U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
11-07-2019 19:23 uur

In Memoriam Nettie Heesen

De Furorevlag hangt halfstok.

Ons erelid Nettie is zondagmiddag 7 juli overleden, na een kort ziekbed en geheel onverwacht.

Nettie is een icoon van onze vereniging, jaren bezig in de kantine, zowel bij Hoger Op, als bij Furore. Zij stond niet op de voorgrond, maar was altijd aanwezig.

De verantwoordelijkheid voor het reilen en zeilen van de kantine en de bar was heel groot.  Naast de inkoop was de verkoop heel belangrijk. De administratie ging vaak met pen en papier, maar dat ging hartstikke goed. Beroemd was het aantekenboekje, waar alles in genoteerd werd.  Jaren heb ik de boekhouding van de kantine gedaan en dan kwam dat boekje soms aardig van pas.
Nettie was GOUD voor de kantine, bij de aanbiedingen van de diverse artikelen werd de auto volgeladen en de vereniging profiteerde daarvan. Dat is al die jaren, dat Nettie de inkoop deed, niet veranderd.

Nettie heeft ook vele jaren competitie gespeeld en de laatste jaren met Fit & Fun getraind tot de laatste training van dit seizoen. Ze deed dat met veel inzet en was altijd aanwezig.

De klaverjasavonden, de fietstochten en barbecue, openingsfeesten aan het begin van het seizoen enzovoorts, enzovoorts. Nettie heeft ook nog jeugdploegen getraind, samen met anderen. Zij heeft dat vele jaren gedaan, al is dat een tijd geleden.

Als vereniging, maar ook buiten de vereniging kon je altijd een beroep doen op hulp en Nettie stond klaar.

We hebben een groot verenigingslid verloren en we zullen Nettie nooit vergeten.

Oene Wagenaar ere-voorzitter

Belangrijkste nieuwsberichten

Zondagmiddag op de Omzoom wad het goed toeven, mooi weer, niet te veel wind en de wedstrijd tegen OKV, altijd een moeilijke tegenstander en voor het eerst in de tweede klasse.

Het eerste begon met Caro, Merel met Niels en Sven in de verdediging en in de aanval Britt, Heleen en Bram en Thomas.

Dit was de eerste wedstrijd van de competitie en er werd een indrukwekkende minuut stilte gehouden voor ons overleden erelid Nettie Heesen.

De wedstrijd ging van start en OKV maakte al snel 0-1 uit een vrije bal, maar Heleen schoot ook meteen raak van afstand en het was 1-1. Na 1-2 van halve afstand was het Sven, die van afstand 2-2 inschoot, maar OKV benutte een strafworp en het was 2-3.

Helaas werkt de competitie-button bovenaan onze website niet meer. Voor info over de competitie (programma, uitslagen en standen) kun je terecht op www.korfbal.nl/competitie
Hier is het trainingsschema voor de eerste helft van het veldseizoen 2019-2020. De trainingen starten in de week van 19 augustus, tenzij de trainer anders heeft aangegeven.

Bestuursblog

Zaterdagmiddag waren het terras van de kantine en het veld weer prachtig versierd met ballonnen en vlaggen. Dat was vrolijk binnenkomen. Op het gras stond een springattribuut en om half vier begonnen de clubkampioenschappen. De opening van het nieuwe seizoen kon beginnen.

Binnenkort op de kalender

Volledige activiteitenkalender