U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor leden
03-12-2019 20:38 uur

Door een Furorebril...

Furore C2 - DKV C1

Ik wil vast wel verklappen dat er veel doelpunten zijn gevallen, dus de moeder van Nora die de tijd enscore bijhield, had een druk uurtje. Trainers/coaches Eline en Sven, Scheidsrechte Jurre. Na het opstellen van Tigo, Fleur, Sienna (heer) en Lotte in de aanval en Jikke, Fenna (heer), Minte en Larissa in de verdediging en uiteraard de tegenpartij kon de wedstrijd beginnen. De wissels waren Melisa en Nora.

Jurre floot in en wij begonnen met aan te vallen, maar de bal was een beetje snel weg naar de aanval van D. Maar ook zij hadden het nog niet gevonden en daarom kwam de bal al snel weer terug in onze aanval. Na goed aanvallen kwamen er schoten van Sienna en Lotte, deze gingen er nog niet in. Maar opeens kwam Tigo langs zijn heer en na aangeven van Fleur schoot Tigo de bal door de korf 1-0.

Middenuit nemen D, een lange bal naar een dame, maar veel te hard dus de bal ging uit. F mocht weer uitnemen en met het hele vak, want DKV verdedigde goed uit, samenspelend kwam de bal weerin onze aanval. Nadat Sienna haar doelpunt afgekeurd zag worden wegens snijden ging de bal weer naar de tegenpartij. Maar voordat ze gevaarlijk konden worden was de bal alweer onderschept en ging naar onze aanval. We hadden een heel lange aanval en het was Lotte die van halve afstand raak schoot: 2-0. Prima!!!!

DKV moest 4-0 spelen van de coach, maar ik vond dat dit niet erg uit de verf kwam. Via een duikvlucht van Lotte kwamen wij weer in het bezit van de bal en gingen wederom aanvallen. In de nu volgende periode waren wij veel sterker en dus veel vaker in het bezit van de bal. Er werden achter elkaar nog 5 doelpunten gescoord voordat DKV iets kon terug doen. Een vrijgespeelde Mintes choot van achter de korf 3-0 in en even later was het Larissa die een aanval afrondde met een doelpunt, 4-0. Na de valwissel kwam na een goede aanval Sienna door en Fleur gaf de doorloopbal aan, goal en 5-0.

Intussen werd er aan de andere kant goed verdedigd als de bal daar was. Het werd 6-0 door Tigo vlak bij de korf. Na de wissel speelde Fenna een lange bal op Minte die mooi vrij stond, maar het was net even te hard, zodat deze kans voorbij ging. Maar. . . Werd het toch 7-0 via een mooie doorloopbal van Fenna. En toen ... Kwam het eerste tegendoelpunt via een afstandsschot 7-1. Daarna hadden wij een goede aanval met veel schoten en een prima afvang, maar er kwam even geen doelpunt uit. Tijd om te RUSTEN!!!

In de 2e helft namen Nora en Melisa de plaatsen in van Lotte en Fenna en de doelpuntenmachine ging weer verder. Nadat er eerst een doelpunt door DKV was gescoord van afstand 7-2 kwamen wij weer op stoom. Nora, net in de ploeg, zal ook haar steentje bijdragen. Jikke, uit het andere vak, zag haar vrij staan enspeelde haar de bal toe en via een mooi afstandsschot bracht zij de stand op 8-2. Dus weer wisselen, jullie liepen heel wat keren van het ene naar het andere vak door al die doelpunten. Je zou er moe van worden. Goed het bleef niet bij 8-2, want Fleur ving een schot van DKV af en samen met haar vakgenoten werd de bal naar de aanval gespeeld. Goed samenspel bracht Larissa vrij achter de korf, zij kreeg de bal en schoot de 9-2 in en even later was het 10-2 doordat Melisa werd vrijgespeeld, prima gedaan hoor.

Ook zij faalde niet toen ze bal toegespeeld kreeg. GOAL!!!! DKV deed even iets terug en scoorde 10-3, maar wij waren nog lang niet uitgeschoten. Het ging lekker vandaag, iedereen vocht voor elke bal en er zat veel vuur in het spel. PRIMA!!! Tigo kwam langs, maar de doorloopbal ging net mis. DKV ving de bal af, maar kon het spel niet verleggen naar hun aanval omdat de bal alweer door ons werd onderschept. We gingen weer door met aanvallen en Tigo schoot van afstand de bal mooi door de korf, 11-3. Fenna, die toch al heer, was kwam erin voor Jikke. Maar ja wij maken ook wel eens een foutje, een verkeerd uitgespeelde bal werd door DKV onderschept en naar een vrijstaande aanvaller gespeeld en dat betekende 11-4. Nadat het spel een paar keer heen en weer was gegaan ving Sienna een schot af en met haar vak en werd de bal weer naar de aanval gebracht. Goed samenspelen bracht Minte op een schotpositie, zij kreeg de bal en schoot hem er in, 12-4. WAT EEN DOELPUNTEN ZEG!!!!!Er werd dan ook heel fel gespeeld en weinig kansen weggegeven aan de tegenstander. Goed hoor!!!

