U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
11-07-2019 19:13 uur

Overlijden Nettie Heesen

Op zondag 7 juli bereikte ons het trieste nieuws dat Nettie Heesen - Post na een kort ziekbed was overleden. Een enorme schok, voor haar naaste familie, en voelbaar in onze vereniging. Nettie was lid sinds 1985 en een vertrouwd gezicht voor de hele vereniging: altijd aanwezig en bezig, altijd bereid om te helpen. Als vrijwilliger met een tomeloze inzet heeft ze veel voor eerst Hoger Op en nu Furore gedaan, als blijk van waardering is zij op 16 oktober 2017 tot erelid benoemd. Wij zijn vereerd en ontroerd dat wij, op verzoek van haar familie, Nettie een laatste eer kunnen bewijzen door de condoleance in ons, in haar, clubhuis te laten plaatsvinden. Wij wensen Gerard, Sandra, Patricia, Jeroen, George, Elisa en Isis veel sterkte en kracht.

Namens bestuur KV Furore

Dave van Zonderen
Monique de Wildt

Lees hier het In Memoriam, geschreven door Oene

Belangrijkste nieuwsberichten

Zondagmiddag op de Omzoom wad het goed toeven, mooi weer, niet te veel wind en de wedstrijd tegen OKV, altijd een moeilijke tegenstander en voor het eerst in de tweede klasse.

Het eerste begon met Caro, Merel met Niels en Sven in de verdediging en in de aanval Britt, Heleen en Bram en Thomas.

Dit was de eerste wedstrijd van de competitie en er werd een indrukwekkende minuut stilte gehouden voor ons overleden erelid Nettie Heesen.

De wedstrijd ging van start en OKV maakte al snel 0-1 uit een vrije bal, maar Heleen schoot ook meteen raak van afstand en het was 1-1. Na 1-2 van halve afstand was het Sven, die van afstand 2-2 inschoot, maar OKV benutte een strafworp en het was 2-3.

Helaas werkt de competitie-button bovenaan onze website niet meer. Voor info over de competitie (programma, uitslagen en standen) kun je terecht op www.korfbal.nl/competitie
Hier is het trainingsschema voor de eerste helft van het veldseizoen 2019-2020. De trainingen starten in de week van 19 augustus, tenzij de trainer anders heeft aangegeven.

Bestuursblog

Zaterdagmiddag waren het terras van de kantine en het veld weer prachtig versierd met ballonnen en vlaggen. Dat was vrolijk binnenkomen. Op het gras stond een springattribuut en om half vier begonnen de clubkampioenschappen. De opening van het nieuwe seizoen kon beginnen.

Binnenkort op de kalender

Volledige activiteitenkalender