U bevindt zich hier: Volg Furore » Nieuwsarchief

10-10-2019 08:49 uur

Furore 1 - SDO 1

Zondagmiddag, de Omzoom, het was koud, een beetje nat en een stevige wind uit het noordoosten, dus geen gemakkelijk weer voor beide ploegen. SDO komt uit Veldhoven en voor het eerste een onbekende tegenstander.

Thomas is geblesseerd en Imar was zijn vervanger. Het eerste opende de score, na acht minuten, Heleen snelde langs haar dame en benutte de doorloopbal fraai, 1-0. Een minuut later was het wederom Heleen, die 2-0 inschoot van afstand.

SDO kwam terug, via een strafworp 2-1, maar Sven schoot 3-1 in van afstand. Het werd 3-2 via een doorloopbal, maar in dezelfde minuut was het Bram, die 4-2 maakte, via een kansje bij de korf.

SDO kwam terug tot 4-4 door raak te schieten van afstand, maar het was Bram, die ook raak schoot en het was 5-4. Na 5-5 was het Caro, die verkeerd werd afgestopt en de strafworp werd benut door Merel, 6-5. Toch kwam SDO op 6-6, door vlak voor rust nog te scoren.

Rust, moeilijke wedstrijd, het eerste kwam niet los en SDO was een stugge ploeg om tegen te spelen.

Bram opende de score in de tweede helft door raak te schieten, vanachter de korf, na een goede actie van het vak. Maar SDO schoot meteen raak en het was 7-7. Niels schoot raak vanachter de korf en het was 8-7, maar prompt daarna was de stand weer gelijk 8-8. Beide ploegen kwamen in een fase, dat er hard gewerkt werd, maar doelpunten uit bleven.

Het eerste miste ook nog twee strafworpen en dat was natuurlijk erg jammer. SDO kwam voor de eerste keer op voorsprong van afstand 8-9 en Martin kwam erin voor Imar. Het eerste kreeg een verdiende strafworp, doordat de bal uit de handen van Bram werd geslagen. Martin benutte de strafworp, 9-9, de stand was weer gelijk.

De strijd ging op en neer en werd spannender,. Het was Sven, die raak schoot van afstand en het was 10-9. Er werd wat gewisseld, Brian voor Bram, Bram voor Sven en Sven voor Martin. Met nog zeven minuten te spelen kon er nog van alles gebeuren.

SDO kreeg drie minuten voor tijd een strafworp en die werd gemist, maar een minuut later weer een strafworp en die was wel raak 10-10. Met nog twee minuten te gaan kon het nog alle kanten op, echter er werd niet meer gescoord, eindstand 10-10. Een gelijkspel was wel de verhouding, het was een spannende wedstrijd met veel inzet en een punt erbij.

Toen de wedstrijd afgelopen was begon het hard te regenen, al met al viel het nog mee met de omstandigheden van het weer. Komende zondag komt ALO op bezoek, de koploper. We kennen ALO van de zaal, een goede ploeg, dus er tegenaan eerste. Zondagmiddag 14.30 uur Omzoom.

Sibbeltje