U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor leden
04-09-2019 20:13 uur

Furore 10 jaar

Zaterdagmiddag waren het terras van de kantine en het veld weer prachtig versierd met ballonnen en vlaggen. Dat was vrolijk binnenkomen. Op het gras stond een springattribuut en om half vier begonnen de clubkampioenschappen. De opening van het nieuwe seizoen kon beginnen.

Mooi weer was het en langzamerhand werd het steeds drukker. Om 17.00 uur was de wedstrijd gepland tussen Furore 1, 2009, en Furore 1, 2019. De oude shirts van de gefuseerde verenigingen werden aangetrokken en na een kort praatje en het voorstellen van de teams, kon de wedstrijd beginnen. Het werd uiteindelijk 18-11 voor Furore 2019, maar het verschil werd pas gemaakt in de tweede helft. De wat oudere knarren van 2009, met respect, deden het nog best goed en het was best een aardige wedstrijd met begeleidend commentaar van Jasper.

In de rust kregen de clubkampioenen van de jeugd hun diploma uitgereikt onder luid applaus van het publiek. Rond half zeven nam onze voorzitter Monique, het woord en gaf een kort overzicht over de afgelopen 10 jaar en de groei en plannen voor de toekomst van onze bruisende vereniging. Daarbij stilstaand, dat het niet allemaal vanzelf gaat.

Eten, heerlijk eten, lange rijen, de band Jonas en bro's speelde fijne muziek. Het was goed toeven op het terras voor de kantine. Compliment voor het lekkere eten, de sfeer zat er goed in, op het veld werd nog druk een balletje geschoten en vele oude herinneringen werden opgehaald.

Regen kwam er ook nog, maar het terras was snel leeg, en in de kantine was het droog. De band speelde gewoon door en het werd ook weer droog, er werd buiten gedanst, zo ging dat nog een tijd door. Organisatie bedankt, het was een fijn feest voor de 10 jaar fusie van Furore en succes in de komende competitie.

Sibbeltje

Belangrijkste nieuwsberichten

Furore C1 - BEP C2

Ik ging met een goed gevoel naar deze wedstrijd toe, want ik had in de stand gezien dat jullie bovenaan staan met 14 punten uit 7 wedstrijden, 92 doelpunten voor en 27 tegen. Dat is een prima uitgangspunt voor de wedstrijd tegen BEP. De uitwedstrijd hadden jullie met 5-17 gewonnen, dus dat moet goed gaan. Maar ja ...... De bal is rond, je weet het nooit en er moet nog om gespeeld worden.

Furore A1 – Nova A1

Ik had gezien en gehoord dat de wedstrijd bij Nova met 12-18 was gewonnen. Dus ik bereidde me voor op een wedstrijd met lekker veel doelpunten, zodat ik steeds moest vragen wie maakte deze, omdat ik dan nog zat te schrijven over het vorige doelpunt.

Maar het ging iets anders en ik kan wel een hele bladzijde volschrijven over de “randjesballen”. Maar dat doe ik natuurlijk niet, want uiteindelijk hebben we niet veel doelpunten gescoord, maar wel de punten behaald en dat is het belangrijkste in mijn ogen.

Korfbalvereniging Furore uit Assendelft door VriendenLoterij benoemd tot Club van de Week

10.000 euro voor uitbreiden van activiteiten voor de buurt

Amsterdam, 27 januari 2020 – Groot feest voor Korfbalvereniging Furore uit Assendelft! De vereniging werd afgelopen weekend benoemd tot ‘Club van de Week' en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij. De korfbalvereniging gaat het geld gebruiken om Jeu de Boules aan te kunnen bieden bij de club.

Bestuursblog

Binnenkort op de kalender