat 1-0 voor WWSV. Furore begint met de bal maar ze hebben veel kansen maar schieten er geen raak. Fuut! Wisselen.
21-09-2014 18:55 uur
Het eerste begon met Marloes en Dionne voor de geblesseerde Anouk en Marjolein. Dat het vanmiddag een moeilijke wedstrijd zou worden, was wel ingecalculeerd en dat kwam ook uit. Er werd wel hard gewerkt, maar Apollo was zeer trefzeker op bepaalde momenten en verdedigde zeer strak en daar hadden de eerstelingen moeite mee, echter we misten in de eerste helft ook te veel kansen, wat jammer was.
17-09-2014 20:33 uur
Waar blijven alle verslagen? Deze rubriek blijft een beetje leeg. Kom op allemaal. Laat weten wat je team heeft gedaan het afgelopen weekend.
16-09-2014 20:36 uur
OKV uit, altijd lastig. Maar met winst tegen OKV in de Baderiecup, was alles mogelijk. Het werd een fysieke wedstrijd in een heerlijk zonnetje. De eerste goal in de wedstrijd was voor Furore, die Bram mooi scoorde uit een kort kansje achter de paal. Echter na de 0-1 lieten de eerstelingen OKV makkelijk uitlopen naar een 6-1. Scherpte in de verdediging werd gemist en aanvallend werden er te veel plaatsfouten gemaakt en was er geen geluk bij de schoten.
08-09-2014 20:38 uur

Lees hier de schrijversbijdrage van Rita. Dit keer Furore D2 - ZKV D2.

Qua weer was het een prachtig weekend, maar wat de uitslagen van de wedstrijden betreft zaten we dit weekend aan de matige kant en dan druk ik mij nog zacht uit. Er werden slechts 2 wedstrijden gewonnen en dat is niet om over naar huis te schrijven. Volgende keer hopelijk beter, maar nu dan een verslag over de D2, dat het erg zwaar had tegen ZKV.
07-09-2014 20:46 uur
Joost is nog steeds op vakantie en Peter en Monique zijn nog geblesseerd dus we begonnen met vijf man en vrouw. We begonnen ietsje later omdat we even moesten wachten tot de talenten hun wedstrijd hadden beëindigd. Edward was gelukkig bereid gevonden om te fluiten wat hij heel goed deed.
07-09-2014 20:41 uur
Een volledig eerste ging zondag op een zonovergoten middag van start op het knusse terrein van Swift. Dat het geen gemakkelijke middag zou worden was denk ik wel ingeschat en dat werd later ook duidelijk.
01-09-2014 20:59 uur
Om 14.00 uur begon de A1 de wedstrijd tegen AW/DTV. De ploeg bestond uit: Lisa, Liza, Caro, Sanne, Stephan, Stefan, Mark, Justin en als reserves zag ik Wesley en Judith, die naast Eric mét krukken en Dave, trainer/coach plaats namen in de dug-out. De strijd ging gelijk op, voor, achter en gelijk.
31-08-2014 19:37 uur
De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen werd vroeg gespeeld in verband met het vijfjarige bestaan van Furore. De omstandigheden waren lekker. Voor en na de wedstrijd behoorlijke regen maar tijdens de wedstrijd geen spat. We begonnen wel met veel afwezigen.
31-08-2014 19:22 uur
Zondagmiddag was op de Slibkuil de start van de competitie van het eerste tegen Aurora uit Haarlem. De eerstelingen starten in de nieuwe shirts met de sponsors Univé en Dirk Barten Hyundai. De eerste helft was aantrekkelijk met veel doelpunten.
27-08-2014 19:57 uur
Op dichtbij.nl een uitgebreid verslag van de wedstrijd van gisteravond tegen ZKC 1. Helaas moesten we de punten bij ZKC laten. Uitslag 16-11. Lees verder voor de link naar het verslag.
19-08-2014 17:29 uur
De selectie van Furore is inmiddels al 3 weken met hun voorbereiding bezig en afgelopen zondag (17 augustus) stonden de eerste oefenwedstrijden op het programma. De trainers Richard Stolte en Qruun Lely hadden daarom voor 2 wedstrijden tegen de selectie van HBC uit Beverwijk iedereen lekker random door elkaar gehusseld!
11-08-2014 19:45 uur
Nog geen nieuwe verslagen in het jaar 2014-2015
27-05-2014 20:43 uur

In augustus 2013 begonnen Bastiaan en ik aan het trainen en coachen van 9 meiden. Al snel kwamen er 2 meiden bij en werd het een echt kippenhok. Helaas was het allemaal nog te hoog gegrepen en verloren we met dikke cijfers.

