U bevindt zich hier: Schoolkorfbal 2018

Schoolkorfbal 2018

Schoolkorfbal bij korfbalvereniging Furore in Krommenie

Schoolkorfbaltoernooi KV Furore

Voor de tweede keer zal het grote schoolkorfbaltoernooi voor de basisscholen van Zaanstreek-Noord gespeeld worden op sportpark 'de Omzoom', de nieuwe locatie van Furore, gelegen aan de Jaap Bootpad 2 te Assendelft.

Dit jaar hebben 99 teams van de scholen zich aangemeld

Vanaf maandag 28 mei zullen vele honderden kinderen enthousiast en vol overtuiging strijden om de winst in hun wedstrijden.

Wij vragen u vooraf het programma met daarin alle wedstrijden en de spelregels en het wedstrijdreglement poulewedstrijden en het wedstrijdreglement finalewedstrijden goed door te nemen. Dit maakt het spelen en begeleiden van de wedstrijden gemakkelijker. Speciale aandacht voor de toevoeging die is gedaan mbt deelname met een afwijkende samenstelling van 4 meisjes/4 jongens.

Omdat wij over een aantal kunstgrasvelden beschikken zal een deel van het toernooi hierop gespeeld worden, in het pouleoverzicht leest u hier meer over. Verder vindt u in dit overzicht natuurlijk de stand, het programma en de uitslagen van de poule van uw kind!

Op dinsdag- en donderdagavond vinden de prijsuitreikingen plaats voor alle poules. De finalewedstrijden worden op vrijdagavond gespeeld tussen alle poulewinnaars. Vrijdagavond weten wij dan welke teams de winnaars zijn geworden van de wisselbekers...

Met medewerking van een groot aantal personen van de deelnemende scholen en van de vereniging zal dit toernooi zoals voorheen succesvol verlopen. Vooral de deelname van alle kinderen draagt bij tot dit succes.

Op deze plaats willen wij alvast alle sponsors bedanken voor hun bijdrage om dit toernooi financieel mogelijk te maken.

We wensen iedereen, namens de vereniging en de toernooiorganisatie van Furore een bijzonder prettig en sportief toernooi toe.

Tot ziens op sportpark 'de Omzoom, vanaf maandag 28 mei.

De schoolkorfbalwerkgroep van K.V. Furore

Vind je het schoolkorfballen leuk !?

Dan kan je hier lid worden!