U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor leden
03-09-2019 17:06 uur

Competitie info

Helaas werkt de competitie-button bovenaan onze website niet meer. Voor info over de competitie (programma, uitslagen en standen) kun je terecht op www.korfbal.nl/competitie
Helaas werkt de competitie-button bovenaan onze website niet meer. Voor info over de competitie (programma, uitslagen en standen) kun je terecht op www.korfbal.nl/competitie
facebook twitter Email

Belangrijkste nieuwsberichten

Furore F1 - DSO F1

De kleinsten van onze vereniging moesten afgelopen zaterdag spelen en ik dacht, kom dat is een mooie tijd om er heen te gaan voor een verslag voor de Furorebril.

Toen ik binnenkwam was de ploeg al compleet met coaches Patricia en Elisa en de scheidsrechter Kayleigh was er ook al. De stand zou bijgehouden worden door de moeder van Jet, maar al snel had ze hulp van een zusje en broertje van de spelers.

De spelers van deze grandioze ploeg zijn Jimmy, Tygo, Meike, Isis, Sam, Daan en Jet. Toen de E3 klaar was met spelen ging de F1 het veld op om even warm de draaien en daarna floot Kayleigh voor de wedstrijd.

20 December was weer de maandelijkse klaverjasavond bij Furore. De opkomst was 21 personen dus we speelden met vijf tafels en een joker. Het was zoals altijd een gezellige avond en er werd weer veel gelachen. De eerste prijs was deze avond voor Frank van Enkhuizen en de poedelprijs voor Rob van den Berg.

Furore B3 - Celeritas B1

Zou het deze wedstrijd lukken om de eerste punten binnen te slepen? De voorbereiding was in ieder geval goed, want in de hal werd warmgelopen en de spieren losgemaakt. Hier maakte coach Stefan ook de beginopstelling bekend, t.w.: in de aanval Yara, Carmen, Sietze en Lotte als heer, terwijl in de verdediging begonnen: Mirte, Nina, Tom en Lisa als heer.

Bestuursblog

Zaterdagmiddag waren het terras van de kantine en het veld weer prachtig versierd met ballonnen en vlaggen. Dat was vrolijk binnenkomen. Op het gras stond een springattribuut en om half vier begonnen de clubkampioenschappen. De opening van het nieuwe seizoen kon beginnen.

Binnenkort op de kalender

21 februari 2020

Klaverjassen

Volledige activiteitenkalender

 

Laatste nieuws

Laatst aangepaste pagina's

Laatste verslagen

Furore C2 - DKV C1

Ik wil vast wel verklappen dat er veel doelpunten zijn gevallen, dus de moeder van Nora die de tijd enscore bijhield, had een druk uurtje. Trainers/coaches Eline en Sven, Scheidsrechte Jurre. Na het opstellen van Tigo, Fleur, Sienna (heer) en Lotte in de aanval en Jikke, Fenna (heer), Minte en Larissa in de verdediging en uiteraard de tegenpartij kon de wedstrijd beginnen. De wissels waren Melisa en Nora.

Laatste gastenboekbericht

2019-12-08 17:42:03

Oene

Vanmiddag Trias, Furore 1 - Dot 1, 21-17. Spannende wedstrijd en een fraaie overwinning eerste!!! Gefeliciteerd!!!!

Bezoek ons gastenboek