Fleur probeerde nog een doorloopbal, maar die ging net mis en werd gevangen door Tigo. Hij speelde naar de vrijstaande Sienna en zij schoot de bal door de korf – GOAL en de stand was 13-4. Het laatste woord was voor DKV, want van afstand scoorde een heer 13-5. De aanval van ons werd snel onderschept en er kwam nog een doelpunt van DKV uit een doorloopbal en zo was de eindstand op 13-6 gekomen.

Jullie wilden zo graag het laatste doelpunt maken, denk ik, in de laatste minuut werd wat haastiggespeeld en geschoten. Maar het lukte niet meer om een doelpunt te maken. Maar. . .13 is ruim voldoende toch????? Jurre floot voor het einde van de wedstrijd en er ging een gejuich op van de tribune! Jullie waren stukken sterker dan DKV en hebben de wedstrijd verdiend gewonnen. Ik heb een heel leuke wedstrijd gezien waarin keihard gewerkt werd met en voor elkaar. Eline, Sven en ploeg veel succes en plezier verder in de competitie.

Rita

 


facebook twitter Email

Belangrijkste nieuwsberichten

In verband met het Corona virus komt het klaverjassen op 20 maart te vervallen.

Furore B1 - AW/DTV B2

De uitwedstrijd werd gelijkgespeeld met de uitslag 8-8 en de gelijkmaker viel in het laatste fluitsignaal. Zou deze wedstrijd een kopie worden van toen? Over 2 x 25 minuten weten we meer!

Coaches Kaylee en Anouk kwamen met de volgende ploeg in het veld. Aanval - Maudi (heer), Isa, Jasmijn en Cajo en in de verdediging Robin, Juliën, Kristel en Mirthe. Wissel was Dewi en Dani was niet aanwezig. Tycho hield de tijd en de stand bij en Sander had de leiding over deze zeer spannende wedstrijd.

35 plus doet weer aan sneldoelen
Het 35 plus team traint ook in de zaal lekker door. We hebben ondertussen een vaste kern van negen personen en afgelopen week waren deze er allemaal. Er stond namelijk sneldoelen op het programma. Sneldoelen is een echte klassieke "Hoger Op" activiteit . Elke eerste training van de maand mocht iedereen 1 minuut schieten op de korf. Te beginnen op 2,5 meter van de paal en dan zelf afvangen en weer schieten. Er waren altijd medailles te winnen welke werden gekleid door de PWWG ( pupillen,welpen werkgroep ) van toen. Dit waren meestal Rita, Marianna, Marianne en Monique.

Bestuursblog

Aan het begin van dit seizoen heeft u op de site kunnen lezen dat wij een samenwerking met Furore zijn aangegaan. Op dinsdag 3 maart j.l. vond, na diverse andere commissie overleggen, voor de eerste keer een bestuurlijk overleg plaats tussen delegaties vanuit het bestuur van Furore en van KZ/Thermo4U. Op datzelfde moment speelde toevallig het vierde van KZ/Thermo4U een oefenpartij tegen Furore 2 en de volgende dag speelt het derde/Thermo4U tegen Furore 1 een oefenpartij. Sportief weten we elkaar dus ook al goed te vinden.

Binnenkort op de kalender

Volledige activiteitenkalender

 

Laatste nieuws

Laatst aangepaste pagina's

Laatste verslagen

Furore C2 - DKV C1

Ik wil vast wel verklappen dat er veel doelpunten zijn gevallen, dus de moeder van Nora die de tijd enscore bijhield, had een druk uurtje. Trainers/coaches Eline en Sven, Scheidsrechte Jurre. Na het opstellen van Tigo, Fleur, Sienna (heer) en Lotte in de aanval en Jikke, Fenna (heer), Minte en Larissa in de verdediging en uiteraard de tegenpartij kon de wedstrijd beginnen. De wissels waren Melisa en Nora.

Laatste gastenboekbericht

2019-12-08 17:42:03

Oene

Vanmiddag Trias, Furore 1 - Dot 1, 21-17. Spannende wedstrijd en een fraaie overwinning eerste!!! Gefeliciteerd!!!!

Bezoek ons gastenboek