27-05-2014 20:34 uur

We moesten al vroeg aanwezig zijn in Heerhugowaard. Om 9 uur begon de wedstrijd tegen Apollo D2. Apollo startte met 7 spelers, waarvan 1 op Uggs. Is dat hier mode?

27-05-2014 20:09 uur

We are the champion, we are the champion!!!

Afgelopen zaterdag was het zover Furore E1 maakte kans om kampioen te worden en dat hebben ze met een flink aantal doelpunten waar gemaakt!!!!

26-05-2014 21:06 uur

Een volledig eerste begon de laatste wedstrijd van de competitie tegen Zaandam Zuid. De eerste helft was niet best, er werd niet echt goed gespeeld en het wilde ook niet echt lukken. De ruststand was 5-3 voor de Zaandammers, doelpunten van Nadine afstand, Bram kansje en Martin afstand.

26-05-2014 20:50 uur

Zaterdag moesten we thuis tegen Asonia we wisten helemaal niet dat we kampioen konden worden.

26-05-2014 20:31 uur

Het was mooi weer, we waren aan het zweten. De papa van Yara was vandaag de coach samen met Sarah.

19-05-2014 21:06 uur

Vandaag weer een net niet tegen Argus. Van de vijf keer dat wij in dit seizoen tegen Argus hebben gespeeld hebben we vier keer net met een puntje verschil verloren.

19-05-2014 20:55 uur

Kampioenswedstrijd

De D1 blijft je maar verbazen in de eerste klasse. Na het kampioenschap in de zaal konden ze vandaag op het veld één wedstrijd voor het einde van de competitie weer kampioen worden. Door vandaag te winnen van Groen Geel D2 konden ze de nummer twee KZ op een onoverbrugbare achterstand zetten.

19-05-2014 20:41 uur

Prachtig weer, in tegenstelling tot vorige week, ik bedoel het weer, trad een volledig eerste aan tegen OKV.

12-05-2014 21:01 uur

Afgelopen zondag is het tweede na een overwinning van 15-5 op KZ/Hiltex 6 KAMPIOEN geworden. Trainers/coaches, spelers en speelsters, van harte gefeliciteerd met dit kampioenschap!

12-05-2014 20:48 uur

Nat en nog eens nat, veel wind, maar het kunstgras was goed te bespelen. De eerstelingen gingen goed van start en het was al snel 2-0.

23-04-2014 21:12 uur
De eerste helft hadden we een paar goede kansen, maar uit het niets scoorde ZKC (0-1). Voor de rest is er niet veel gebeurd in de eerste helft.
23-04-2014 20:44 uur

Eerste paasdag was het heerlijk weer en een volledig eerste moest aantreden in Amsterdam tegen de koploper. Dat het een moeilijke middag zou worden, was wel ingecalculeerd. Maar het werd toch een leuke wedstrijd met een hardwerkend eerste, maar dat aan het einde net tekort kwam.

23-04-2014 20:30 uur

Een wedstrijd met twee gezichten.

