U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
04-09-2019 20:13 uur

Furore 10 jaar

Zaterdagmiddag waren het terras van de kantine en het veld weer prachtig versierd met ballonnen en vlaggen. Dat was vrolijk binnenkomen. Op het gras stond een springattribuut en om half vier begonnen de clubkampioenschappen. De opening van het nieuwe seizoen kon beginnen.

Mooi weer was het en langzamerhand werd het steeds drukker. Om 17.00 uur was de wedstrijd gepland tussen Furore 1, 2009, en Furore 1, 2019. De oude shirts van de gefuseerde verenigingen werden aangetrokken en na een kort praatje en het voorstellen van de teams, kon de wedstrijd beginnen. Het werd uiteindelijk 18-11 voor Furore 2019, maar het verschil werd pas gemaakt in de tweede helft. De wat oudere knarren van 2009, met respect, deden het nog best goed en het was best een aardige wedstrijd met begeleidend commentaar van Jasper.

In de rust kregen de clubkampioenen van de jeugd hun diploma uitgereikt onder luid applaus van het publiek. Rond half zeven nam onze voorzitter Monique, het woord en gaf een kort overzicht over de afgelopen 10 jaar en de groei en plannen voor de toekomst van onze bruisende vereniging. Daarbij stilstaand, dat het niet allemaal vanzelf gaat.

Eten, heerlijk eten, lange rijen, de band Jonas en bro's speelde fijne muziek. Het was goed toeven op het terras voor de kantine. Compliment voor het lekkere eten, de sfeer zat er goed in, op het veld werd nog druk een balletje geschoten en vele oude herinneringen werden opgehaald.

Regen kwam er ook nog, maar het terras was snel leeg, en in de kantine was het droog. De band speelde gewoon door en het werd ook weer droog, er werd buiten gedanst, zo ging dat nog een tijd door. Organisatie bedankt, het was een fijn feest voor de 10 jaar fusie van Furore en succes in de komende competitie.

Sibbeltje

Belangrijkste nieuwsberichten

Zondagmiddag was de laatste veldwedstrijd in Oostzaan, voor dat de zaal weer in zicht komt. OKV werd thuis verslagen, de punten meenemen zou prettig zijn en dat gebeurde ook. Het eerste was volledig en het was Bram, die in de derde minuut de 0-1 op het scorebord zette, door een kansje vlakbij de paal raak te schieten, goed aangegeven door Britt.

Zondagmiddag kwam de koploper op bezoek: ALO uit Den Haag. Het was redelijk weer en droog, afgelopen week was er heel veel water gevallen, maar de velden hadden het goed doorstaan. Thomas en Sven zijn geblesseerd en Imar en Martin waren de goede vervangers.

Zondagmiddag, de Omzoom, het was koud, een beetje nat en een stevige wind uit het noordoosten, dus geen gemakkelijk weer voor beide ploegen. SDO komt uit Veldhoven en voor het eerste een onbekende tegenstander.

Thomas is geblesseerd en Imar was zijn vervanger. Het eerste opende de score, na acht minuten, Heleen snelde langs haar dame en benutte de doorloopbal fraai, 1-0. Een minuut later was het wederom Heleen, die 2-0 inschoot van afstand.

Bestuursblog

Binnenkort op de kalender