U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
11-08-2019 10:04 uur

Voorbereiding veld

Hier is het trainingsschema voor de eerste helft van het veldseizoen 2019-2020. De trainingen starten in de week van 19 augustus, tenzij de trainer anders heeft aangegeven.
Op 31 augustus a.s. doet een groot aantal van onze jeugdploegen mee met het BEP toernooi in Purmerend.  Hier is het programma. De trainer/coaches zullen u informeren over de vertrektijden.

Mocht u nu al weten dat uw zoon/dochter niet aanwezig kan zijn verzoeken wij u dit zo spoedig mogelijk kenbaar te maken bij Patricia van Zonderen 06-45020185.

Belangrijkste nieuwsberichten

Beste vrienden van Furore,

Zoals jullie weten is de Vriendenloterij, dankzij onze leden, een zeer goede sponsor van Furore en krijgen we omdat al veel trouwe leden meedoen aan de loterij per maand ruim € 350,= overgemaakt.

Ieder jaar vraagt de vriendenloterij aan ons of we nog een belronde willen doen om zoveel mogelijk leden mee te laten doen. De leden maken kans op mooie prijzen en ze steunen hiermee ook nog een hun club Furore. De leden zitten niet vast aan hun deelnamen en kunnen deze op elk moment weer beëindigen !!

De belsessie gaat plaatsvinden in ons clubhuis op:

dinsdag 3 september van 18.30 tot 21.30
De ploegindeling van Senioren 4 en 5 is bekend:

Bestuursblog

Binnenkort op de kalender