U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
01-10-2019 20:09 uur

Rapid 1 - Furore 1 (12-9)

Zaterdagmiddag was Rapid de tegenstander. Er was veel wind over de lengte van een nog groot veld, maar het was droog met af en toe zon.

Het eerste begon tegen de wind in en kwam al vrij snel op een achterstand. Rapid liep uit tot 4-0, na acht minuten spelen en dat zag er niet goed uit. Het was Heleen die 4-1 maakte uit een vrije bal en even later was het Bram, die een kansje bij de paal benutte, goed aangegeven door Britt, 4-2.

Na 5-2 van afstand was het Caro die 5-3 maakte van afstand. Het eerste kreeg wat meer vat op het spel van Rapid en begon langzaamaan terug te komen.

Het werd eerst nog 6-3 van afstand, maar twee minuten later was het Britt, die vanachter de korf 6-4 inschoot. Prompt werd het 7-4, maar Caro werd verkeerd afgestopt en de strafworp werd benut door Sven, 7-5. Bram werd verkeerd afgestopt bij de paal en Thomas schoot de strafworp raak 7-6. Even later was het Thomas, die de gelijkmaker inschoot van afstand en het was 7-7.

Rust. Knap teruggekomen eerste, zou dit doorgezet kunnen worden?

Door de straffe wind valt scoren ook niet mee. Het duurde tien minuten en het eerste was zelfs de iets betere ploeg. Sven werd verkeerd afgestopt en hij benutte de strafworp, 7-8. Er werd een doelpunt afgekeurd en Rapid kwam weer op 8-8. De strijd ging gelijk op, maar het eerste kon niet scoren.

Rapid benutte een kansje bij de korf en een strafworp en het was ineens 10-8. Het eerste knokte wel terug, Caro werd verkeerd afgestopt, maar de strafworp werd gemist. Niels maakte van afstand 10-9, maar Rapid sloeg meteen terug van afstand, 11-9. Brian kwam er nog even in, maar Rapid kreeg nog een strafworp en die was raak, 12-9.

Jammer eerste, er had echt meer ingezeten vanmiddag. Zondag komt SDO uit Veldhoven op bezoek op de Omzoom. Om 14.30 uur, belangrijke wedstrijd eerste!!

Sibbeltje.

Belangrijkste nieuwsberichten

Zondagmiddag kwam de koploper op bezoek: ALO uit Den Haag. Het was redelijk weer en droog, afgelopen week was er heel veel water gevallen, maar de velden hadden het goed doorstaan. Thomas en Sven zijn geblesseerd en Imar en Martin waren de goede vervangers.

Zondagmiddag, de Omzoom, het was koud, een beetje nat en een stevige wind uit het noordoosten, dus geen gemakkelijk weer voor beide ploegen. SDO komt uit Veldhoven en voor het eerste een onbekende tegenstander.

Thomas is geblesseerd en Imar was zijn vervanger. Het eerste opende de score, na acht minuten, Heleen snelde langs haar dame en benutte de doorloopbal fraai, 1-0. Een minuut later was het wederom Heleen, die 2-0 inschoot van afstand.

Een volledig eerste kwam in actie op een zonovergoten Omzoom, zondagmiddag, lekker weer, niet te veel wind. DKB komt uit Best. Dat is best ver weg en een onbekende tegenstander. Wat al snel bleek was dat de beide partijen aan elkaar gewaagd waren. In de eerste helft ging het met de score op en neer. Het was Thomas, die de score opende van afstand, 1-0, maar in dezelfde minuut werd het gelijk ook van afstand.

Bestuursblog

Zaterdagmiddag waren het terras van de kantine en het veld weer prachtig versierd met ballonnen en vlaggen. Dat was vrolijk binnenkomen. Op het gras stond een springattribuut en om half vier begonnen de clubkampioenschappen. De opening van het nieuwe seizoen kon beginnen.

Binnenkort op de kalender

15 november 2019