U bevindt zich hier: Volg Furore » Nieuwsarchief

11-07-2019 19:23 uur

In Memoriam Nettie Heesen

De Furorevlag hangt halfstok.

Ons erelid Nettie is zondagmiddag 7 juli overleden, na een kort ziekbed en geheel onverwacht.

Nettie is een icoon van onze vereniging, jaren bezig in de kantine, zowel bij Hoger Op, als bij Furore. Zij stond niet op de voorgrond, maar was altijd aanwezig.

De verantwoordelijkheid voor het reilen en zeilen van de kantine en de bar was heel groot.  Naast de inkoop was de verkoop heel belangrijk. De administratie ging vaak met pen en papier, maar dat ging hartstikke goed. Beroemd was het aantekenboekje, waar alles in genoteerd werd.  Jaren heb ik de boekhouding van de kantine gedaan en dan kwam dat boekje soms aardig van pas.
Nettie was GOUD voor de kantine, bij de aanbiedingen van de diverse artikelen werd de auto volgeladen en de vereniging profiteerde daarvan. Dat is al die jaren, dat Nettie de inkoop deed, niet veranderd.

Nettie heeft ook vele jaren competitie gespeeld en de laatste jaren met Fit & Fun getraind tot de laatste training van dit seizoen. Ze deed dat met veel inzet en was altijd aanwezig.

De klaverjasavonden, de fietstochten en barbecue, openingsfeesten aan het begin van het seizoen enzovoorts, enzovoorts. Nettie heeft ook nog jeugdploegen getraind, samen met anderen. Zij heeft dat vele jaren gedaan, al is dat een tijd geleden.

Als vereniging, maar ook buiten de vereniging kon je altijd een beroep doen op hulp en Nettie stond klaar.

We hebben een groot verenigingslid verloren en we zullen Nettie nooit vergeten.

Oene Wagenaar ere-voorzitter