U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor leden
27-01-2020 21:02 uur

Furore benoemd tot Club van de Week

Korfbalvereniging Furore uit Assendelft door VriendenLoterij benoemd tot Club van de Week

10.000 euro voor uitbreiden van activiteiten voor de buurt

Amsterdam, 27 januari 2020 – Groot feest voor Korfbalvereniging Furore uit Assendelft! De vereniging werd afgelopen weekend benoemd tot ‘Club van de Week' en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij. De korfbalvereniging gaat het geld gebruiken om Jeu de Boules aan te kunnen bieden bij de club.
Rene Collewijn en Peter Jorna (bestuurslid) van Korfbalvereniging Furore, vertellen trots: "Door Jeu de Boules aan te gaan bieden, kunnen we een nóg belangrijkere rol gaan spelen in de buurt en bij onze buurtverenigingen. Zo kunnen buurtgenoten die niet (meer) korfballen op een andere manier bij de club betrokken blijven."

‘Club van de Week'
Club van de Week is een campagne van de VriendenLoterij voor clubs, verenigingen en stichtingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zij kunnen een aanvraag indienen voor een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Denk hierbij aan: het verduurzamen van het clubhuis, de aanleg van een nieuw sportveld, de aanschaf van nieuwe muziekinstrumenten of het faciliteren van maatschappelijke activiteiten voor de buurt.

Het hele jaar wordt wekelijks een aangesloten club, vereniging of stichting verrast met de titel ‘Club van de Week' en met een eenmalige bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij om dit project te realiseren. Clubs kunnen zich nog het hele jaar aanmelden met een mooi project via www.vriendenloterij.nl/clubs.

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Clubs, verenigingen en stichtingen die nog niet zijn aangesloten bij de VriendenLoterij, kunnen zich aanmelden via www.vriendenloterij.nl/clubs.

Belangrijkste nieuwsberichten

Furore C1 - BEP C2

Ik ging met een goed gevoel naar deze wedstrijd toe, want ik had in de stand gezien dat jullie bovenaan staan met 14 punten uit 7 wedstrijden, 92 doelpunten voor en 27 tegen. Dat is een prima uitgangspunt voor de wedstrijd tegen BEP. De uitwedstrijd hadden jullie met 5-17 gewonnen, dus dat moet goed gaan. Maar ja ...... De bal is rond, je weet het nooit en er moet nog om gespeeld worden.

Furore A1 – Nova A1

Ik had gezien en gehoord dat de wedstrijd bij Nova met 12-18 was gewonnen. Dus ik bereidde me voor op een wedstrijd met lekker veel doelpunten, zodat ik steeds moest vragen wie maakte deze, omdat ik dan nog zat te schrijven over het vorige doelpunt.

Maar het ging iets anders en ik kan wel een hele bladzijde volschrijven over de “randjesballen”. Maar dat doe ik natuurlijk niet, want uiteindelijk hebben we niet veel doelpunten gescoord, maar wel de punten behaald en dat is het belangrijkste in mijn ogen.

10.000 euro voor uitbreiden van activiteiten voor de buurt

Bestuursblog

Zaterdagmiddag waren het terras van de kantine en het veld weer prachtig versierd met ballonnen en vlaggen. Dat was vrolijk binnenkomen. Op het gras stond een springattribuut en om half vier begonnen de clubkampioenschappen. De opening van het nieuwe seizoen kon beginnen.

Binnenkort op de kalender

Volledige activiteitenkalender