U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
04-09-2019 20:13 uur

Furore 10 jaar

Zaterdagmiddag waren het terras van de kantine en het veld weer prachtig versierd met ballonnen en vlaggen. Dat was vrolijk binnenkomen. Op het gras stond een springattribuut en om half vier begonnen de clubkampioenschappen. De opening van het nieuwe seizoen kon beginnen.

Mooi weer was het en langzamerhand werd het steeds drukker. Om 17.00 uur was de wedstrijd gepland tussen Furore 1, 2009, en Furore 1, 2019. De oude shirts van de gefuseerde verenigingen werden aangetrokken en na een kort praatje en het voorstellen van de teams, kon de wedstrijd beginnen. Het werd uiteindelijk 18-11 voor Furore 2019, maar het verschil werd pas gemaakt in de tweede helft. De wat oudere knarren van 2009, met respect, deden het nog best goed en het was best een aardige wedstrijd met begeleidend commentaar van Jasper.

In de rust kregen de clubkampioenen van de jeugd hun diploma uitgereikt onder luid applaus van het publiek. Rond half zeven nam onze voorzitter Monique, het woord en gaf een kort overzicht over de afgelopen 10 jaar en de groei en plannen voor de toekomst van onze bruisende vereniging. Daarbij stilstaand, dat het niet allemaal vanzelf gaat.

Eten, heerlijk eten, lange rijen, de band Jonas en bro's speelde fijne muziek. Het was goed toeven op het terras voor de kantine. Compliment voor het lekkere eten, de sfeer zat er goed in, op het veld werd nog druk een balletje geschoten en vele oude herinneringen werden opgehaald.

Regen kwam er ook nog, maar het terras was snel leeg, en in de kantine was het droog. De band speelde gewoon door en het werd ook weer droog, er werd buiten gedanst, zo ging dat nog een tijd door. Organisatie bedankt, het was een fijn feest voor de 10 jaar fusie van Furore en succes in de komende competitie.

Sibbeltje

Belangrijkste nieuwsberichten

Zondagmiddag op de Omzoom wad het goed toeven, mooi weer, niet te veel wind en de wedstrijd tegen OKV, altijd een moeilijke tegenstander en voor het eerst in de tweede klasse.

Het eerste begon met Caro, Merel met Niels en Sven in de verdediging en in de aanval Britt, Heleen en Bram en Thomas.

Dit was de eerste wedstrijd van de competitie en er werd een indrukwekkende minuut stilte gehouden voor ons overleden erelid Nettie Heesen.

De wedstrijd ging van start en OKV maakte al snel 0-1 uit een vrije bal, maar Heleen schoot ook meteen raak van afstand en het was 1-1. Na 1-2 van halve afstand was het Sven, die van afstand 2-2 inschoot, maar OKV benutte een strafworp en het was 2-3.

Helaas werkt de competitie-button bovenaan onze website niet meer. Voor info over de competitie (programma, uitslagen en standen) kun je terecht op www.korfbal.nl/competitie
Hier is het trainingsschema voor de eerste helft van het veldseizoen 2019-2020. De trainingen starten in de week van 19 augustus, tenzij de trainer anders heeft aangegeven.

Bestuursblog

Binnenkort op de kalender