U bevindt zich hier: Clubinfo

Clubinfo

Korfbalvereniging Furore is dé korfbalvereniging voor Zaanstreek Noord

voor Krommenie, Wormerveer, Assendelft en omstreken.

Een korfbalvereniging voor:

• leden met ambitie met teams in de wedstrijdsport en
  • voor de gezelligheid, met teams in de breedtesport én recreatief.

En dat beiden ook heel goed samen kunnen gaan wordt bewezen op ons nieuwe veld gelegen in Sportpark Omzoom in Assendelft. Naast de vele korfbalactiviteiten worden ook regelmatig andere activiteiten georganiseerd, zoals:

• maandelijkse klaverjasavonden,
  • feestavonden voor de jeugd, maar ook voor volwassenen
  • jaarlijkse mega-BBQ en
  • een groots pinksterkamp voor de jeugd

Op Sportpark de Omzoom beschikt Furore over vier eigen kunstgrasvelden, kleedkamers en een gezellige kantine. Hier wordt tijdens het veldseizoen (van september tot begin november en van maart tot en met juni) getraind en de thuiswedstrijden gespeeld. Tijdens de zaalperiode (van november tot maart) is Sporthal Trias onze thuisbasis. Hier worden in die periode de thuiswedstrijden gespeeld en de meeste ploegen trainen ook hier.

KV Furore is in 2009 ontstaan door een fusie van KV Hoger Op uit Krommenie en KV Kieviten uit Wormerveer. Met een nieuwe naam, een fris clubtenue en veel enthousiasme, is Furore inmiddels uitgegroeid tot één van de grotere korfbalverenigingen in de Zaanstreek.