U bevindt zich hier: Home
25-02-2020 21:34 uur

35 Plus

35 plus doet weer aan sneldoelen
Het 35 plus team traint ook in de zaal lekker door. We hebben ondertussen een vaste kern van negen personen en afgelopen week waren deze er allemaal. Er stond namelijk sneldoelen op het programma. Sneldoelen is een echte klassieke "Hoger Op" activiteit . Elke eerste training van de maand mocht iedereen 1 minuut schieten op de korf. Te beginnen op 2,5 meter van de paal en dan zelf afvangen en weer schieten. Er waren altijd medailles te winnen welke werden gekleid door de PWWG ( pupillen,welpen werkgroep ) van toen. Dit waren meestal Rita, Marianna, Marianne en Monique.

Bijna iedereen van het 35 plus groepje heeft wel eens een medaille gewonnen en deze worden nu nog steeds thuis bewaard. De nummer 1 kreeg trouwens ook een beker en die mocht je dan een maand houden. Een beker hebben we nog niet maar Arjen is aan het kleien gegaan en heeft prachtige medailles gemaakt. Vorige maand won Ingrid met 13 doelpunten dus de anderen waren klaar om haar te verslaan. Richard werd overtuigend eerste met 18 doelpunten. Ingrid en Riana hadden beide 13 doelpunten en moesten dus nog een keer 1 minuut sneldoelen om te bepalen wie nummer 2 en 3 werd. Ingrid werd tweede en Riana derde. Tijdens de thee/koffie , die we na de training altijd drinken, werden de medailles uitgereikt. Op de foto zie je hoe blij de winnaars zijn. Wat zeker nog gemeld mag worden is dat Peter, met maar 5 maanden korfbal ervaring ( terwijl de anderen meer dan 35 jaar ervaring hebben ) , 11 doelpunten maakte en een verdiende vierde plaats heeft behaald.

Belangrijkste nieuwsberichten

In verband met het Corona virus komt het klaverjassen op 20 maart te vervallen.

Furore B1 - AW/DTV B2

De uitwedstrijd werd gelijkgespeeld met de uitslag 8-8 en de gelijkmaker viel in het laatste fluitsignaal. Zou deze wedstrijd een kopie worden van toen? Over 2 x 25 minuten weten we meer!

Coaches Kaylee en Anouk kwamen met de volgende ploeg in het veld. Aanval - Maudi (heer), Isa, Jasmijn en Cajo en in de verdediging Robin, Juliën, Kristel en Mirthe. Wissel was Dewi en Dani was niet aanwezig. Tycho hield de tijd en de stand bij en Sander had de leiding over deze zeer spannende wedstrijd.

35 plus doet weer aan sneldoelen

Bestuursblog

Aan het begin van dit seizoen heeft u op de site kunnen lezen dat wij een samenwerking met Furore zijn aangegaan. Op dinsdag 3 maart j.l. vond, na diverse andere commissie overleggen, voor de eerste keer een bestuurlijk overleg plaats tussen delegaties vanuit het bestuur van Furore en van KZ/Thermo4U. Op datzelfde moment speelde toevallig het vierde van KZ/Thermo4U een oefenpartij tegen Furore 2 en de volgende dag speelt het derde/Thermo4U tegen Furore 1 een oefenpartij. Sportief weten we elkaar dus ook al goed te vinden.

Binnenkort op de kalender

Volledige activiteitenkalender