U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor leden
27-01-2020 21:02 uur

Furore benoemd tot Club van de Week

Korfbalvereniging Furore uit Assendelft door VriendenLoterij benoemd tot Club van de Week

10.000 euro voor uitbreiden van activiteiten voor de buurt

Amsterdam, 27 januari 2020 – Groot feest voor Korfbalvereniging Furore uit Assendelft! De vereniging werd afgelopen weekend benoemd tot ‘Club van de Week' en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij. De korfbalvereniging gaat het geld gebruiken om Jeu de Boules aan te kunnen bieden bij de club.
Rene Collewijn en Peter Jorna (bestuurslid) van Korfbalvereniging Furore, vertellen trots: "Door Jeu de Boules aan te gaan bieden, kunnen we een nóg belangrijkere rol gaan spelen in de buurt en bij onze buurtverenigingen. Zo kunnen buurtgenoten die niet (meer) korfballen op een andere manier bij de club betrokken blijven."

‘Club van de Week'
Club van de Week is een campagne van de VriendenLoterij voor clubs, verenigingen en stichtingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zij kunnen een aanvraag indienen voor een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Denk hierbij aan: het verduurzamen van het clubhuis, de aanleg van een nieuw sportveld, de aanschaf van nieuwe muziekinstrumenten of het faciliteren van maatschappelijke activiteiten voor de buurt.

Het hele jaar wordt wekelijks een aangesloten club, vereniging of stichting verrast met de titel ‘Club van de Week' en met een eenmalige bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij om dit project te realiseren. Clubs kunnen zich nog het hele jaar aanmelden met een mooi project via www.vriendenloterij.nl/clubs.

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Clubs, verenigingen en stichtingen die nog niet zijn aangesloten bij de VriendenLoterij, kunnen zich aanmelden via www.vriendenloterij.nl/clubs.

Belangrijkste nieuwsberichten

In verband met het Corona virus komt het klaverjassen op 20 maart te vervallen.

Furore B1 - AW/DTV B2

De uitwedstrijd werd gelijkgespeeld met de uitslag 8-8 en de gelijkmaker viel in het laatste fluitsignaal. Zou deze wedstrijd een kopie worden van toen? Over 2 x 25 minuten weten we meer!

Coaches Kaylee en Anouk kwamen met de volgende ploeg in het veld. Aanval - Maudi (heer), Isa, Jasmijn en Cajo en in de verdediging Robin, Juliën, Kristel en Mirthe. Wissel was Dewi en Dani was niet aanwezig. Tycho hield de tijd en de stand bij en Sander had de leiding over deze zeer spannende wedstrijd.

35 plus doet weer aan sneldoelen
Het 35 plus team traint ook in de zaal lekker door. We hebben ondertussen een vaste kern van negen personen en afgelopen week waren deze er allemaal. Er stond namelijk sneldoelen op het programma. Sneldoelen is een echte klassieke "Hoger Op" activiteit . Elke eerste training van de maand mocht iedereen 1 minuut schieten op de korf. Te beginnen op 2,5 meter van de paal en dan zelf afvangen en weer schieten. Er waren altijd medailles te winnen welke werden gekleid door de PWWG ( pupillen,welpen werkgroep ) van toen. Dit waren meestal Rita, Marianna, Marianne en Monique.

Bestuursblog

Aan het begin van dit seizoen heeft u op de site kunnen lezen dat wij een samenwerking met Furore zijn aangegaan. Op dinsdag 3 maart j.l. vond, na diverse andere commissie overleggen, voor de eerste keer een bestuurlijk overleg plaats tussen delegaties vanuit het bestuur van Furore en van KZ/Thermo4U. Op datzelfde moment speelde toevallig het vierde van KZ/Thermo4U een oefenpartij tegen Furore 2 en de volgende dag speelt het derde/Thermo4U tegen Furore 1 een oefenpartij. Sportief weten we elkaar dus ook al goed te vinden.

Binnenkort op de kalender

Volledige activiteitenkalender