Alleen John was er niet en omdat Patrick Luten nog present was hadden we zelfs zeven heren en zes dames vandaag. Een wedstrijd waar het in de eerste helft allemaal wel lukte bij ons en waar we in de tweede helft maar een doelpuntje wisten te maken.
14-04-2014 20:59 uur
Na de hele week met de Omzoom bezig te zijn geweest vandaag gelukkig ook nog wat echt korfbal.
13-04-2014 19:41 uur
Een volledig eerste trad zondagmiddag aan tegen Helios uit Castricum. Een moeilijke tegenstander, want de uit en zaalwedstrijden werden niet gewonnen, echter een nieuwe wedstrijd en er werd hard gewerkt in de eerste helft.
13-04-2014 13:03 uur
Zaterdag 29 maart stond de eerste veldwedstrijd op het programma voor de D2. Na een paar keer op het veld getraind te hebben, met behoorlijke regenbuien, was het deze zaterdag droog en kwam er af en toe zelfs een klein zonnetje voorbij.
13-04-2014 12:30 uur
Eindelijk weer een punt voor Furore 6 Na een hele reis naar Vinkeveen was het ook nog eens moeilijk om een parkeerplek te vinden. Eenmaal omgekleed moesten we ook vrij snel beginnen maar dat was geen straf vandaag want het was echt heerlijk weer om te korfballen.
12-04-2014 15:40 uur
Zeer vroeg vertrokken we vanaf de Slibkuil met 10 dames naar het verre Andijk. Eerst even zoeken waar het veld was maar uiteindelijk hebben we het gevonden. Zoals bij de eerdere wedstrijden tegen Asonia waren we ook nu weer onder de indruk van de lengte van de tegenstanders. De Andijkers waren ongeveer 30 cm groter dan onze meiden.
08-04-2014 18:59 uur
Zondag 30 maart werd er in Zaandam gespeeld tegen ZKV 5. Bij aankomst was er nog helemaal geen activiteit te bespeuren; kantine dicht, dus geen koffie erg jammer. Dit hield tevens in dat de hoop iets eerder te starten (er moesten 4 spelers door naar andere teams) in duigen viel.
06-04-2014 17:53 uur
Weer geen punten voor zaterdag 1. Peter was geblesseerd en Erika moest thuisblijven voor open huis maar verder was iedereen aanwezig.
31-03-2014 20:23 uur
Wij mochten onze eerste buitenwedstrijd spelen bij Furore thuis, het was heel erg mooi weer dus dat was fijn!
30-03-2014 17:43 uur
Prachtig weer en een volledig eerste kwam binnen de lijnen in Purmerend. Een altijd lastige wedstrijd, want de ploegen geven elkaar weinig toe.
30-03-2014 17:38 uur

Met Tim, Floor, Kim en Rosalien in de aanval. Jesse, Daniek, Bo en Ester in de verdediging gingen we van start.

29-03-2014 20:14 uur
Eindelijk een wedstrijdverslag van het vierde. Na een succesvol zaalseizoen van dit nieuwe team heeft iedereen er even aan kunnen wennen dat dit team er een is vol verrassingen. Er zitten namelijk snelle, slimme, sterke, leuke, knappe, humoristische, bal vangende en scorende dames en heren met veel doorzettingsvermogen in dit team.
25-03-2014 00:11 uur
zondag 23-03-2014. De eerste wedstrijd op de vertrouwde Slibkuil
23-03-2014 17:28 uur
Vandaag de eerste wedstrijd op het veld. Het was wel een beetje moeilijk met de wind maar verder was het heerlijk weer om te spelen. Wat voor mij ook erg lekker was dat was het soort kunstgras dat Argus heeft, heerlijk zacht waardoor veel minder pijn. Nettie heeft van de week een mooie leeftijd bereikt en om dit vandaag te vieren was zij er niet maar verder was iedereen present.
10-03-2014 20:17 uur
Zaterdag 8 maart stonden de D4-tjes klaar voor een wedstrijd in de Triashal tegen ZKV. Binnen de eerste 5 minuten scoorde ZKV al 0-1. Ondanks dat Furore zo goed hun best deed, stond het in de rust al 0-4.
10-03-2014 20:02 uur
We verzamelden ons in het Trias om 13.00 uur en de wedstrijd begon om 13.30 uur. Aanval: Teun, Niels, Sasja, Julia. Verdediging: Branco, Chloe, Rianne, Tamara.
09-03-2014 19:12 uur

Vandaag de laatste zaalwedstrijd waar het weer was om naar buiten te gaan. Marianne, Nettie, Andre en Rene waren vanwege verschillende redenen afwezig dus we traden aan met vier vrouwen en vijf mannen waarvan Peter, Hans, Monique en Erika starten in de aanval en Joost, John, Marion en Ingrid in de verdediging.

