U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor leden
14-03-2020 16:43 uur

Geen klaverjassen

In verband met het Corona virus komt het klaverjassen op 20 maart te vervallen.

Belangrijkste nieuwsberichten

In verband met het Corona virus komt het klaverjassen op 20 maart te vervallen.

Furore B1 - AW/DTV B2

De uitwedstrijd werd gelijkgespeeld met de uitslag 8-8 en de gelijkmaker viel in het laatste fluitsignaal. Zou deze wedstrijd een kopie worden van toen? Over 2 x 25 minuten weten we meer!

Coaches Kaylee en Anouk kwamen met de volgende ploeg in het veld. Aanval - Maudi (heer), Isa, Jasmijn en Cajo en in de verdediging Robin, Juliën, Kristel en Mirthe. Wissel was Dewi en Dani was niet aanwezig. Tycho hield de tijd en de stand bij en Sander had de leiding over deze zeer spannende wedstrijd.

35 plus doet weer aan sneldoelen
Het 35 plus team traint ook in de zaal lekker door. We hebben ondertussen een vaste kern van negen personen en afgelopen week waren deze er allemaal. Er stond namelijk sneldoelen op het programma. Sneldoelen is een echte klassieke "Hoger Op" activiteit . Elke eerste training van de maand mocht iedereen 1 minuut schieten op de korf. Te beginnen op 2,5 meter van de paal en dan zelf afvangen en weer schieten. Er waren altijd medailles te winnen welke werden gekleid door de PWWG ( pupillen,welpen werkgroep ) van toen. Dit waren meestal Rita, Marianna, Marianne en Monique.

Bestuursblog

Aan het begin van dit seizoen heeft u op de site kunnen lezen dat wij een samenwerking met Furore zijn aangegaan. Op dinsdag 3 maart j.l. vond, na diverse andere commissie overleggen, voor de eerste keer een bestuurlijk overleg plaats tussen delegaties vanuit het bestuur van Furore en van KZ/Thermo4U. Op datzelfde moment speelde toevallig het vierde van KZ/Thermo4U een oefenpartij tegen Furore 2 en de volgende dag speelt het derde/Thermo4U tegen Furore 1 een oefenpartij. Sportief weten we elkaar dus ook al goed te vinden.

Binnenkort op de kalender

Volledige activiteitenkalender