U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
09-09-2019 22:05 uur

Furore 1 - OKV 1 (18-13)

Zondagmiddag op de Omzoom was het goed toeven, mooi weer, niet te veel wind en de wedstrijd tegen OKV, altijd een moeilijke tegenstander en voor het eerst in de tweede klasse.

Het eerste begon met Caro, Merel met Niels en Sven in de verdediging en in de aanval Britt, Heleen en Bram en Thomas.

Dit was de eerste wedstrijd van de competitie en er werd een indrukwekkende minuut stilte gehouden voor ons overleden erelid Nettie Heesen.

De wedstrijd ging van start en OKV maakte al snel 0-1 uit een vrije bal, maar Heleen schoot ook meteen raak van afstand en het was 1-1. Na 1-2 van halve afstand was het Sven, die van afstand 2-2 inschoot, maar OKV benutte een strafworp en het was 2-3.

Twee minuten later was het Thomas, die de strafworp inschoot, door dat Sven verkeerd werd afgestopt, 3-3. Even later was het Caro, die raak schoot uit een vrije bal en het eerste stond op een voorsprong, 4-3. Toch was het weer snel 4-4 van afstand, maar Heleen schoot raak van afstand en het was 5-4.

De strijd ging heen en weer, OKV maakte weer gelijk, 5-5 en even later was het 5-6, vanachter de korf. Prompt maakte Niels, via een doorloopbal, 6-6 en een fraaie actie van Britt, die door Bram afgerond werd, betekende 7-6.

Het eerste werd daarna wat sterker en Bram schoot raak en het was 8-6. Jasper kwam erin voor Thomas en Caro schoot raak uit een vrije bal, 9-6. Het werd 9-7 via een doorloopbal en Thomas kwam weer terug, hij scoorde, via afstand en het was 10-7. Vlak voor de rust maakte OKV nog 10-8 van halve afstand.

Rust, spannende eerste helft, dus het kon nog alle kanten op.

Het eerste kwam goed uit de startblokken, want na een goede actie van het vak, was het Sven, die de strafworp benutte en het was 11-8. Het eerste ging door en werd sterker. Merel schoot van afstand 12-8 in en na een gemiste strafworp was het Bram, die van halve afstand 13-8 inschoot.

OKV miste een strafworp en Bram maakte 14-8 van afstand, na een goede actie van het vak. OKV maakte 14-9, maar het eerste ging door. Niels maakte 15-9 van afstand en OKV kwam wat terug tot 15-11, maar Sven onderschepte de bal in de aanval en maakte fraai een doorloopbal, 16-11.

Met nog vier minuten te spelen was het Caro, die 17-11 inschoot uit een vrije bal. Na 17-12 kwamen Chris en Yanis er nog in. Yanis maakte van afstand 18-12 en OKV zette de eindstand op 18-13, door een strafworp.

Sterke tweede helft eerste en een mooi debuut in de tweede klasse. Er komen nog zware wedstrijden, maar deze punten zijn binnen, volgende week DOT uit. Het tweede won ook van OKV 2, met 10-8, winst, de punten zijn binnen.

Sibbeltje

facebook twitter Email

Belangrijkste nieuwsberichten

Zondagmiddag was de laatste veldwedstrijd in Oostzaan, voor dat de zaal weer in zicht komt. OKV werd thuis verslagen, de punten meenemen zou prettig zijn en dat gebeurde ook. Het eerste was volledig en het was Bram, die in de derde minuut de 0-1 op het scorebord zette, door een kansje vlakbij de paal raak te schieten, goed aangegeven door Britt.

Zondagmiddag kwam de koploper op bezoek: ALO uit Den Haag. Het was redelijk weer en droog, afgelopen week was er heel veel water gevallen, maar de velden hadden het goed doorstaan. Thomas en Sven zijn geblesseerd en Imar en Martin waren de goede vervangers.

Zondagmiddag, de Omzoom, het was koud, een beetje nat en een stevige wind uit het noordoosten, dus geen gemakkelijk weer voor beide ploegen. SDO komt uit Veldhoven en voor het eerste een onbekende tegenstander.

Thomas is geblesseerd en Imar was zijn vervanger. Het eerste opende de score, na acht minuten, Heleen snelde langs haar dame en benutte de doorloopbal fraai, 1-0. Een minuut later was het wederom Heleen, die 2-0 inschoot van afstand.

Bestuursblog

Zaterdagmiddag waren het terras van de kantine en het veld weer prachtig versierd met ballonnen en vlaggen. Dat was vrolijk binnenkomen. Op het gras stond een springattribuut en om half vier begonnen de clubkampioenschappen. De opening van het nieuwe seizoen kon beginnen.

Binnenkort op de kalender

20 december 2019

Klaverjassen

Volledige activiteitenkalender

 

Laatste nieuws

Laatst aangepaste pagina's

Laatste verslagen

Furore D4 - Oosterkwartier D1

Ik had in de stand gelezen dat het aantal wedstrijdpunten van de D4 niet met kon worden overtroffen, dus al kampioen. Maar het is natuurlijk leuker om dat na een thuiswedstrijd te vieren. Onze D4 had 9 punten uit 5 wedstrijden en Oosterkwartier 4 punten uit 4 wedstrijden. Dat moet dus een overwinning kunnen worden, maar je moet het eerst nog maar wel doen.

Laatste gastenboekbericht

2019-10-26 14:19:02

Oene

Zaterdagochtend op de Omzoom heeft de materiaalcommissie, weer diverse klussen gedaan. De lampen zijn vervangen bij het clubgebouw, de terrasdeuren kunnen nu vastgezet worden, als zij opengezet worden. De greppel langs de velden is op diverse plaatsen hersteld. Het materiaal voor de zaalcompetitie is klaar gemaakt en nagekeken. Verder nog wat kleine klusjes gedaan.

Bezoek ons gastenboek