09-03-2014 19:03 uur
De laatste wedstrijd van de zaalcompetitie ging nergens meer om, maar Furore had uit verloren bij DKV/Victoria en de eerstelingen wilden deze wedstrijd toch wel graag winnen, want uit was het geen beste wedstrijd. De eerste helft heeft het eerste steeds voor gestaan en dat was eigenlijk wel terecht.
04-03-2014 09:42 uur
In de aanval stonden: Branco, Rianne, Lara en Kim en in de verdediging: Teun, Sascha, Niels en Julia.
04-03-2014 09:38 uur
Na twee weken stilstand mochten de eerstelingen in Purmerend tegen Purmer in het strijdperk.Het tweede speelde er voor en deze hadden gewonnen, dus het eerste kon aan de bak. Anouk en Lisanne deden mee en dat ging verdienstelijk.
04-03-2014 08:55 uur
Na een aantal weken stil te hebben gestaan, mochten we vandaag weer aan de bak. De lijst met afwezigen was met name aan de dames kant heel groot vandaag maar gelukkig hadden we Eveline en Marjolein bereid gevonden om in te vallen.
28-02-2014 21:25 uur
Afgelopen zaterdag (22 februari) moesten we tegen o.k.v. in Oostzaan. Er waren weinig kinderen.
21-02-2014 17:26 uur
We verzamelen bij de Slibkuil om 11 uur. Normaal verzamelen we bij Het Trias maar daar was een Open Dag. Nadat we de vorige wedstrijd met een groot verlies hadden verloren hadden we super veel zin in deze wedstrijd.
21-02-2014 17:13 uur
We moesten om 5 uur spelen tegen Haarlem. We waren vroeg aanwezig om bij de C2 te kijken.
11-02-2014 20:50 uur

Op 8 februari moesten we tegen ZKC. De vakken waren Koen (als meisje), Lotus, Danny en Thomas in de aanval en Tom, Noelle, Senna en Rik in de verdediging. Yanis stond wissel.

10-02-2014 20:45 uur

Vandaag bracht de wedstrijd ons helemaal naar Oegstgeest om te spelen tegen Fiks D2.

10-02-2014 20:34 uur

Het zou geen gemakkelijke wedstrijd worden deze middag. Helios staat op de tweede plek en heeft nog alle mogelijkheden om eerste te worden.

10-02-2014 20:21 uur
We begonnen als de nummer 2 in de Eerste Klasse (best wel goed, hè) aan de wedstrijd tegen het team dat onderaan staat, Victum D1 uit Houten. De uitwedstrijd tegen hun hadden we gewonnen. Ik was weer hersteld van mijn blessure.
09-02-2014 18:47 uur
Het was vandaag erop of eronder. Als we zouden winnen dan doen we weer volop mee en bij verlies haken we definitief af.
09-02-2014 18:23 uur
We moesten vandaag verzamelen bij de Slibkuil omdat er open dag was bij het Trias! Met een grote stoet vertrokken we richting Alkmaar, waar we terecht kwamen in een gezellige kantine en een leuke sporthal!
03-02-2014 20:17 uur
Het was een moeilijke middag in Heerhugowaard.
02-02-2014 10:48 uur
We moesten zaterdag 1 februari spelen tegen OKV.
02-02-2014 10:39 uur
Vandaag de opdracht om eindelijk de eerste punten van 2014 binnen te halen. AW/DTV had een sterkere ploeg dan de vorige keer en dat was zeker het geval toen er nog een jonge productieve dame in kwam.
28-01-2014 13:33 uur
"Bij aankomst wisten wij het weer, dit waren de kinderen die zo groot waren!" Lees verder voor het volledige verslag.
28-01-2014 13:27 uur

"We gingen opstaan en eigenlijk was het nog veel te vroeg...."

