U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
25-06-2019 21:54 uur

35 plus korfbal

De KNKV heeft een nieuwe korfbalvorm opgezet: 35 plus korfbal. Dit is speciaal voor leden die niet meer elke week een wedstrijd willen spelen en zou een goede manier zijn om oud leden weer bij de club te betrekken.

Afgelopen seizoen hebben oud Hoger Op leden een 35 plus groepje opgezet. Totaal zijn we met 12 personen en een trainer. Elke woensdag hebben we getraind en deden als afsluiting een kort partijtje tegen elkaar. We hebben het erg leuk gevonden en als afsluiting deden we mee met het mixtoernooi.
Niet iedereen kon mee doen dus daarom hadden we wat ( jongere ) versterking aangevraagd. We werden verrassend eerste in onze poule en na nog twee finale wedstrijden
( ja we speelden gewoon drie wedstrijden  achter elkaar ! We kunnen het nog hoor ) moesten strafworpen de winnaar aanwijzen. Dat werden wij niet, wij zijn blijkbaar beter in wedstrijden dan strafworpen.....

We hebben een erg leuk mix toernooi gehad en hebben het ervaren als mooie afsluiter van ons seizoen. Volgend seizoen trainen we ook weer op woensdag van 20.00 -21.00 en wie weet doen we dan ook eens mee aan een 35 plus toernooi.

Namens het 35 plus team
Arjen

Belangrijkste nieuwsberichten

Zondagmiddag kwam de koploper op bezoek: ALO uit Den Haag. Het was redelijk weer en droog, afgelopen week was er heel veel water gevallen, maar de velden hadden het goed doorstaan. Thomas en Sven zijn geblesseerd en Imar en Martin waren de goede vervangers.

Zondagmiddag, de Omzoom, het was koud, een beetje nat en een stevige wind uit het noordoosten, dus geen gemakkelijk weer voor beide ploegen. SDO komt uit Veldhoven en voor het eerste een onbekende tegenstander.

Thomas is geblesseerd en Imar was zijn vervanger. Het eerste opende de score, na acht minuten, Heleen snelde langs haar dame en benutte de doorloopbal fraai, 1-0. Een minuut later was het wederom Heleen, die 2-0 inschoot van afstand.

Een volledig eerste kwam in actie op een zonovergoten Omzoom, zondagmiddag, lekker weer, niet te veel wind. DKB komt uit Best. Dat is best ver weg en een onbekende tegenstander. Wat al snel bleek was dat de beide partijen aan elkaar gewaagd waren. In de eerste helft ging het met de score op en neer. Het was Thomas, die de score opende van afstand, 1-0, maar in dezelfde minuut werd het gelijk ook van afstand.

Bestuursblog

Zaterdagmiddag waren het terras van de kantine en het veld weer prachtig versierd met ballonnen en vlaggen. Dat was vrolijk binnenkomen. Op het gras stond een springattribuut en om half vier begonnen de clubkampioenschappen. De opening van het nieuwe seizoen kon beginnen.

Binnenkort op de kalender

15 november 2019