Lees verder voor het verslag van Allysa-Lynn.
28-01-2014 13:18 uur
Een volledig eerste heeft afgelopen zondagmiddag er een goede wedstrijd van gemaakt tegen Celeritas uit Alkmaar met veel doelpunten.
Na de verassende overwinning op OKV vorige week, was het nu zaak om bij de les te blijven en dat gebeurde ook.
25-01-2014 21:31 uur
We hebben vandaag (25-1 red.) verloren van ons zelf maar ook van...
24-01-2014 13:38 uur
Na een aantal verliezen met grote cijfers was dit een hele spannende wedstrijd! Voor het publiek heel leuk om naar te kijken!
23-01-2014 12:31 uur
Zaterdag 18-01-2014 moesten wij om 1 uur  tegen BEP C3 spelen in het Trias.
22-01-2014 20:23 uur
Zaterdag 4 januari. Goed begin van het jaar, want we ontvingen niet 1, maar 2 verslagen van deze wedstrijd. Isa M. en Isa P. bedankt .
22-01-2014 14:57 uur

Op 11 januari 2014 vond de wedstrijd fiducia D1 - furore D1 plaats

Lees hier het verslag van Senna.
22-01-2014 10:48 uur

Furore 1 doet goede zaken tegen OKV.

Uitslag 17-14

Lees verder voor het verslag van Sibbeltje
21-01-2014 15:49 uur
De vorige keer dat wij tegen ados d2 moesten spelen was de eindstand 19-1 voor ados. We zijn benieuwd hoe het nu gaat. Kim is afwezig. En Anouk en Merel moeten zelf een wedstrijd spelen, dus is de coach vandaag Mary.
16-01-2014 10:52 uur
Een volledig eerste had een lastige wedstrijd deze zaterdagmiddag in Alkmaar.De strijd ging, qua doelpunten aardig gelijk op in de eerste helft, maar DSO kwam steeds op voorsprong, maar de eerstelingen wisten ook de stand steeds weer bij te trekken.
15-01-2014 21:15 uur
Onze eerste wedstrijd in 2014 was een wedstrijd die niet goed was en waar we te weinig doelpunten wisten te maken. Helios is altijd al een moeilijke ploeg voor ons maar vandaag waren zij toch echt wat beter dan ons al liep het verschil op het eind wel hoog op.
15-01-2014 21:11 uur
Wij moesten om half vijf bij het trias zijn want we moesten om vijf uur spelen. e begonnen in de aanval met Niels,Teun,Rianne en Lieke in de verdediging stonden Sasha,Lara,Youri en Branco.
15-01-2014 21:06 uur
Op zaterdag 11 januari waren we bij Tempo te gast. Over de wedstrijd kunnen we kort zijn...
28-12-2013 20:18 uur
Zaterdag speelden we tegen Groen Geel. Het ging best wel goed het werd 8-5.
28-12-2013 20:11 uur

We moesten spelen in Heerhugowaard. En we speelden tegen Apollo. Toen we daar aan kwamen viel ons meteen iets op.

27-12-2013 20:15 uur
Zondagmiddag 22 december was in 2013 de laatste zaalwedstrijd voor de eerstelingen in Diemen tegen DKV/Victoria. Het werd een vreemde wedstrijd.
17-12-2013 15:49 uur
Purmer was in het Trias deze zondagmiddag de tegenstander. Op het veld was er thuis gewonnen, maar Purmer is een geduchte tegenstander.
17-12-2013 15:42 uur

FURORE 6 NEEMT REVANCHE en wint afgetekend tegen concurrent Rapid!

17-12-2013 15:39 uur
Op 30-11-2013 moesten we uit spelen tegen Victum / War Child D1 uit Houten. Eerst gingen we warm lopen rekken en strekken. Daarna gingen we inschieten, de strafworpen en de vrije bal oefenen. Rond 12:00 gaf de scheidsrechter het signaal dat we moesten beginnen.
17-12-2013 15:37 uur
Zondagmiddag 8 december om 15.00 uur was de moeilijke wedstrijd tegen Helios van ons eerste.